Тема: МТС - Vodafone

Ответить в теме
Страница 309 из 433 ПерваяПервая ... 209 259 299 307 308 309 310 311 319 359 409 ... ПоследняяПоследняя
Показано с 6,161 по 6,180 из 8649
  1. Вверх #6161
    Не покидает форум Аватар для romadone
    Цитата Сообщение от maxx[emoji769
    ;60906744]мтс - мудаки. Осенью обещали до конца февраля инет по 10 грн/мес. А с февраля сделали еще и абонплату 15 грн/месяц. И теперь на счету -15 грн и ни фига не работает. Их маркетологи интересно хоть думают шо делают? Если у меня еще были мысли продолжить пользоваться инетом их условии нормальных тарифов, то теперь карточка уже ушла в мусорку...
    Мне кажется немного путаете) обещали 4 Гб по акции в подарок. Причём здесь абонплата?
    1,5(D4FA)>1,6(DV6)>1,2(EB2)>1,8(CDAA)>1.0(1KR-FE)>1,6(1ZR-FE)+LPG>1,5(D4FA)

2. Вверх #6162

По умолчанию МТС - Vodafone

Нацкомісія регулювання зв’язку та інформатизації (НКРЗІ) змусить операторів відмовитися від практики встановлення так званих "нульових тарифів" у власних мережах. Для цього регулятор знизив міжоператорську ставку взаємоз’єднання і збирається зменшувати її і надалі

На своєму останньому засідання 26 січня НКРЗІ попередила операторів про чергове зниження міжмережевих тарифів за взаємоз’єднання (інтерконект) з 1 липня цього року. Зараз учасники ринку за завершення своїх дзвінків у чужих мережах виплачують приймаючій стороні 23 копійки за хвилину (тут і далі – без ПДВ). До 1 жовтня 2015 року цей тариф дорівнював 36 коп/хв.

Голова комісії Олександр Животовський раніше неодноразово висловлювався за зменшення вартості інтерконекту. За його словами, за останнє десятиліття на ринку стільникового зв’язку оператори набудували "замки" і докладають надзусиль, щоб якнайбільше трафіку – приблизно 90% - не виходило за межі їхньої власної мережі. За словами керівника регулятора, до такого положення гравців ринку довела війна знижок.

Протягом минулого десятиліття у всіх мобільних тарифних лінійках з’явилися "безкоштовні" внутрішньомережеві дзвінки. Щоб компенсувати «нульові» доходи, оператори змушені були виставити занадто високі розцінки на голосові виклики на номери "чужих" мереж.

Такий стан речей в першу чергу вигідний великим операторам.

Оскільки 90% трафіка замкнено всередині мереж, то виник своєрідний ефект зв’язаності, описав стан справ на ринку начальник департаменту регуляторних відносин і стратегії третього за величиною гравця українського телекомринку Астеліта (lifecell) Андрій Лєбєдєв. "Абонент обирає оператора, до якого підключені його друзі та сім’я і практично не може його змінити", – підкреслив він. За його словами, в Європі такого немає.

Найзатятіше виступали за збереження високої міжоператорської такси найбільші оператори – Київстар та МТС Україна (Vodafone). Причому саме ці дві компанії для своїх стільникових колег виставили в рази менші ціни за взаємоз’єднання, ніж, наприклад, для викликів на стаціонарні номери.

У найкрупнішого за кількістю користувачів оператора Київстар хвилина дзвінка на чужу мобільну мережу коливається в межах 60 копійок, у старих тарифах МТС – 0,5-1 грн. (50 коп. для користувачів Vodafone), а на Укртелеком - 1,5 грн. Астеліт бере по 50-75 копійок за голосовий виклик на всі інші мережі України. За словами Лєбєдєва з Астеліту , собівартість інтерконекту в Україні становить приблизно 8 коп.

У свою чергу власникам домашніх телефонів від Укртелекому дзвінок на мобільних номер будь-якого українського стільникового оператора коштує 1,2 грн/хв. Щоб не переплачувати наші співвітчизники почали використовувати по дві-три SIM-картки. Про це свідчить показник проникнення стільникового зв’язку в Україні. Станом на 1 жовтня минулого року він складав 138%. Зараз на 42,1 млн жителів країни припадає 59,2 млн карток (дані AC&M).

Існуючі розцінки на дзвінки з мобільних на фіксовані номери речник Укртелекому Михайло Шуранов назвав дискримінаційними. "Складається враження, що деякі мобільні оператори використовують значну ринкову силу (кількість абонентів) і створюють штучний бар’єр для дзвінків на фіксовані мережі. Зокрема, Київстар попередив низку абонентів про підвищення вартості дзвінка до 1,75 грн/хв з 1 лютого", – зі здивуванням відзначив представник Укртелекому.

Начальник відділу зі зав’язків з громадськістю Vodafone Україна Вікторія Рубан застерегла, що зменшення розрахункової такси між операторами може мати зворотній ефект. "Від того, що оператори будуть платити один одному менше, собівартість послуг не зміниться. Подібне траплялось в інших країнах, у тому числі в Європі, де зменшення ставок навпаки призвело до зростання тарифів "Це явище навіть отримало назву "ефект водяного матрацу". Виглядає привабливо, проте спати не завжди зручно", – зазначила вона.

