Тема: Современная Украина III. Что дальше?

Ответить в теме
Страница 2574 из 5155 ПерваяПервая ... 1574 2074 2474 2524 2564 2572 2573 2574 2575 2576 2584 2624 2674 3074 3574 ... ПоследняяПоследняя
Показано с 51,461 по 51,480 из 103082
  1. Вверх #51461
    Постоялец форума
    З кожним днем потреба у створенні Спеціалізованого антикорупційного суду стає ще більш нагальною. Суд, який:
    - формуватимуть судді без корупційного минулого;
    Ги-ги-ги... А всім іншим можна і з корупційним минулим? Ну Назар і дає!

2. Вверх #51462
    Не покидает форум Аватар для Dalmore
    Kostiantyn Likarchuk
    30 июля в 18:36 ·

С интересом продолжаю наблюдать многосерийный остросюжетный триллер - бой налоговой милиции и НАБУ/САП. Речь идёт об изъятых на этой неделе полумиллионах долларов.
    Позиция налоговой милиции, ретранслируемая в ряде явно проплаченных публикаций (потому что подача очень однобокая): это была не взятка, а изъятые на обыске по конверту деньги. Точка. На вопрос почему эти деньги были в кабинете, а не депонированы в банке, как положено по инструкции - не отвечаем, а принимаем свой обычный отмороженный вид и включаем режим "снежинка".
    Позиция НАБУ/САП: вот как раз за то, чтобы вернуть эти якобы изъятые на обыске деньги доблестные подчинённые Сережи Билана и требовали взятку в размере 36 тыс долларов и 10 тыс долларов якобы уже даже получили авансом.
    Посмотрим как будут развиваться события, но я почему-то больше верю НАБУ/САП. Хотя бы потому, что взяточничество в ГФС в целом и в налоговой милиции в частности процветает пуще прежнего. Насиров туда пришёл деньги зарабатывать, чтобы долги свои отдать и на будущее наскирдовать. Это известно. Ситуация, при которой, деньги изъяли, держим в кабинете, вымогаем взятку за возврат - для ГФС вполне типичная. Будет очень жаль, если у НАБУ/САП не хватит профессионализма доказать взятку.
    Народ безмолвствует....(с)

3. Вверх #51463
    Сергій Лещенко
    13 ч ·

Недавно Юрий Луценко пылал праведным гневом на мое заявление о недавней встрече с Коломойским. Он утверждал, что не только не виделся, но даже не общался с Коломойским по телефону. Интересно, расскажет ли теперь генпрокурор, какой финансовый вопрос Коломойский предлагал решить в пропорции "10 к 1". Все-таки, от Луценко теперь зависит, кто будет сидеть в тюрьме, а кто успеет сбежать в Лондон.

Юрій Луценко Розмова з минулого року. Сірожа, іщщі єщо
    Последний раз редактировалось Dalmore; 02.08.2016 в 12:07.

4. Вверх #51464

5. Вверх #51465
    Постоялец форума
    Та це творіння Троєщини зовсім тупе. Нагадую. що підготовка до війни та сама війна інтенсифікувала науку 3-го Рейху, Японії, США та СССР. Та й нам, для прикладу, варто розробити нове озброєння чи захист від нього або хоч створити свою програму управління "Стугною" взамін білоруської.
    "Воєнний стан в країні заморозить будь-які видатки на науку і культуру, які і без того у нас в занепаді", - зазначила Савченко.
    Цю пройдисвітку, в якої гонору на Мерседеса, а розуму на Запорожця, вже пора після москальської тюрми в українську саджати.
    Савченко намерена поехать в Донбасс для переговоров с представителями ОРДЛО
    Последний раз редактировалось Прокір; 02.08.2016 в 15:14.

6. Вверх #51466
    Живёт на форуме Аватар для Ёк Макарёк
    С Днем ВДВ, украинские воины, герои, защитники. Пам-парам-па-парам... Вот вам песня.

7. Вверх #51467
    Постоялец форума
    Цитата Сообщение от Ёк Макарёк Посмотреть сообщение
    С Днем ВДВ, украинские воины, герои, защитники. Пам-парам-па-парам... Вот вам песня.

Мене, як армійського офіцера в минулому, дивує дебілізм цих совкових свят. До таких я відношу і "рідний" по фаху день танкіста. Чомусь ніякої подібної пошани я не чув, для прикладу, ротному старшині, який в жорстких умовах фронту зумів і нагодувати й помити, навіть пропустити через вошегубку фронтовиків.

8. Вверх #51468
    Постоялец форума
    Повтор
    Последний раз редактировалось Прокір; 02.08.2016 в 21:39.

