Сообщение от
Bivaliu
Шановний, давайте так.., Ви або виключіть російське телебачення/радіо, або не читайте російські (проросійські) газети! А то Ваші висновки настільки кумедні, що мені здається те, що або Ви заангажовані, або я приїхав з місяця...
Вуйку, зима нещодавно була. І навіть наш уряд відрапортував, що ми повністю відмовились від постачань газу безпосередньо з Росії.., і були ЦІНИ, і були перемовини.., більш того, відбулись навіть суди, за результатами яких були переглянуті раніше укладені контракти деяких країн з Росією на користь позивачів. І Росія стійко витримала цей ляпас по її фізіономії... Вона знає, що частина газу РЕЕКСПОРТУЄТЬСЯ до України, але НІЧОГО не може вже вдіяти. І зверніть увагу, якщо деякі часи тому там демонстративно перекривали газогони, то цієї зими, не дивлячись на пропаганду та війну, вони навпаки виказували "озабочєнность" у тім, чи надійний партнер Україна у питаннях транзиту їх газу. І жодного диктату цін, а лише слухняне погодження з фактурою подій. А як тільки налагодиться трансокеанський канал поставок зрідженого газу (бо це питання нове для заходу), то Росію взагалі пошлють на три літери! Тому путлер і поставив задачу щодо пошуку альтернативних напрямків збуту. Але з Турцією не склалося, з Китаєм теж не все гладко... А газ та нафта, такі продукти (якщо Ви не знаєте), що їх БЕЗПЕРЕРВНО потрібно транспортувати та збувати. Заглушити свердловину коштує більше, ніж її пробурити. Це складна "штука".., колись літаки 23 ВА зливали тонами пальне на ліси, бо воно надходило, а складів для зберігання не вистачало. От заправлялись повністю, а потім у польоті включали аварійний злив і сідали, щоб повторити цей "трюк" декілька разів поспіль...
То я дивлюсь Вас ні-ні та закидає чогось в бік... Ви "слайди" часом не плутаєте? Ну де потрібно за наших, а де за їхніх?? Бо ОЧЕВИДНО, що Росія на сьогодня БІЛЬШЕ залежить від продажу газу та нафти, ніж Европа від їх купівлі...
Социальные закладки