Тема: Советский Союз. Общая тема.

Ответить в теме
Страница 2267 из 3008 ПерваяПервая ... 1267 1767 2167 2217 2257 2265 2266 2267 2268 2269 2277 2317 2367 2767 ... ПоследняяПоследняя
Показано с 45,321 по 45,340 из 60148
  1. Вверх #45321
    Не покидает форум Аватар для Осавул
    [QUOTE]
    Цитата Сообщение от фокс Посмотреть сообщение
    И о роли украинских эсдеков Грушевского - Винничекно, которые даже не помышляли в отличие от украинских большевиков Коцюбинского - Примакова, о создании независомой Украины (кстати украинские больбшевики и провогласили эту независимость) , а украинские эсдеки выпрашивали только автономиюто сначала в составе России, а затем под протекторатом Австро-венгшрии, а при Петлюре (он же тоже из социал-демократов революционеров вырос)) автономию в составе Польшию.

Михновский и большевики , как украинские так и Ленин, в этом отношении действительно были чеснее.

Кстати, а почему так Грушевский еще в 18-м на Михновского взьелся, обзывал его фашистом (это еще тогда) ?

и об одном ряде наших украинских больше=виков - козакыв, с Троцким (Украина) и Лениным. Так думаю вам не трудно поднять последние работы Ленина, они даже вошли в ПСС, никто ж не читает, почему Ленин ставил под сомнение целесобразность создания СССР, рассматривая великорусский шовинизм как главную угрозу пролетарской революции...

Что скажете? Стоит ли все это вытащить на свет Божий?
    прим. о роли флормирования украинской нации (притмю нация понятие политическое - украинских буржуа), надо бы еще поднять историю украиснкого масонства. Это затем оно превратилось в реакционную силу, а вначале даже грамоте Украину обучили . но это вообще неисследованная история.[/QUOTE]
    И вы ещё спрашиваете!!!
    Конечно необходимо... Мало того, акцент ваших постов на мнении Ленина и роли масонов совершенно изменит ваш имидж на форуме с совково-проросийского на обьективиста и дарителя тем ПРОукраинских для вящих дискуссий... Дерзайте!
    Кстати и в помощь - есть такой "письменик" Богдан Сушинський, его опус "Історія всесвітнього лицарства"... Он там мяконько вплёл и украинское масонство, да ещё с современными персоналиями. Живы масоны...))
    ЦІННОСТІ ЧУЖИХ СВІТІВ ПОТРІБНІ НАМ ЛИШЕ ЯК ТРОФЕЇ. ІКОНИ МИ НАМАЛЮЄМО САМІ.

2. Вверх #45322
    Визитка Яроша
    Ще раз повторюю для приспішників українського панства. Ваші пани, ясновельможії гетьмани, як і ви їх холопи.

Раби, підніжки, грязь Москви,
    Варшавське сміття - ваші пани,
    Ясновельможнії гетьмани.

(Шевченко)

тому
    «Хоть божеволійте, канайте

Нам своє робить

Всіх панів до ‘дної ями,

буржуїв за буржуями

будем будем бить» (Тичина)
    От Тичину якого спочатку кремлівські посіпаки обвинувачували в буржуазному націоналізмі, а потім пристосувався та капітулював перед загарбником, цитуй скільки влізе...а Кобзаря не чіпай своїми брудними лапами ординського поліцая.

3. Вверх #45323
    Не покидает форум Аватар для фокс
    Цитата Сообщение от Реалист. Посмотреть сообщение
    От Тичину якого спочатку кремлівські посіпаки обвинувачували в буржуазному націоналізмі, а потім пристосувався та капітулював перед загарбником, цитуй скільки влізе...а Кобзаря не чіпай своїми брудними лапами ординського поліцая.
    Ти вже з Михайлом Коцюбинським облажався, которій утримував та опікувався разом з більшовиками підпільною типографією де друкували Леніна та Маніфест.

Може ще Лесю Українку, за те що перекладала українською Маніфест та Маркса і агітувала серед робітникыв в Україні та Франка Франка з Терлецьким та Драгомановим, це ті що на думку Юнеско започаткували соціал-демократичний революційний робітничий рух в Україні, не чіпати?

4. Вверх #45324
    Не покидает форум Аватар для Москвич777
    Хорошо .

Естественно, не мог я пройти мимо такой памятной даты, не мог не написать о своём великом однофамильце (и, быть может, даже очень дальнем родственнике). Однако мне с самого начала было понятно, что написать что-то
    [/B]

Королев - человек будущего

http://propaganda-journal.net/9785.html
    вот тут тоже, немного истории космонавтики:

http://hedrook.vho.org/library/salah.htm

5. Вверх #45325
    Визитка Яроша
    Ти вже з Михайлом Коцюбинським облажався, которій утримував та опікувався разом з більшовиками підпільною типографією де друкували Леніна та Маніфест.