9. Вверх #51469
    Не покидает форум Аватар для Осавул
    Цитата Сообщение от Прокір Посмотреть сообщение
    Мене, як армійського офіцера в минулому, дивує дебілізм цих совкових свят. До таких я відношу і "рідний" по фаху день танкіста. Чомусь ніякої подібної пошани я не чув, для прикладу, ротному старшині, який в жорстких умовах фронту зумів і нагодувати й помити, навіть пропустити через вошегубку фронтовиків.
    А у путнего боцмана каждый день - "День интенданта"...)))
    ЦІННОСТІ ЧУЖИХ СВІТІВ ПОТРІБНІ НАМ ЛИШЕ ЯК ТРОФЕЇ. ІКОНИ МИ НАМАЛЮЄМО САМІ.

10. Вверх #51470
    Живёт на форуме Аватар для Ёк Макарёк
    Ну тогда давайте учредим. Кста, ротный старшина в кино и литературе непременно хо..охохо, украинец, непременно знающий, как, когда и почему. Вот дня завхоза нет, нет дня физрука, трудовика... Над этими профессиями все прикалываются, но без них, как без директора школы, дня которого тоже нет.

11. Вверх #51471
    Постоялец форума
    Цитата Сообщение от Ёк Макарёк Посмотреть сообщение
    Ну тогда давайте учредим. Кста, ротный старшина в кино и литературе непременно хо..охохо, украинец, непременно знающий, как, когда и почему. Вот дня завхоза нет, нет дня физрука, трудовика... Над этими профессиями все прикалываются, но без них, как без директора школы, дня которого тоже нет.
    Вихованець культури "рашен" в полоні кутів зору від Кремля. Мій батько пройшов всю війну кадровим офіцером, я виріс серед фронтовиків, тому ці люди дещо іншого погляду на фронтового старшину, як і на роль сала з сухарями на виживання в окопах. Без українського старшини фронт з німцями був би приблизно так, як зараз наш теперішній фронт з москалями без добровольців та волонтерів. А в тому сурогатному москальському кіно і літературі обов'язково на фронті головний герой москаль, а в прислугах йому всі інші нацмени. Для цього вони навіть українців Ворошило перетворювали в Ворошилова, Буденного в Будьонного, Дейнегу в Денікіна. Навіть потомка половців Колчака вони зробили москалем.
    Як "дитя війни" ще раз повторюю, що фронтовики з окопів в переважній більшості поважали старшин, називали їх "ангелами-охоронцями", як, в противагу згадуваним кіно та літературі, ненавиділи Жукова.

12. Вверх #51472
    Постоялец форума
    Цитата Сообщение от Осавул Посмотреть сообщение
    А у путнего боцмана каждый день - "День интенданта"...)))
    Справжній боцман до провіанту майже не має ніякого відношення. Для цього є баталер з корабельних старшин.
    Последний раз редактировалось Прокір; 02.08.2016 в 23:06.

13. Вверх #51473
    User banned
    Какой ты колоритно ограниченный )))
    Пойди это военам света расскажи

14. Вверх #51474
    User banned
    Роман Сульжик: почему в Украине нельзя заниматься бизнесом, не обходя законы

http://www.fixygen.ua/news/20160803/roman-sulzhik.html

Закон как дышло- как повернешь так и вышло...Так в Украине было, есть и, похоже, еще будет

15. Вверх #51475
    Військовий експерД
    Полгода "рішучих" реформ: что удалось власти
    http://www.segodnya.ua/politics/reforms/polgoda-rshuchih-reform-chto-udalos-vlasti-739149.html

"Мы прошли первый этап реформ". — "Видать мимо прошли...", — эта шутка в последнее время частенько звучит в социальных сетях. Однако не все так просто. В некоторых сферах изменения очевидны, в других — работа властей вызывает слезы украинцев и рождает такие вот анекдоты.

Цитата Сообщение от HOC Посмотреть сообщение
    Какой ты колоритно ограниченный )))
    Пойди это военам света расскажи
    А кто такие воены и где их искать?

16. Вверх #51476
    Постоялец форума
    А кто такие воены и где их искать?
    Серед вати в його голові. Він мені нагадав старшину моєї роти, був такий же малограмотний. Той на початку 70-х, коли вводили звання прапорщика, клянчив в мене, щоб я його представив на це звання. Півроку я йому вдовблював, що для цього потрібно було хоча би середня освіта, якої в нього не було. Цей тип якраз і був з тих жлобів, який пробував мати зиск навіть на обмундируванні воїнів. Ось такі на діючому фронті не вціліли б, отримали відому "кулю в лоб" від своїх же.
    Последний раз редактировалось Прокір; 03.08.2016 в 09:18.