У Київстарі коментарів для цієї статті надати не змогли.
    Олена Мініч зазначає, що нульові тарифи не відповідають європейській практиці / Фото: Наталія Кравчук
    Олена Мініч зазначає, що нульові тарифи не відповідають європейській практиці / Фото: Наталія Кравчук

На думку Олександра Животовського, для того, щоби зруйнувати бар’єри між мережами, потрібно й надалі зменшувати вартість взаємопідключення між операторами. За неофіційними даними, в подальшому НКРЗІ встановить таксу в розмірі 18 коп/хв, але це питання регулятор ще готовий обговорити з учасниками ринку.

Поряд з цим необхідно створити українським користувачам можливість змінювати стільникового оператора зі збереженням номера (послуга MN P). Після нещодавнього тендеру, в якому перемогло підприємство Діалінк, Український державний центр радіочастот пообіцяв запустити MNP в другій чверті цього року.

Ці два кроки – наближення розміру інтерконекту до загальноєвропейського (де він становить 0,01 євро/хв) і MNP – заставлять операторів ринку відмовитися від умовно безкоштовних тарифів на дзвінки всередині своїх мереж, переконаний голова НКРЗІ. Гравці ринку змушені будуть боротися за споживачів не з допомогою демпінгу, а за рахунок підвищення якості своїх послуг.

Якщо говорити про здорову цінову структуру на ринку, то "нуль в мережі" – це нонсенс, [glow=red]Олена Мініч[/glow] МЕРТ

Директор департаменту розвитку інновацій та інтелектуальної власності Міністерства економрозвитку і торгівлі Олена Мініч вважає, що тарифна політика з безкоштовними внутрішньомережевими дзвінками не має економічного обґрунтування: "Якщо говорити про здорову цінову структуру на ринку, то "нуль в мережі" – це нонсенс".

Вона відзначає, що коли ми говоримо про собівартість і невелику маржу, то "нульові" тарифи повинні зникнути. Зараз абсолютно правильно знижувати ставки інтерконекту і запроваджувати MNP. І дати операторам можливість конкурувати не цінами, а якістю – в того, у кого буде вища якість, той і залучить більше клієнтів.

Крім того, оскільки Україна готується до безвізового режиму, то потрібно подбати і про захист інтересів наших співвітчизників за кордоном, зазначила Мініч. Адже зараз різниця в ціні для, скажімо, словака та українця в роумінгу в Німеччині сягає п’ять разів.

Тому, вважає Мініч, потрібно регулювати і міжнародний інтерконект. Перші кроки в цьому напрямку наша країна вже зробила влітку минулого року – президент Петро Порошенко підтримав цю ініціативу та звернувся за підтримкою до європейських урядових кіл.
    Последний раз редактировалось romadone; 03.02.2016 в 16:06.

3. Вверх #6163
    Оптимист

Цитата Сообщение от maxx™ Посмотреть сообщение
    Каждый сам себе решает.
    Не ожидал, что тебя интересует экономия 10грн в месяц Я не считаю чужие деньги, просто не могу понять - как можно требовать от поставщика качественную услугу за 40 центов в месяц???
    Ну реально - зачем тебе это? Ты же не нищеброд.
    Счастье для всех, даром, и пусть никто не уйдёт обиженный! (С)

4. Вверх #6164
    User banned
    Переключил на МТС-работает!
    Я наверное мильЁнер...2 оператора 3ж по 3 гига при том что даже 1 гиг ни разу не потратил.
    Из личного опыта:сильно хорошо долго не бывает.Бесплатный сыр-...

5. Вверх #6165
    Модератор
    Мистер Одесский Форум
    Цитата Сообщение от Скрытик Посмотреть сообщение
    Не ожидал, что тебя интересует экономия 10грн в месяц Я не считаю чужие деньги, просто не могу понять - как можно требовать от поставщика качественную услугу за 40 центов в месяц???
    Ну реально - зачем тебе это? Ты же не нищеброд.
    Мне всеравно 10 это гривен, или 10 копеек, я смотрю на факты. Они обещали инет по 10 грн/мес до конца февраля и свое слово не сдержали. Более того, они за февраль 10 грн со счета сняли и заблокировали номер, в результате я услугой пользоваться не могу. У меня больше 10-ти лет не было карточки мтса и дальше не будет.
    Кто хочет пользуется, кто не хочет не пользуется, я просто высказал свою точку зрения

6. Вверх #6166
    А можно ссылку на "обещали"?

7. Вверх #6167
    Оптимист

Мало ли что я своей жене обещал, когда замуж звал
    У МТС на сегодня самое стабильное качество услуг, потом идет КС, потом все остальные.
    Не хочешь - пользуйся услугами конкурентов. Ну реально, я от кого угодно мог услышать обвинения в жлобстве к МТС, но не от тебя.
    На сегодня в Украине самые дешевые услуги связи в мире.