Може ще Лесю Українку, за те що перекладала українською Маніфест та Маркса і агітувала серед робітникыв в Україні та Франка Франка з Терлецьким та Драгомановим, це ті що на думку Юнеско започаткували соціал-демократичний революційний робітничий рух в Україні, не чіпати?
    Якщо ти болотне чмо, доведеш мені де я писав про Михайла Коцюбинського, та де я в цьому сенсі облажався, то я візьму взад свої слова " про Фокса комуняцьке чмо"...давай любчику, докажи нам тепер що ти не брехливе й смердюче чмо...)

6. Вверх #45326
    Якщо ти болотне чмо, доведеш мені де я писав про Михайла Коцюбинського, та де я в цьому сенсі облажався, то я візьму взад свої слова " про Фокса комуняцьке чмо"...давай любчику, докажи нам тепер що ти не брехливе й смердюче чмо...)
    от тобі приправа до твоєї страви - Синдром Юрія Коцюбинського: як в батьків-борців виростають діти-лакеї

7. Вверх #45327
    Не покидает форум Аватар для fb_ua
    Святкове оформлення магазину «Пасаж» на Невському проспекті в Ленінграді, 1925 рік.
    "Бреше, сучий москаль" (Н.В.Гоголь)

8. Вверх #45328
    Визитка Яроша
    от тобі приправа до твоєї страви - Синдром Юрія Коцюбинського: як в батьків-борців виростають діти-лакеї
    Ну і в чьому я облажався, я десь щось затвержував про ньго, ти що дійсно зовсім ідіот?

9. Вверх #45329
    Не покидает форум Аватар для Bivaliu
    Не ображайтесь на недолугого троля, цим Ви його надихаєте на нові недолугості.., на кшалт ось цих:
    которій... робітникыв... Франка Франка.. до речі Троцький чистокровний Українець з України
    Це все ж дещо означає...
    Последний раз редактировалось Bivaliu; 18.01.2016 в 14:04.
    "Новороссы" - биологические остатки Российской империи...

10. Вверх #45330
    Визитка Яроша
    Цитата Сообщение от Bivaliu Посмотреть сообщение
    Не ображайтесь на недолугого троля, цим Ви його надихаєте на нові недолугості.., на кшалт ось цих:
    Це все ж дещо означає...
    Звісно означає, це означає, що він краснодупий ідіот...і воно тут се саме й доводить.

ПС. З моєю допомогою...)

11. Вверх #45331
    Ну і в чьому я облажався, я десь щось затвержував про ньго, ти що дійсно зовсім ідіот?
    да ти що, і ти не ти , і хата не твоя.

Лайно на дітей коцюбинськго лити це не ти? і стверджувати, що вони діти лакеї на відміну від батька борця?

чи не я тобі нагадав, хто в дійсності був Коцюбинський і які спільні справи у нього були з більшовиками , коли він разом з ними опікувався підпільною більшовицькою типографією. Може тоді зрозумієш, чому це Ленін писав про Коцюбинського, що той в Україні ближче всіх був до більшовиків.

а можливо поцікавишся Нарисами Надії Суровцевої про Юрія Коцюбинського?? Це та Надя, що працювала в УНР та пройшла Гулаг, вже після того коли стала комуністкою під впливом Коцюбинського але так і залишилася комуністкою.

А то виросли лише на короткому курсі Сталіна і тепер, тільки під іншим соусом нам тут сталінсько- кпссні мантри втираєте.
    Последний раз редактировалось фокс; 16.01.2016 в 10:39.

12. Вверх #45332
    Цитата Сообщение от Москвич777 Посмотреть сообщение
    вот тут тоже, немного истории космонавтики:

http://hedrook.vho.org/library/salah.htm
    Бульварщина

ладно, просвещайся, держи " Космологию духа"
    Не совершая преступления против аксиом диалектического материализма, можно сказать, что материя постоянно обладает мышлением, постоянно мыслит самое себя.

Это, конечно, не значит, что она в каждой своей частице в каждое мгновение обладает способностью мыслить и актуально мыслит. Это верно по отношению к ней в целом, как к бесконечной во времени и в пространстве субстанции.

http://caute.tk/ilyenkov/texts/phc/cosmologia.html

13. Вверх #45333
    Не покидает форум Аватар для Гойко Митич
    Филозоф,видать ты отсюда черпаешь свое вдохновенье?

14. Вверх #45334
    Визитка Яроша
    да ти що, і ти не ти , і хата не твоя.

