Ги-ги-ги... А всім іншим можна і з корупційним минулим? Ну Назар і дає!З кожним днем потреба у створенні Спеціалізованого антикорупційного суду стає ще більш нагальною. Суд, який:
- формуватимуть судді без корупційного минулого;
| ||
Ги-ги-ги... А всім іншим можна і з корупційним минулим? Ну Назар і дає!З кожним днем потреба у створенні Спеціалізованого антикорупційного суду стає ще більш нагальною. Суд, який:
- формуватимуть судді без корупційного минулого;
Kostiantyn Likarchuk
30 июля в 18:36 ·
С интересом продолжаю наблюдать многосерийный остросюжетный триллер - бой налоговой милиции и НАБУ/САП. Речь идёт об изъятых на этой неделе полумиллионах долларов.
Позиция налоговой милиции, ретранслируемая в ряде явно проплаченных публикаций (потому что подача очень однобокая): это была не взятка, а изъятые на обыске по конверту деньги. Точка. На вопрос почему эти деньги были в кабинете, а не депонированы в банке, как положено по инструкции - не отвечаем, а принимаем свой обычный отмороженный вид и включаем режим "снежинка".
Позиция НАБУ/САП: вот как раз за то, чтобы вернуть эти якобы изъятые на обыске деньги доблестные подчинённые Сережи Билана и требовали взятку в размере 36 тыс долларов и 10 тыс долларов якобы уже даже получили авансом.
Посмотрим как будут развиваться события, но я почему-то больше верю НАБУ/САП. Хотя бы потому, что взяточничество в ГФС в целом и в налоговой милиции в частности процветает пуще прежнего. Насиров туда пришёл деньги зарабатывать, чтобы долги свои отдать и на будущее наскирдовать. Это известно. Ситуация, при которой, деньги изъяли, держим в кабинете, вымогаем взятку за возврат - для ГФС вполне типичная. Будет очень жаль, если у НАБУ/САП не хватит профессионализма доказать взятку.
Народ безмолвствует....(с)
Сергій Лещенко
13 ч ·
Недавно Юрий Луценко пылал праведным гневом на мое заявление о недавней встрече с Коломойским. Он утверждал, что не только не виделся, но даже не общался с Коломойским по телефону. Интересно, расскажет ли теперь генпрокурор, какой финансовый вопрос Коломойский предлагал решить в пропорции "10 к 1". Все-таки, от Луценко теперь зависит, кто будет сидеть в тюрьме, а кто успеет сбежать в Лондон.
Юрій Луценко Розмова з минулого року. Сірожа, іщщі єщо
Последний раз редактировалось Dalmore; 02.08.2016 в 12:07.
Та це творіння Троєщини зовсім тупе. Нагадую. що підготовка до війни та сама війна інтенсифікувала науку 3-го Рейху, Японії, США та СССР. Та й нам, для прикладу, варто розробити нове озброєння чи захист від нього або хоч створити свою програму управління "Стугною" взамін білоруської.
Цю пройдисвітку, в якої гонору на Мерседеса, а розуму на Запорожця, вже пора після москальської тюрми в українську саджати."Воєнний стан в країні заморозить будь-які видатки на науку і культуру, які і без того у нас в занепаді", - зазначила Савченко.
Савченко намерена поехать в Донбасс для переговоров с представителями ОРДЛО
Последний раз редактировалось Прокір; 02.08.2016 в 15:14.
С Днем ВДВ, украинские воины, герои, защитники. Пам-парам-па-парам... Вот вам песня.
Мене, як армійського офіцера в минулому, дивує дебілізм цих совкових свят. До таких я відношу і "рідний" по фаху день танкіста. Чомусь ніякої подібної пошани я не чув, для прикладу, ротному старшині, який в жорстких умовах фронту зумів і нагодувати й помити, навіть пропустити через вошегубку фронтовиків.
Повтор
Последний раз редактировалось Прокір; 02.08.2016 в 21:39.
Ну тогда давайте учредим. Кста, ротный старшина в кино и литературе непременно хо..охохо, украинец, непременно знающий, как, когда и почему. Вот дня завхоза нет, нет дня физрука, трудовика... Над этими профессиями все прикалываются, но без них, как без директора школы, дня которого тоже нет.
Вихованець культури "рашен" в полоні кутів зору від Кремля. Мій батько пройшов всю війну кадровим офіцером, я виріс серед фронтовиків, тому ці люди дещо іншого погляду на фронтового старшину, як і на роль сала з сухарями на виживання в окопах. Без українського старшини фронт з німцями був би приблизно так, як зараз наш теперішній фронт з москалями без добровольців та волонтерів. А в тому сурогатному москальському кіно і літературі обов'язково на фронті головний герой москаль, а в прислугах йому всі інші нацмени. Для цього вони навіть українців Ворошило перетворювали в Ворошилова, Буденного в Будьонного, Дейнегу в Денікіна. Навіть потомка половців Колчака вони зробили москалем.
Як "дитя війни" ще раз повторюю, що фронтовики з окопів в переважній більшості поважали старшин, називали їх "ангелами-охоронцями", як, в противагу згадуваним кіно та літературі, ненавиділи Жукова.