8. Вверх #6168
    Гражданин начальник

Скрытик! Макс!
    Что это с сайтом ОФ? Чего его лихорадит эти дни? Или мне показалось? Вчера вообще не отвечал на запросы.
    ======================================

Из сообщения в ЛС:
    Прошу совета в отношении тарифа МТС. Я пользуюсь телефонным интернетом (не 3г) и мне пришло сообщение о том, что с 01.02.16 за интернет с меня будут взымать не мои 1,10 грн, а 5,00грн в день.
    У меня тариф "супер мтс 3д ноль 35 без абонплат".
    Подскажите пожалуйста, какой тариф на сегодня мне бы подошел. Мне бы хотелось бесплатные звонки в сети МТС (редко звоню на других операторов) и самый дешевый интернет (для вайбера).
    Да, 1.10 гривень -- это разовая стандартная плата за один день Интернета, у меня тоже когда-то было что-то подобное, когда сам был на тарифе "Три ДЭ НОЛЬ 35 без абонплат" (а я помню, было ещё и "25 без абонплат"). Но этот тариф, считаю, исчерпал себя в новых условиях (особенно, когда ввели эти пресловутые 30 копеек за день звонка и отменили "Интернет за копейку" за 11 гривень в месяц). Я сегодня нахожусь на тарифе "[Смартфон]ТРИ ГЭ Одесский", где только вот сейчас с февраля ежемесячная абонентская плата повысилась с 10 до 15 гривень в месяц за безлимит звонков по МТС/ВФ и Интернет. У меня самый простой Интернет, так как телефон имею "Нокия ХА ДВА" (Х2). Всё равно ситуация остаётся более менее терпимой. Вот такая ситуация у меня лично.
    Последний раз редактировалось ПЧ.Петро Чорномор; 10.02.2016 в 18:29.
    Даже большая королевская печать не сможет повлиять на реальность.

9. Вверх #6169
    Постоялец форума Аватар для ZagreY
    тем временем продолжаю улыбаться с мтс/водафон
    согнали с привычного ультра лайт ( 290грн) на обычный смартфон 3ж (90грн)
    сделали безальтернативный водафон ххл за 150

че за дискриминация контрактников.

10. Вверх #6170
    Оптимист

Цитата Сообщение от ZagreY Посмотреть сообщение
    че за дискриминация контрактников.
    Я не понял - это хвастовство или недовольство?

11. Вверх #6171
    Живёт на форуме Аватар для ymtek4
    Получил сообщение от Оператора: "Послугу Інтернет-Бонус" підключено". Вопрос, зачем оно мне, если не заказывал и как это отключить?

12. Вверх #6172
    Живёт на форуме Аватар для Mjoy
    Цитата Сообщение от Jaak Logus Посмотреть сообщение
    Получил сообщение от Оператора: "Послугу Інтернет-Бонус" підключено". Вопрос, зачем оно мне, если не заказывал и как это отключить?
    Пользуйтесь мобильным Интернетом и получайте по 5 бонусов за каждый день пользования. Подвоха пока нет. Наберите бонусов и меняйте их на деньги и услуги.
    Не мы выбираем магию, а магия выбирает нас.

13. Вверх #6173
    Знатный котяра Аватар для Skey
    Почему мне продолжают начислять 4 гб интернета ?
    Пакет Одесский
    Ad notam
    Qui habet aures audiendi, audiat.

14. Вверх #6174
    Акція «ГІГАБАЙТИ 3G У ПОДАРУНОК!» діє до 29.02.

15. Вверх #6175
    Постоялец форума Аватар для SvetOOFor
    В центре какая то беда со связью, то есть то нет ((
    ... было время...

16. Вверх #6176
    Новичок
    Почему то сегодня нет связи? Никому не могу дозвониться! У кого-то есть такая же проблема?

17. Вверх #6177
    Посетитель Аватар для Crystal_Skies
    Цитата Сообщение от Irenel Посмотреть сообщение
    Почему то сегодня нет связи? Никому не могу дозвониться! У кого-то есть такая же проблема?
    На Заставе всё в норме.

18. Вверх #6178
    таирово аналогично + раздаю инет на ноут уже часов 5

19. Вверх #6179
    Живёт на форуме Аватар для ymtek4
    Цитата Сообщение от Irenel Посмотреть сообщение
    Была проблема со связью в 12 часов дня, мог отправить с МТС только смс, вызовы не удавались.

20. Вверх #6180
    Постоялец форума Аватар для ZagreY
    Цитата Сообщение от Скрытик Посмотреть сообщение
    Я не понял - это хвастовство или недовольство?
    хвастовства лишь самую малость
    по большей мере - недовольство. как то безальтернативненько получается. мне конечно как активному потребителю онлайн контента ( вся информация кроме критичной хранится только в облаке ) 7гб интернета нравится. но 150 минут маловато. хотелось бы какой нибудь пожирнее пакет гривасиков за 250-300 как было у МТС

Ответить в теме
Страница 309 из 433 ПерваяПервая ... 209 259 299 307 308 309 310 311 319 359 409 ... ПоследняяПоследняя