Петро Вишиванець з David Braun та ще 31.
4 год. ·
2 МІЛІОНИ ЗА ДЖГУТИ ДРУГОІ СВІТОВОЇ ВІЙНИ
або
В ЯКУ ЦІНУ ЖИТТЯ БІЙЦЯ ЗСУ?
Шановні тактичні медики України!
Вчора 08.08.2016 Військово-медичний департамент Міністерства оборони Украіни (Начальник - Верба А.В.) оголосив тендер на 100 тисяч засобів медичного призначення .. жгутів Есмарха.
Рожевих шматків резини, якими ротувались під час Другоі світової.
http://zakupki.prom.ua/dz/253965
А тепер увага! Вся тендерна документація щодо тендеру турнікетів готова, зазнала доповнень представників Проектного офісу реформ в складі експертної комісії МО, Ради волонтерів.
Все готове!!!!
... а ми все рівно купимо гі*но.
Ну гі*но ж рятує! Чуть-чуть!
..а давайте ми купимо трішки турнікетів - і бочку гі*на?..
НІ!!!!
ВСЕ ДЛЯ ЯКІСНОЇ ЗАКУПКИ ТУРНІКЕТІВ ДЛЯ БІЙЦІВ АТО ГОТОВЕ!!!
Вимагаємо відміни тендера кошторисом 2 міліони грн на джгути Есмарха - і закупки на цю суму турнікетів вітчизняного виробництва за тендерною документацією, котра у сфері контролю якості повинна бути погодженою з кваліфікованими представниками громадськості!!!!!!
Дозвольте нагадати хронологію процесу #адскій_тендер (пости за хештегом):
1. Піднімання питання неякісних турнікетів АвФарми з першого тендеру МО - осінь 2015;
2. Пропозиція волонтерів до ВМД МО створити робочу групу по медико-технічних вимогах (далі - МТВ). Відмова - листопад 2015;
3. Створення волонтерами МТВ власноруч - зима 2016;
4. Оголошення ВМД тендеру турнікетів; з нульовими вимогами до якості - лютий 2016;
5. Включення і якісне очолення процесу Проектним офісом реформ МО - лютий 2016; після мого посту; доповідна записка від низки провідних фондів України на ім'я Міністра оборони Украіни - березень 2015;
6. Відміна тендеру Полтораком;
7. Формалізація процесу з боку ВМД; оголошення тендеру вдруге БЕЗ нових МТВ; пост Макса Колеснікова "ВМД вбиває бійців" -
https://m.facebook.com/story.php…;
8. Відміна тендеру Полтораком вдруге - 24.05.2016
9. Купа переговорів в МО; депутатські запити; врешті функціонування експертної комісії МО; Прийняття нових МТВ - літо 2016;
.. всі документи для якісного тендеру готові! .. тендер на жгути Есмарха...
Просимо підтримки відповідної доповідної записки на ім'я Міністра оборони Украіни Степана Тимофійовича Полторака.
Прошу волонтерські та інструкторські органігаціі, що згодні підтримати, поставити в коментах "+".
Репост, будь ласка.
Социальные закладки