Yulia Marushevska добавила 4 новых фото.
5 ч ·
У мене три догани і звільнити мене простіше простого, але Голова #ДФС боїться брати на себе цю відповідальність. Він змусив керівників регіональних митниць підписати документ, в якому ті просять мого звільнення. Ганебна поведінка, тим паче для управлінця такого рівня. Роман Насіров ще раз підтвердив, що він частина корупційної системи і зубами тримається за своє крісло.
Разом з керівником Внутрішньої безпеки ДФС Юрієм Шереметом, вони запустили "шокінський" механізм звільнення, який був використаний для витіснення з прокуратури Давіда Сакварелідзе.
Хочу заявити, що я не боюся звільнення, а ви Роман Насіров?
Показать скрытый текст Кляуза
Mikheil Saakashvili
4 ч ·
Той самий сценарій, що і з Сакварелідзе. Система злодіїв і шахраїв особливою фантазією не відрізняється. Наша відповідь теж буде твердою і однозначною.
Kostiantyn Likarchuk
3 ч ·
Какая прелесть У Ромы до сих пор половина начальников таможен в статусе и.о. Так удобнее людей шантажирвать такой бред подписывать и деньги вымагать
Kostiantyn Likarchuk
41 мин. ·
Очень интересно проанализировать подписи под кляузой за увольнение Марушевской - Писарев, Салогор, Шовлак... Все "выдающиеся" деятели таможенного дела... Генералы из папье-маше, стадо упырей, которых давно нужно было уволить и посадить в тюрьму, но которые продолжают пить кровь из украинской экономики...
Очень интересна позиция премьера... Как с такими людьми можно хоть что-то реформировать? Как с этим ворьем вообще можно работать?
Вопросы риторические.
Социальные закладки