Сообщение от
Bivaliu
Я вже дописував і не припиню це робити, бо тема ця ніколи не вичерпається, про те, що основна проблема сучасної України полягая у тім, що вже 25 років вона перебуває під владою політиків та політиканів, а не державників. Не буду приводити той приклад щодо виборів, який нам нав'язують, бо виборами переймаються і державники, і політики, а скажу своє: державники приорітетом у своїх діях вважають державу, служіння її цілям, а через це - інтересам народу, а політики - партійні інтереси, служіння керівництву партій та власній кишені...
Як наслідок - яка б політична сила не захопила владу в державі, все відбувається за одним і тим же сценарієм: на всі керівні посади призначаються люди не за знаннями, досвідом, чи вмінням керувати роботою колективів, ті що користуються авторитетом, а будь-хто, але за чіткою партійною (блоковою) приналежністю. Я вже не беру до уваги відоме всім кум/сват/брат, що має місце навіть при партійному підході. У наслідок цього на високі керівні посади за рекомендаціями, родинними зв'язками потрапляють відверті дилетанти, а то й дурні, що перебувають у керівній партії (блоці). Як колись казав про таких сталін: "...он нєгодяй, но ето жє наш нєгодяй..." А Чапаєв обурювався тим, що він не може призначити у своїй дивізії на посаду лікаря файного хлопця Петьку...
От візьмемо армію.., колись (у історичній ретроспективі) про керманичів (полководців) говорили з повагою, пошаною, за них віддавали своє життя.., а що зараз? Уявіть собі яку повагу мав керманич СВ Пушняков, котрого у військах називали не стратег, не полководець, а банально - "дєд - мопєд"!? У цьому вислові сказано все, щодо цієї особи...
От візьміть зараз.., НГШ - Муженко.., ну як може дилетант перебувати на такій посаді? Я не питаю про те, як він отримав своє звання генерал-полковника, це банальне запитання для сучасної України, я питаю про те, як він може керувати всіма ЗС, не уявляючи сильних та слабких сторін їх видів?? От виступає цей "керманич" на відеоконференції по справі свого першого заступника Назарова і на його підтримку заявляє, що причин відмінити політ Іл-76 до Луганська не було, так як аеродром не перебував у суцільному оточенні!? І це каже керманич усіх ЗС України? Ще цей дурень (не побоюсь цього слова після його висловлення) заявляє про те, що льотчик з висоти 500 м не може побачити, що по ньому стріляють!?!? У мене, як хоч і бувшого, немає слів, крім цього - ДУРЕНЬ! Ну не літав ти, не знаєш нічого, то навіщо щодо цього базікати та роздавати коментарі? Виклич до себе того, хто пройшов Афганістан і запитай про те, видно чи ні, коли по тобі стріляють??
Що це, дилетантизм, недолугість чи і те, і інше разом? Так і хочеться сказати: "Агов, вуйку, прокиньтеся, навіщо оточувати аеродром для блокування його діяльності? Для цього достатньо посадити по курсам посадки літаків та їх взльоту на відстані 5-10-15 км по парі бійців з ПЗРК і робота цього аеродрому буде зведена на нівець..."
Якби там на посадах були не телепні/дурні (як бажаєте, так і назівайте цих людей), то для забезпечення посадки цього літака достатньо було б розчистити на посадочному курсі смугу на відстані до 8-12 км, та в обидва боки на 2-3 км від осі.., тобто, виключити можливість використання ПЗРК навздогін чи то назустріч, а під великим ракурсом та з відстані 2-3 км він сам би не взяв. Але ж для цього потрібні були і знання, і розум. І раз ви вирішили посилати того літака, то повинні були забезпечити саме це, чого не зробили! І всі виправдовуння тут не мають місця. Я вже мовчу про те, яким чином генерал-майор Назаров міг опинитись на посаді першого заступника НГШ?? Щоб було зрозумілим, цей факт подібний призначенню голови сільської РДА на посаду заступника будь-якого міністра...
Ось що руйнує нашу державу із середини і НІКОЛИ не дасть їй змогу звестися з колін на ноги. Це і факт, і разом з тим - це справжня БІДА!
У розбудові держави не може бути іншого підходу у призначеннях на посади окрім знань, кваліфікації та здібності керувати колективами. А вже у рамках цих вимог потрібно дивитись на те, хто з претендентів сепаратист, хто засланець чи то ворожий агент, а хто і безпосередньо ворог цієї держави...
Социальные закладки