Тема: Проблемы Крыма

Ответить в теме
Страница 1710 из 2963 ПерваяПервая ... 710 1210 1610 1660 1700 1708 1709 1710 1711 1712 1720 1760 1810 2210 2710 ... ПоследняяПоследняя
Показано с 34,181 по 34,200 из 59254
  1. Вверх #34181
    User banned
    ну че, достаточно порадовались?

Через кілька днів буде налагоджена робота однієї з пошкоджених ліній електропередач у Херсонській області, а доля другої лінії буде вирішуватися.

Про це заявив один із лідерів кримськотатарського народу, народний депутат від БПП Мустафа Джемілєв у вівторок на прес-конференції, повідомляє партія БПП "Солідарність".

За його словами, можливості АРК виробляти електроенергію на власній території складають приблизно 30%, близько 300 мегават.

"Цього достатньо для того, щоб забезпечити мешканців, лікарні, школи. Але цією електрикою зараз забезпечуються в основному військові частини, ФСБ, адміністрації чиновників і на дорогах підсвічуються портрети Путіна. А переважна більшість жителів – без електрики", - сказав лідер кримських татар.

"Опубліковано графік віялових відключень. У лікарнях працюють генератори. Тому, через кілька днів буде налагоджена робота однієї лінії ЛЕП, яка дасть електроенергію для жителів Криму", - додав він.

"Доля другої лінії буде вирішуватися", - заявив Джемілєв.

Він знову наголосив, що чинний договір про постачання електроенергії не відповідає інтересам України і тому повинен бути переглянутий.

"Він діє до 1 січня наступного року. Час покаже, в якій формі ми зможемо домовитися з росіянами з цього питання", - сказав Джемілєв.

Раніше в інтерв’ю DW він сказав, що "нормальні відносини можна будувати з тими державами, які поводяться цивілізовано".

"Але коли довільно арештовують людей, які залишаються вірними своїй державі, викрадають і вбивають наших громадян, з такими державами не можна вибудовувати нормальні відносини", - заявив тоді Джемілєв.

"У числі наших вимог – також відновлення у Криму тих демократичних свобод, які були до окупації. У першу чергу, допуск тих міжнародних організацій, які моніторять права людини. Адже зараз Крим – це закрита зона", - наголосив він.

Як відомо, вже кілька днів Крим залишається без світла: 20 листопада невідомі пошкодили опори ліній електропередач в Херсонській області неподалік від кордону з півостровом, а 21-го були підірвані ще дві електроопори. Унаслідок цього анексована Росією територія півострова залишилася повністю відрізана від української електрики.

До того ж, кримськотатарські активісти, які вже тривалий час здійснюють продовольчу блокаду півострова, перешкоджали відновленню ліній електропередач.

Вранці 24 листопада ремонтна бригада "Укренерго" почала заміну зруйнованої опори лінії електропередач 220 кВ "Каховка – Титан", за якою електроенергія може подаватися до Криму і двох районів Херсонської області.

2. Вверх #34182
    Порохобот Аватар для neo_oii
    Зрада повсюди. Вона оточує нас. Навіть зараз вона з нами поряд.

3. Вверх #34183
    Не покидает форум Аватар для Niemand
    Цитата Сообщение от Dmitry124 Посмотреть сообщение
    ну че, достаточно порадовались?

Через кілька днів буде налагоджена робота однієї з пошкоджених ліній електропередач у Херсонській області, а доля другої лінії буде вирішуватися.

Про це заявив один із лідерів кримськотатарського народу, народний депутат від БПП Мустафа Джемілєв у вівторок на прес-конференції, повідомляє партія БПП "Солідарність".

За його словами, можливості АРК виробляти електроенергію на власній території складають приблизно 30%, близько 300 мегават.

"Цього достатньо для того, щоб забезпечити мешканців, лікарні, школи. Але цією електрикою зараз забезпечуються в основному військові частини, ФСБ, адміністрації чиновників і на дорогах підсвічуються портрети Путіна. А переважна більшість жителів – без електрики", - сказав лідер кримських татар.

"Опубліковано графік віялових відключень. У лікарнях працюють генератори. Тому, через кілька днів буде налагоджена робота однієї лінії ЛЕП, яка дасть електроенергію для жителів Криму", - додав він.

"Доля другої лінії буде вирішуватися", - заявив Джемілєв.

Він знову наголосив, що чинний договір про постачання електроенергії не відповідає інтересам України і тому повинен бути переглянутий.

"Він діє до 1 січня наступного року. Час покаже, в якій формі ми зможемо домовитися з росіянами з цього питання", - сказав Джемілєв.

Раніше в інтерв’ю DW він сказав, що "нормальні відносини можна будувати з тими державами, які поводяться цивілізовано".

"Але коли довільно арештовують людей, які залишаються вірними своїй державі, викрадають і вбивають наших громадян, з такими державами не можна вибудовувати нормальні відносини", - заявив тоді Джемілєв.

"У числі наших вимог – також відновлення у Криму тих демократичних свобод, які були до окупації. У першу чергу, допуск тих міжнародних організацій, які моніторять права людини. Адже зараз Крим – це закрита зона", - наголосив він.

