Сообщение от
Сварог1
Прийшов час відносно обговорення питання проведення загальних зборів ОСББ
Планується, що збори відбудуться 11 вересня о 15-00 на території житлового комплексу НЧ (повідомлення буде вручено згідно законодавства). Дату і час поки що можемо скорегувати. На зборах будуть типові питання. Серед них є питання до яких потрібно віднестись в край серйозно і зважено. Висловлю суб'єктивну думку.
Члени правління.
Критерії: організаційні здібності; авторитетність, відкритість; спеціалізація (досвід, знання). Називаю ім'я без прізвищ людей , яких знаю з різних боків, але мало, хто знає інший про їх існування або не приймає до уваги. Ще раз, це суб'єктивна власна точка зору і затверджують, вносять зміни лише загальні збори. І так:
1. Михайло Михайлович (знає будинок, краще чим будь-хто)
2. Григорій Анатолійович (представник нежитлової нерухомості, адвокат, колишній суддя, людина - совість)
3. Сергій П. (юрист, був держ.службовцем)
4. Аліє (класний організатор)
5. Людмила (спеціаліст, конструктор інженерної інфраструктури)
6. Геннадій (людина з життєвим досвідом, завжди влучні зауваження та пропозиції)
7. Віктор (надійний, розсудливий)
8. Олексій (5 парадна, людина діла, організатор)
9. …. + 2-3 чоловіка з ініціативної групи, які зарекомендували себе і знає їх кожний. Вибір на розсуд зборів
Вибір управляючого.
Хто відчуває, що є: сили, знання і досвід, розуміє відповідальність подавайте свої кандидатури, щоб ми (інвестори) могли приблизно до зборів знати цих людей, почути їхні бачення розвитку будинку. Соромитись не потрібно, це буде не легкий хліб, особливо перші роки. Управляючий може стати будь-хто, але на мій погляд не та людина, яка може бути запропонована з подачі Желяскова (я знаю про що я пишу).
Обговорюємо, вносимо пропозиції, задаємо питання і кожний індивідуально приймає рішення, щоб на зборах зробити зважений вибір.
Социальные закладки