17. Вверх #51477

18. Вверх #51478
    Yulia Marushevska
    17 ч ·

Минуло більше двох місяців після візиту до Одеси прем’єр-міністра України Volodymyr Groysman. А отже час підбити деякі підсумки виконання рішень, озвучених прем’єром 17-го травня (https://youtu.be/DhrQDe13Zgs?t=4m46s).
    Кадри: Роман Насіров не просто не виконав доручень прем’єра щодо кадрових питань. Глава ‪#‎ДФС‬ вирішив узурпувати можливість призначень на Одеській митниці. Він незаконно створив конкурсну комісію для призначення на посади в митниці, в яку увійшли “апаратчики” ДФС і жодного представника Одеської митниці. Так само незаконно він заборонив нам розпочинати дисциплінарні провадження щодо начальників постів, чим заблокував можливість звільняти працівників, підозрюваних у корупції. Сподіваюся, він відповідатиме в суді за такі рішення.
    З усіх кадрових питань, Роман Насіров лише відкликав до Києва надісланого ним же заступника Моргуна, проти якого протестувала громадськість. А також ДФС за нашою пропозицією погодили начальника управління інфраструктури.
    Будівництво: генпідрядник та Адміністрація морських портів України, м’яко кажучи, не поспішають
    завершити реконструкцію Морського вокзалу. У червні-липні відбулося дві наради щодо будівництва під головуванням віце-прем’єр-міністра Володимира Кістіона. На останній генпідрядник заявив, що потребує ще мінімум вісім місяців для того, щоб облаштувати фасад будівлі. Питання, де ці спеціалісти були раніше — риторичне. Завершення внутрішніх робіт планується у серпні.
    Впровадження програмного забезпечення: чіткої відповіді щодо програмного забезпечення сьогодні на центральному рівні немає. Представники ЮНКТАД (ООН) презентували у Міністерстві фінансів систему ASYCUDA. Працівники ДФС та Мінфіну мали змогу отримати відповіді на всі запитання щодо програми: інтеграція її з чинними системами в Україні, прописування профілів ризиків тощо.
    У цьому напрямку сьогодні нічого, крім обговорення немає. Дев’ять місяців, критикуючи систему від ЮНКТАД, чиновники не пропонують конкретних варіантів удосконалення ІТ і, тим більше, немає реальних кроків в напрямку автоматизації процесів. Все це лише затягує процес і грає на руку корумпованим чиновникам, які не зацікавлені в реформуванні країни.
    Постанова: за вказівкою Володимира Гройсмана, ми розробили проект Постанови, яка регулюватиме діяльність митного поста “Відкритий митний простір”. Проект перебуває на розгляді в Міністерстві фінансів. Сподіваюся затягування з підписанням Постанови не буде.
    Догани: доручення прем’єр-міністра України скасувати всі догани, оголошені мені главою ДФС, Роман Насіров також не виконав. Натомість прислав мені нещодавно четверту догану. Нова догана узагальнює і дублює попередні три догани.
    Ми дійшли до моменту, коли для продовження реалізації проекту вкрай необхідні рішення на центральному рівні. Однак Роман Насіров провалив всі доручення прем’єр-міністра. Це свідчить або про тотальну кризу управління або про відкритий саботаж. Проте це не причина зупинятися. Лише громадський тиск та підтримка медіа заставляє чиновників діяти і не перешкоджати реформам. Українське суспільство неодноразово доводило, що здатне перемагати в боротьбі з корупціонерами.
    Последний раз редактировалось Dalmore; 04.08.2016 в 10:33.

19. Вверх #51479
    Постоялец форума
    Роман Насіров не просто не виконав доручень прем’єра щодо кадрових питань.
    Та йому прем'єр до одного місця, бо його прикриває сам "шоколадний" з іншими олігархами. Тому ті накази Гройсмана є пустою "бурею в стакані" для імітації його самостійності. Насправді в нас, всупереч Конституції, Пєтя підім'яв під себе всі гілки влади, як це було й при Януковичу. Все це цілеспрямовано веде до 3-го Майдану.

20. Вверх #51480
    Скиталец

Цитата Сообщение от Владимир Ц. Посмотреть сообщение
    Оказывается Украина имеет много общего с Индией...У нас тоже кастовая система и есть свои "неприкасаемые"...в народе их зовут клещами.

КС заборонив обмежувати суддям пенсії сумою 10 740 грн

http://www.pravda.com.ua/news/2016/06/10/7111359/
    Наконец, найдена отгадка на риторичный вопрос "А судьи кто?"..
    Любой украинец вам теперь точно ответит : "3,14...асы"...
    Венец трудов,превыше всех наград!

Ответить в теме
Страница 2574 из 5155 ПерваяПервая ... 1574 2074 2474 2524 2564 2572 2573 2574 2575 2576 2584 2624 2674 3074 3574 ... ПоследняяПоследняя