| ||
Тема: Петр Порошенко
23.01.2016
«Нам не потрібні політики – звичайні люди. Пам’ятаєте захисників Донецького аеропорту – кіборгів? Нам потрібні кіборги в політиці! Сьогодні країну врятують тільки ті, кому будуть ставити пам’ятники після смерті, а не ті, хто будує собі золоті пам’ятники при житті. Чому наші політичні очільники обирають особисте перед державним, спокій і страх за власне майбутнє міняють на політичні компроміси? Де посаджені злочинці? Де реальна зміна правил гри? Взагалі – де зміни в країні?»— спитав Вакарчук у Порошенка.
«Це моя країна і мені тут жити. Сприйміть, пане Президенте, ці слова серйозно — вони не направлені персонально проти Вас, в них немає спроби заплямувати Вашу особистість. Ці слова спрямовані до всієї української влади. І це не просто мій приватний голос – це, в прямому сенсі, голос народу України. І сприйміть їх сьогодні, бо завтра вже може бути пізно.»Він запевнив, що говорив ці слова не з бажання облити когось брудом чи отримати політичні дивіденди.«Ні влада, ні політична боротьба мене не цікавлять. Я кажу Вам це тому, що мені не байдуже!» — запевнив Вакарчук.
Последний раз редактировалось skeyl; 23.08.2016 в 10:20.
Вы в споре о патриотизме и других высоких материях забыли о таких мелочах,как деньги.
Любой парад/день города и тд и тп - в первую очередь отмывание и списание средств,извините система такая
" главный враг не невежество, а иллюзия знания "
Куди кладе гроші корпорація Порошенка
http://expres.ua/news/2016/08/23/199247-kudy-klade-groshi-korporaciya-poroshenka
С учетом того, что банк Восток (по рекомендации ↑) щедро оплачивал выборы протеже Саакашвили, то там собрались все свои.
несмотря на то, что тут ругают военный парад, должен вам сказать..а было красиво!)))
Последний раз редактировалось Akoma; 24.08.2016 в 15:01.
Πες μου, σε παρακαλω,...
не хочу рассказывать. посмотрите сами...потому что я зашел в тему поделиться собственным ощущением праздника, восприятием красоты ...тут сразу начали выискивать негативы..оно мне нужно? Что бы я ни написал- все будет обгаживаться и высмеиваться этой аудиторией. Так шо все- сами...Изучите военную энциклопедию, справочники вооружений и вперед. Я могу только сказать что служил во времена СССР и довелось мне служить с совершенно другими автоматами чем видел я сегодня у бойцов на параде!...Или следующим вопросом будет "А кроме Хаммеров и автоматов?"...
Не ту тему для разделить праздник выбрали.
Тут всегда всё плохо и зрадно.
Мне парад понравился и президент тоже ничё так выступил.
Ой у лузі червона калина похилилася,
Чогось наша славна Україна зажурилася.
А ми тую червону калину підіймемо,
А ми нашу славну Україну, гей, гей, розвеселимо!
Социальные закладки