Сообщение от
Будикка
Я теж не люблю, коли дівчина сидить з розставленими ногами навіть в штанях... і коли чоловік розвалює свої ноги, мені теж не подобається, хоча я розумію, що їм дещо заважає зтулити ці свої ноги.
Я не мурашечна і не фанатка Анети. Я бачу в ній і позитивне і негативне, більше того в її негативне для мене не прийнятне. Наприклад, не визнаю хамства і грубості в стосунках ("ну не знаю когда смогу тебе єто сказать..." - було дуже грубо на межі з хамством), мене дратувала її нервозність, неврівноваженість, постійно напружувався, щоб Анета нічого не викинула, тіпа вскочити і піти, її сльози без упину, її постійне жування. Було дуже неприємно дивитись, що вона п"яна на знайомстві з батьками. Також мені не подобалось, як каже Озуна, що вона як би себе пропонувала, її фраза "Роби зі мною що хочеш". Хоча я думаю, що то була провокація, що вона поставила його перед вибором і по його реакції на цю її якоби пропозицію, вона зрозуміла чи отримає вона обручку и ні. І було очевидним, що вона вже знала, що не отримає, бо він відмовився від близкості.
Її зовнішність теж бажає бути кращою. Я не вважаю її вродливою. Її хода дещо вайлувата, як у качечки. Її манери поведінки для мені важкі.
Але! Я мушу визнати, що Анета розумна. Принаймі те, що я бачила за 6 сезонів, я навіть не можу пригадати дівчину, яку б я виділила за розум. А я це в людях ціную. Також мушу визнати, що Анета глибока особистість. Я це теж неймовірно ціную в людях. І тому ці дві чесноти для мене переважують її недоліки як екранного героя. Тому мені не хочеться писати про її вибрики, хоча на початку я про них писала. А плюсы ее..в наше время такие качества в человеке на вес золота просто..так что все остальное просто меркнет!!
Я розумію чому саме Іраклій не обрав її. Він правильно сказав, що таку жінку можна або любити, або нічого. Посерединці не буде. З такою жінкою любов завжди буде драматичною, на дуже високих нотах. Принаймі від шоу Іраклію це не потрібно.
Социальные закладки