Тетяна Чорновол добавила 3 новых фото — с Андрій Дзиндзей.
26 ноября 2015 г. ·
Як Касько зробив своїм родичам паспорта без прописки щоб отримати квартири
Вибачаюся, якщо звинувачувала Каська у брехні. Сьогодні я переконалася що антикорупціонер Касько ніколи не брехав. У нього інший талант - тотально перекручувати факти та маніпулювати словами. Проте чи може антикорупційний прокурор з такою гнилою сутністю боротися з корупцією? Якщо комісія вирішить, що так, то значить після корупціонерів я найбільше ненавиджу антикорупціонерів.
Правда в історії Каська може бути лише одна – заступник генпрокурора Віталій Касько нічим не відрізняється від діамантових прокурорів, бо облаштував собі королівські умови життя за кошти платників податків - безкоштовно отримав від Держави дві квартири загальною площею 204,5 кв. м. в центрі столиці.
У своїх коментарях Касько зазначає, що квартир отримана ним у 2003 по вул. Новогвардійській не була службовою і це вірно. Вказана квартира не перебувала на обліку, як службове житло, в розумінні ЗУ “Про службові жилі приміщення”. Проте суть від цього не міняється.
Яке це має значення, якщо 23.04.2003 розпорядженням Голови Печерської районної Держадміністрації, на підставі рішення профспілкового комітету Генпрокуратури, Каську була надана житлова площа по вул. Новогвардійській в м. Києві та в подальшому успішно приватизована його матір’ю (фото).
Фактично, надавши цю квартиру, Держава забезпечила йому та його матері належні умови для проживання. Більше того, враховуючи наявність квартири у Львові де проживала його мати, сестра та дід, всі члени його сім’ї мали на чотирьох дві квартири, та більше, ніж достатньо квадратних метрів площі.
Однак 29.04.2010 всі члени сім’ї Каська отримали нові паспорти! Представники трьох поколінь! Дід 1921., мати 1951 р.н. та сестра 1986 р.н. в один день отримали підряд три паспорти однакової сері з послідовними номерами (фото). Після того, як вся родина обзавелася новенькими паспортами 07.05.2010 Касько пише заяву на отримання службового житла і ще менш як за місяць – 02.06.2010 вже просить виключити надану йому квартиру з числа службових та відкрити на неї особовий рахунок на його ім’я!
Очевидно нові паспорти в родині Каська з’явилися бо прокурору заважали штампи з пропискою, з яких було видно, що вся його сім’я цілком забезпечена житлом. Бо вже у травні 2010 адміністрація Генпрокуратури прийняла рішення надати Каську на сім’ю з 5-ти осіб (мати, батько, сестра, дід) службову квартиру по вул. Дружби Народів загальною площею 155 кв. м
Отже, Касько сказав правду. Отримав він лише одне службове житло, друге було не службовим. Але це гра слів, від якої державному бюджету легше не стає. Понад 200 квадратів безкоштовно житла на особу – недопустима розкіш.
Социальные закладки