|
Нет. В статье написано (и у меня нет оснований этому не верить), что
Если, как вы говорите, программа была запущена 2 года назад, то должна была бы быть полноценная проверка.Диссертация Кириленко была подготовлена в рекордно короткие сроки — за один год: от 3 апреля 2014 года — даты утверждения темы в Киевском университете культуры и искусств (именно там была выполнена диссертация), — до апреля 2015 года (для того, чтобы объявление о защите появилось в августовском номере Спецвыпуска «Освіта України», диссертацию для обсуждения на кафедре необходимо было представить не позднее мая 2015 г.).
Да, в деньгах действительно не серьезно... а в должностях? Есть должности (например, ректора), которые трудно занять, не будучи доктором наук.
/* мерзко хихикает */
Не программа запущена, а статья опоздала. Реальные проверки начаты в этом году, до этого были тесты и обкатка.
В истории нашей науки есть много исключений из правил. Например, Рэм Хохлов, ректор МГУ, в свое время в качестве докторской представил тетрадку на 12 листов, исписанную кривым почерком. Диссер приняли без второго слова, потому что это была новая наука. Зав кафедрой- это около 5 тыс гривень и работа от звонка и до звонка. Ректор- примерно в 2 раза больше и работа круглосуточно, плюс ответственность за жизни и судьбу нескольких тысяч подростков. Многие ректоры, особенно из ныне работающих, становились докторами уже post factum. Не степень делает человека хорошим администратором, совсем не степень. И далеко не все рвутся на эти 500- 600 баксов.
Очень хорошо и правильно. Диссертация не должна быть кормушкой. Хочешь заниматься наукой - занимайся. А если хочешь заработать деньги, так это один из самых плохих и неэффективных способов. Единственное - не перегнуть палку. Если устроить чрезмерные препоны, людям вместо полезных исследований придется заниматься преодолением этих барьеров. И очень строго следить за тем, тобы какая-нибуь скотина в ученом совете или ВАК не валила годные работы по сообржениям далеким от науки
Бозон досить фахово розказав про систему захисту та інші тонкощі.
Деякі спостереження, для Кириленків і к це не тільки формальність. Це своєрідний дворянський титул. Ми з Славою та його дружиною з одного пту. У квітні мав нагоду побувати в рідних стінах. Наукою там не опікуються. В аудиторіях на стінах портрети святих та божої матерінавіть самі нарвані, типамщо вважають , що мають якесь відношення до науки тупо перебріхують те, що на ,Заході віджило ще в 80 ті. Знаєте про що в колуарах обговорювала ця професура та академіки? Чи засадили на дачі вони картоплю і в такому дусі. Люмпени.
Ні, є викладачі, але їх не просто мало, вонии просто рідкість, а за науку я вже мовчу. Наш круглий стіл по теоретичні формі свідомості , та формування української теоретичної нації , за останні десять років це була напевно єдина сутєва наукова подія. Навіть приїзд одного з кращих фахівців світу з герменевтики і то зібрав в аудиторії аж 4 чи 5 чоловік.
А що до вимог які ви задекларували. Вони вже прописані вак. І вже існує цила низка журналів та сертифікованих і зареєстрованих на Заході структур які за 300 чи іншу сумму дають вам ксиву, що ви маєте фахові публікації на заході
Мій товариш, його докторська продовжує традиції Виготського та Мещеряковп в сурдопедагогвці, аналогів а світі методики немають, вже мав нагоду нарватися на наших учених мужів. І справа навіть не в таксах, сама наука виживає відразу і спротив в середовищі мучених (вислів Айзека Азімова)
Хоча маю надію що захиститися.
Нічого нового в цій ситуації з наукою в Україні немає, але те що в багатьох сферах попахує середньовіччя, це враження не покидає.
Ми (Ви, я і такі ж як ми) міряємо всіх своїм аршином. Оцінюємо ситуацію зі своїх логічних побудов... А там люди лицемірні та марнославні! У них інша психологія. От скажіть мені, навіщо малограмотному Януковичу була ступінь "доХтура наук"? Майже усі члени його команди (кружка) поголовно отримали ті чи інші ступені відповідно до посад: хто став "доХтуром", а хто "кандидатом"... Це приблизно те ж саме, навіщо декому мандат народного депутата, або маячок на машині, або пропуск кудись...
Пригадую на цю тему, як я ніяк не міг зрозуміти навіщо головному лікарю санепідемстанції в Грузії був пропуск на територію гарнізона, але його аргументи вразили мене наповал: "Слушяй, дарагой, паймі, у маєй лабаранткі єст пропуск, а міня нет!?"
Очевидно пишаються вони цим, як особистим досягненням...
Последний раз редактировалось Bivaliu; 23.06.2016 в 18:15.
"Новороссы" - биологические остатки Российской империи...
Савченко
-я узнала много правды про войну в Украине,
пока сидела в российской тюрьме!
- от кого?
- из телевизора!
![]()
Moscovia delenda est!
Щодо Савченко, то я її дуже розумію...
Служила собі дівчина, може про щось мріяла, мала своє коло друзів, певні думки, певні погляди.., а тут одразу ж потрапила у середовище, де те що кажуть, що думають і що роблять розділяють провалля не лише здорового глузду, але й звичайнісінької аморальності. Вона просто не готова до цього! Може навіть не розуміє, як це може бути у політиків, що на словах за народ (у целом), а насправді ноги обтирають ним...
Але, невелика біда початок: або її зламають, перемелять і визначать їй місце у шерензі, або вона сама.., зіп'ється, зкурвиться (її слова: "...не дайте мені зкурвитись...").., здуріє...
"Новороссы" - биологические остатки Российской империи...
Сохраню-ка я это в дневник ))))
Юрій Луценко
16 июня в 6:11 ·
Юрій Луценко
18 июня в 8:04 ·
6.42 ранку Кацуба арештований Годосіівським судом, застава 450млн.
За 8 днів - три арештовані у справі Курченка на підставі дозібраних доказів.
Хочу висловити слова подяки прокурорам ( які не спали 26 годин) і суддям. Їх цілодобова чесна і принципова позиція відновлює віру в справедливість і закон.
Відео затримання
Юрій Луценко
16 мин. ·
Були часи, коли практично відкрито крало все вище керівництво країни. Навіть Генпрокурор, навіть з бюджету ГПУ.
Сьогодні Департаментом спеціальних розслідувань Генеральної прокуратури України спільно з оперативним підрозділом ДПІ у м. Києві затримано мешканця міста Одеси гр. Крука, який підозрюється
у співучасті у заволодінні колишнім Генеральним прокурором України Пшонкою державними грошовими коштами у розмірі понад 69 млн грн, призначеними для ремонту будівель ГПУ.
Часи, коли син нардепа сміявся в очі слідчим, - минули.
До суду внесено клопотання про обрання підозрюваному запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.
Проведено обшуки у місті Одесі за місцем проживання підозрюваного та у офісних приміщеннях, у яких розташовувався організований ним «конвертаційний центр».
Досудове розслідування у даному провадженні триває.
![]()
Последний раз редактировалось Dalmore; 23.06.2016 в 18:37.
Народ безмолвствует....(с)
Николай Романчук вышел из СИЗО под залог в 5,5 миллионов
Из СМИ - его местоположение неизвестно........
Народ безмолвствует....(с)
Социальные закладки