Роман Сульжик: почему в Украине нельзя заниматься бизнесом, не обходя законы
http://www.fixygen.ua/news/20160803/roman-sulzhik.html
Закон как дышло- как повернешь так и вышло...Так в Украине было, есть и, похоже, еще будет
Полгода "рішучих" реформ: что удалось власти
http://www.segodnya.ua/politics/reforms/polgoda-rshuchih-reform-chto-udalos-vlasti-739149.html
"Мы прошли первый этап реформ". — "Видать мимо прошли...", — эта шутка в последнее время частенько звучит в социальных сетях. Однако не все так просто. В некоторых сферах изменения очевидны, в других — работа властей вызывает слезы украинцев и рождает такие вот анекдоты.
А кто такие воены и где их искать?
Серед вати в його голові. Він мені нагадав старшину моєї роти, був такий же малограмотний. Той на початку 70-х, коли вводили звання прапорщика, клянчив в мене, щоб я його представив на це звання. Півроку я йому вдовблював, що для цього потрібно було хоча би середня освіта, якої в нього не було. Цей тип якраз і був з тих жлобів, який пробував мати зиск навіть на обмундируванні воїнів. Ось такі на діючому фронті не вціліли б, отримали відому "кулю в лоб" від своїх же.А кто такие воены и где их искать?
Последний раз редактировалось Прокір; 03.08.2016 в 09:18.
Yulia Marushevska
17 ч ·
Минуло більше двох місяців після візиту до Одеси прем’єр-міністра України Volodymyr Groysman. А отже час підбити деякі підсумки виконання рішень, озвучених прем’єром 17-го травня (https://youtu.be/DhrQDe13Zgs?t=4m46s).
Кадри: Роман Насіров не просто не виконав доручень прем’єра щодо кадрових питань. Глава #ДФС вирішив узурпувати можливість призначень на Одеській митниці. Він незаконно створив конкурсну комісію для призначення на посади в митниці, в яку увійшли “апаратчики” ДФС і жодного представника Одеської митниці. Так само незаконно він заборонив нам розпочинати дисциплінарні провадження щодо начальників постів, чим заблокував можливість звільняти працівників, підозрюваних у корупції. Сподіваюся, він відповідатиме в суді за такі рішення.
З усіх кадрових питань, Роман Насіров лише відкликав до Києва надісланого ним же заступника Моргуна, проти якого протестувала громадськість. А також ДФС за нашою пропозицією погодили начальника управління інфраструктури.
Будівництво: генпідрядник та Адміністрація морських портів України, м’яко кажучи, не поспішають
завершити реконструкцію Морського вокзалу. У червні-липні відбулося дві наради щодо будівництва під головуванням віце-прем’єр-міністра Володимира Кістіона. На останній генпідрядник заявив, що потребує ще мінімум вісім місяців для того, щоб облаштувати фасад будівлі. Питання, де ці спеціалісти були раніше — риторичне. Завершення внутрішніх робіт планується у серпні.
Впровадження програмного забезпечення: чіткої відповіді щодо програмного забезпечення сьогодні на центральному рівні немає. Представники ЮНКТАД (ООН) презентували у Міністерстві фінансів систему ASYCUDA. Працівники ДФС та Мінфіну мали змогу отримати відповіді на всі запитання щодо програми: інтеграція її з чинними системами в Україні, прописування профілів ризиків тощо.
У цьому напрямку сьогодні нічого, крім обговорення немає. Дев’ять місяців, критикуючи систему від ЮНКТАД, чиновники не пропонують конкретних варіантів удосконалення ІТ і, тим більше, немає реальних кроків в напрямку автоматизації процесів. Все це лише затягує процес і грає на руку корумпованим чиновникам, які не зацікавлені в реформуванні країни.
Постанова: за вказівкою Володимира Гройсмана, ми розробили проект Постанови, яка регулюватиме діяльність митного поста “Відкритий митний простір”. Проект перебуває на розгляді в Міністерстві фінансів. Сподіваюся затягування з підписанням Постанови не буде.
Догани: доручення прем’єр-міністра України скасувати всі догани, оголошені мені главою ДФС, Роман Насіров також не виконав. Натомість прислав мені нещодавно четверту догану. Нова догана узагальнює і дублює попередні три догани.
Ми дійшли до моменту, коли для продовження реалізації проекту вкрай необхідні рішення на центральному рівні. Однак Роман Насіров провалив всі доручення прем’єр-міністра. Це свідчить або про тотальну кризу управління або про відкритий саботаж. Проте це не причина зупинятися. Лише громадський тиск та підтримка медіа заставляє чиновників діяти і не перешкоджати реформам. Українське суспільство неодноразово доводило, що здатне перемагати в боротьбі з корупціонерами.
Последний раз редактировалось Dalmore; 04.08.2016 в 10:33.
Та йому прем'єр до одного місця, бо його прикриває сам "шоколадний" з іншими олігархами. Тому ті накази Гройсмана є пустою "бурею в стакані" для імітації його самостійності. Насправді в нас, всупереч Конституції, Пєтя підім'яв під себе всі гілки влади, як це було й при Януковичу. Все це цілеспрямовано веде до 3-го Майдану.Роман Насіров не просто не виконав доручень прем’єра щодо кадрових питань.
Социальные закладки