| ||
Тема: Петр Порошенко
Люди, да поймите же, большинство наших сограждан вообще не знает что такое оффшор, поэтому не воспринимают это с негативом. Им это реально пофиг))
мне вот интересно как военные могут постоянно стоять рядом с этим упырем на всех этих мероприятиях,у них вообще нет чувства достоинства? или бабло таки главней всего?
позор просто после зеленополья,илловайска,дебальцево,аэропортов и других успешных операций
Последний раз редактировалось Max_67; 10.05.2016 в 09:59.
случайно, вот такая статейка попалась мне на глаза
http://gordonua.com/news/politics/yu...at-127042.html
У відповідності з декларацією про активи «Intraco Management Ltd», її бенефіціар — український громадянин Сергій Зайцев. Ці ж ім'я та прізвище належать заступнику гендиректора «Roshen» і одному із співвласників «Центрально-Європейської кондитерської фабрики».
Крім того, в даній декларації Сергій Зайцев зареєстрований за адресою: м. Київ, вул. Електриків, 29-а.
Як звернув увагу Дмитро Гнап, ця адреса належить і «гнізду фірм старих друзів», серед яких він називає: Президента України Петра Порошенка, народного депутата від «БПП» Ігоря Кононенка, вищезгаданого Сергія Зайцева та першого заступника Секретаря Ради національної безпеки і оборони Олега Свинарчука (Гладковського).
Як відомо, за цією адресою розташована штаб-квартира заводу «Ленінська кузня». Її акціонер — Петро Порошенко.
Нагадаємо, раніше журналісти британського видання The Guardian заявили, що офшор «Intraco Management Ltd», який підконтрольний Президенту України та нардепу від «БПП» Ігорю Кононенко, причетний до ведення торгівлі з «Газпромнафта-АЕРО Шереметьєво» — дочірньою компанією російського «Газпрому».
Умная женщина сама знает, когда ей быть дурой
Пост с которым я абсолютно согласна. До чего довели многоходовочки. По поводу вчерашнего.
Влада Мироненко
Перетравлюю вчорашній день і розумію, що не виходить. Не виходить прийняти, що на мене у Києві косилися із-за жовто-блакитних стрічок. Прийняти відчуття люті, коли за вишиванку кричали "провокатори" в центрі столиці. Зрозуміти, чому колоради спокійно гуляють містом, коли на сході гинуть хлопці.
Якщо хтось думає, що всіх ватників нам звідкись привезли, а серед місцевих лише іпануті на голову пенсери - той помиляється. Я пройшла пішки від бульвару Л. Українки до парку Слави і назад, та бачила людей, які родинами виходили/заходили в під'їзди домівок і машини з номерами АА. Серед них зустрічалися такі, хто ніс червоні гвоздики, портрети ветеранів перев'язані колорадками, а дехто (навіть кілька дітей) були у військових пілотках з радянськими зірочками. Чиста калька з раша ТБ.
Сьогодні ці люди розчинилися у натовпі і можуть їхати поруч в метро, пити каву у вашому улюбленому кафе чи працювати у сусідньому офісі. До наступного приводу заявити про себе.
Це обурливо, але вата має всі підстави не боятися:
- жодного рига-сепара не покарано;
- жодного вбивцю Небесної Сотні не покарано;
- жоден сепарський ТБ канал не закрито;
- Медведчук, Льовочкін, Ахметов прибрали до рук українські ЗМІ та відкрито насаджують кремлівську пропаганду і за це жодного з них не покарано;
І найголовніше: щоб переломити ситуацію потрібна політична воля, якої досі не було, немає і я не вірю, що вона може з'явитися самостійно, без тиску патріотів та журналістів на владу.
Сумна правда, але чим скоріше ми її усвідомимо, тим більше шансів матимемо для Перемоги. Або ми їх або вони нас - третього не дано. Йде ідеологічна війна за наше майбутнє.
Офшорные друзья Порошенко
В принципе, сам факт нежелания президента и его окружения регистрировать бизнес в Украине и прятать его в офшорах понятен и объясним. У нас выше налоги, сложности с регистрацией и масса других неудобных для бизнеса моментов. Так было. Теперь, когда Порошенко уже два года президент, а Кононенко один из самых влиятельных нардепов все должно было измениться? По логике – да. Президент и его команда могли сделать бизнес-климат в Украине благоприятным и перевести свои фирмы из офшоров на родину.
Потому что просто неприлично руководить одним государством, а вести бизнес через другое. Это неуважение к Украине и ее гражданам, которые честно платят налоги не в офшорах, а здесь. На оборону, на инфраструктуру и на содержание самого президента. Но самым главным скандалом в результате публикации документов стало даже не наличие у Порошенко и его соратников новых офшоров, а их бизнес. Потому что фирма Intraco Management Ltd была замечена в закупках топлива у дочерней компании российского Газпрома. Уже во время войны. Бизнес с оккупантом – верх цинизма. Тогда Кононенко все категорически отрицал – я не я и фирма не моя. И не Порошенко. Ну, да. Она Сергея Зайцева. Который почему-то послушно оплачивает расходы Кононенко и Порошенко.
так че еще непонятно, что эта свора такие же прихвостни кремля как и предыдущие?просто кровавою комедию играют
надо же, в какой компашке ПАПа оказался )))
У панамських документах знайшли Бойка, Ахметова і Труханова
http://espreso.tv/news/2016/05/10/u_panamskykh_dokumentakh_znayshly_boyka_akhmetova_i_trukhanova
Социальные закладки