| ||
Тема: Проблемы Крыма
Жителі окупованого Севастополя планують робити український біометричний закордонний паспорт, щоб їздити в Європу без віз. Про це розповіла кримська активістка Віра Левкович на своїй сторінці у «Фейсбук», передають Патріоти України.
«На севастопольському форумі прийшли до висновку, що треба робити український біометричний закордонний паспорт, щоб їздити в Європу без віз. Так думають майже всі, але вголос про це не говорять», - повідомила активістка.
«І коню зрозуміло, що мати безвізовий в’їзд у 28 країн Європи – це круто. Це не Гондурас, до якого квиток коштує, як автомобіль, і летіти три доби, і взагалі, що там робити. А це, наприклад, Франція, чемпіонат Європи, уже цього літа. Про відсоток українців, котрі їздять в Європу не потрібно нести пургу. Українці виїжджають за кордон набагато частіше росіян. Кількість поїздок за кордон у 2014 році в РФ 46 млн (при населенні 145 млн, тобто одна поїздка приходиться на 3 особи), а в Україні – 23 млн (при населенні 45 млн, тобто 1 поїздка на 2 особи). Тому найрозумніше зараз – піти зробити собі і дітям біометричний паспорт. І, до речі, віза США для українців дається на 10 років, а для росіян – тільки на 3 роки. Є різниця», - зазначив свідомий кримчанин.
У відповідь інший житель Севастополя написав, що зробити український біометричний закордонний паспорт у підсвідомості у 90% населення півострова, просто відкрито говорити про це бояться.
Вернулись на ''родину'', чтоб молчать и бояться.
Вот уж действительно, в крови.
Именно єтого в Украине им не хватало.....))
просто люблю мою Украину.
И что примечательно,пройдя девяностые- быть престреляным как шелудивый пёс
.https://news.pn/ru/criminal/151291
Не знаю, я вот пытаюсь поставить себя на место жителей Крыма и даже не знаю что бы я говорил при возникновении такого хаоса: отключение света, нет воды, нет нормальной мобильной связи, инет никакой, полная анархия...
Помню в Южном была авария на центральном водоводе, не было воды пару дней, так это был дикий ужас, апокалипсис.
Аварию в Южном устраняли, работая несколькими бригадами 24 часа в сутки, читаешь ветку свинофорума у них там постоянные аварии, каждый день, хотят делают, хотят не делают.
Самое интересное что сидеть без воды крысиян устраивает, они продолжают хвалить своих новых "друзей", которым они совершенно не нужны.
Дорога, как театр, там постоянная смена декораций.
В течение 60 дней, россияне обязаны сообщить в органы ФМС о наличии у них второго гражданства. За сокрытие этого факта последует уголовная ответственность.
Не уверен что все крысияне после оккупации побежали сообщать в ФМС о наличии у них второго паспорта, гражданина Украины, а раз не сообщили, то попадают под уголовную ответственность.
Самым правильным вариантом будет-требовать справку у жителей Крыма, что паспорт рф не выдавался!!!
Последний раз редактировалось KYS; 23.12.2015 в 12:24.
💙💛
Якщо у свободи є ім’я. То це ім’я — Україна! © Урсула фон дер Ляйен
нашла, только вчера кто-то создал. https://petition.president.gov.ua/petition/19120
Ніколи країна на гербі якої курка, не переможе країну на гербі якої виделка
Социальные закладки