Лайно на дітей коцюбинськго лити це не ти? і стверджувати, що вони діти лакеї на відміну від батька борця?

чи не я тобі нагадав, хто в дійсності був Коцюбинський і які спільні справи у нього були з більшовиками , коли він разом з ними опікувався підпільною більшовицькою типографією. Може тоді зрозумієш, чому це Ленін писав про Коцюбинського, що той в Україні ближче всіх був до більшовиків.

а можливо поцікавишся Нарисами Надії Суровцевої про Юрія Коцюбинського?? Це та Надя, що працювала в УНР та пройшла Гулаг, вже після того коли стала комуністкою під впливом Коцюбинського але так і залишилася комуністкою.

А то виросли лише на короткому курсі Сталіна і тепер, тільки під іншим соусом нам тут сталінсько- кпссні мантри втираєте.
    Отже довести своє ж затвердження звісно не в змозі...забрехався вщент...отож, хто ти є читай вище. " Не суєтісь под клієнтом, прастітутка крємльовская..."

ПС. Привів приклад авторитетного для себе ката та людожера Лєніна...вумниця...от і хто ж ти насправді є? Порахуй сам...

15. Вверх #45335
    Цитата Сообщение от Гойко Митич Посмотреть сообщение
    Это давно пройденый этап, еще в средине 80-х, когда покойный Кудин приехал с США и работал там в архиве Троцкого (до речі Троцький чистокровний Українець з України)
    Последний раз редактировалось фокс; 16.01.2016 в 11:08.

16. Вверх #45336
    Отже довести своє ж затвердження звісно не в змозі...забрехався вщент...отож, хто ти є читай вище. " Не суєтісь под клієнтом, прастітутка крємльовская..."

ПС. Привів приклад авторитетного для себе ката та людожера Лєніна...вумниця...от і хто ж ти насправді є? Порахуй сам...
    Йолопе, Михайло Коцюбинський в тій підпільній більшовицькій типографії котрою він опікувався, якраз друкував статі цього людожера Леніна, і навіть в бібліотеці Коцюбинського були роботи цього людожера, і Коцюбинський їх ще й пропагував. А на Капрі вони ще й познайомилися у Горького кажись.

До речі, Леся Українка також друкувалася з людожером Леніним в одному часописі "День" і не тільки в ньому.

Так що бреши дальше в дусі сталінсько-брежнєвского короткого курсу

17. Вверх #45337
    Визитка Яроша
    Йолопе, Михайло Коцюбинський в тій підпільній більшовицькій типографії котрою він опікувався, якраз друкував статі цього людожера Леніна, і навіть в бібліотеці Коцюбинського були роботи цього людожера, і Коцюбинський їх ще й пропагував. А на Капрі вони ще й познайомилися у Горького кажись.

До речі, Леся Українка також друкувалася з людожером Леніним в одному часописі "День" і не тільки в ньому.

Так що бреши дальше в дусі сталінсько-брежнєвского короткого курсу
    Так, та й що? Я казав що цього не було, чи що, ідіоте нещасний? Навіщо ти так тупорило вищє збрехав?

18. Вверх #45338
    Так, та й що? Я казав що цього не було, чи що, ідіоте нещасний? Навіщо ти так тупорило вищє збрехав?
    то якого чоота ти копіастиш, про Синдром Юрія Коцюбинського: як в батьків-борців виростають діти-лакеї

19. Вверх #45339
    Визитка Яроша
    то якого чоота ти копіастиш, про Синдром Юрія Коцюбинського: як в батьків-борців виростають діти-лакеї
    Так і є...твій кумір Юра Коцюбинській кремлівський посіпака так кат України, в першу чергу кат селянства як душі украінського народу, та незалежності...і це твій кумір, отже ти кремлівське червонодупе чмо. Смердючий поліцай, який ховається за болтологією про соціальну рівність..
    Последний раз редактировалось Реалист.; 16.01.2016 в 12:01.

20. Вверх #45340
    Не покидает форум Аватар для Bivaliu
    Цитата Сообщение от Гойко Митич Посмотреть сообщение
    Та яке там "вдохновєніє"?
    Він як та, що крутилась біля вокзалу.., пам'ятаєте: "Амєріка замєтаєт слєди?"
    Це з тієї ж "опери", тільки з дещо іншою темою...
    "Новороссы" - биологические остатки Российской империи...

Ответить в теме
Страница 2267 из 3008 ПерваяПервая ... 1267 1767 2167 2217 2257 2265 2266 2267 2268 2269 2277 2317 2367 2767 ... ПоследняяПоследняя

Социальные закладки

Социальные закладки

Ваши права