Як відомо, вже кілька днів Крим залишається без світла: 20 листопада невідомі пошкодили опори ліній електропередач в Херсонській області неподалік від кордону з півостровом, а 21-го були підірвані ще дві електроопори. Унаслідок цього анексована Росією територія півострова залишилася повністю відрізана від української електрики.

До того ж, кримськотатарські активісти, які вже тривалий час здійснюють продовольчу блокаду півострова, перешкоджали відновленню ліній електропередач.

Вранці 24 листопада ремонтна бригада "Укренерго" почала заміну зруйнованої опори лінії електропередач 220 кВ "Каховка – Титан", за якою електроенергія може подаватися до Криму і двох районів Херсонської області.
    Кто бы сомневался!
    Находил я врагов там,где были друзья и друзей,где их быть не могло

4. Вверх #34184
    User banned
    Крым. Ялта . Три - в одном. и свет. и тепло. и развлечение... )))

Показать скрытый текст
    )))

5. Вверх #34185
    Патриот форума
    Kaк вы cчитaeтe, я лyчшe вac или вы xyжe мeня?

6. Вверх #34186
    User banned
    Цитата Сообщение от Ozuna Посмотреть сообщение
    Ненадолго
    Нет яиц у нашего президента

7. Вверх #34187
    User banned
    Ненадолго
    Нет яиц у нашего президента
    ты, что лично проверял? )))

8. Вверх #34188
    Старый конь
    Ну что там слышно?свечной заводик работает?

9. Вверх #34189
    Порохобот Аватар для neo_oii
    Цитата Сообщение от Федорович Посмотреть сообщение
    Ну что там слышно?свечной заводик работает?
    Шо и этот завод его?))
    Зрада повсюди. Вона оточує нас. Навіть зараз вона з нами поряд.

10. Вверх #34190
    Патриот форума

Вот и все. ПарашенкА заслужила орден от рашки...

----------------
    В поліції Херсонщини повідомили, що зараз відбувається біля підірваних електроопор у Чаплинському районі.
    Небезпечні ділянки біля пошкоджених ЛЕП оточили силовики, а активістів, які раніше не хотіли підпускати до пошкоджених електроопор ремонтників, відвели на безпечну відстань.
    На місце подій прибули бійці Нацгвардії та батальйону "Херсон".
    Бригада "Укренерго" почала ремонтувати зруйновану опору лінії передач "Каховка-Титан".
    http://24tv.ua/remontniki_pochali_minyati_zruynovanu_..
    АПД: одну опору вже відремонтовано, інші незабаром полагодять.
    Адже у конфлікт втрутися олексійович та "попросив" татар піти на зустріч.

Перемога, нє?
    Kaк вы cчитaeтe, я лyчшe вac или вы xyжe мeня?

11. Вверх #34191
    Затейница

Цитата Сообщение от Ozuna Посмотреть сообщение
    Как сообщалось, вчера в с. Чонгар завершился первый этап переговоров между участниками блокады Крыма и представителями "Укрэнерго". Согласно достигнутым договоренностям, начались восстановительные работы
    Насколько я помню, властям Крыма были выдвинуты условия.. Но я не вижу, где писали про выполнение этих условий
    💙💛
    Якщо у свободи є ім’я. То це ім’я — Україна! © Урсула фон дер Ляйен

12. Вверх #34192
    User banned
    Порох - пробник оккупанта

13. Вверх #34193
    Постоялец форума Аватар для aleksey2187
    Мы всегда получаем то, что реально хотим.

14. Вверх #34194
    Не покидает форум Аватар для Niemand
    Порох - пробник оккупанта
    Тю, я еще прошлой осенью говорил,что все єто договорняк тухлый
    Находил я врагов там,где были друзья и друзей,где их быть не могло

15. Вверх #34195
    Частый гость Аватар для MooN28
    Джемелиев говорит только про одну опору которая идет на Херсон и в Крым ,завод Титан. Про остальные опоры речь не идет.
    Или я невнимательно слушала новости?
    Здравствуй, Дедушка Мороз, борода из ваты! Принеси на Новый Год BMW X-5-й

16. Вверх #34196
    Не покидает форум Аватар для Гойко Митич
    Цитата Сообщение от MooN28 Посмотреть сообщение
    Джемелиев говорит только про одну опору которая идет на Херсон и в Крым ,завод Титан. Про остальные опоры речь не идет.
    Или я невнимательно слушала новости?
    Сейчас снова в моде тренд зрада,ты не в струе)))))

17. Вверх #34197
    Плиточник у шоколаді
    Я не знаю шо там Джемилев говорит и кому там петя продался, но мне сегодня севастополь сообщил шо у них такая жопа будет до 25 декабря!! почему до 25 я спросить не успел)) может привезут генратор на 1000 мегаватт из кацапии)) на волах притащат))
    Ви живете так, як обирали вчора...

18. Вверх #34198
    Волонтер форума
    Цитата Сообщение от Саня-городок Посмотреть сообщение
    Я не знаю шо там Джемилев говорит и кому там петя продался, но мне сегодня севастополь сообщил шо у них такая жопа будет до 25 декабря!! почему до 25 я спросить не успел)) может привезут генратор на 1000 мегаватт из кацапии)) на волах притащат))
    а где местные кулибины? чего ото по свалкам не полазить, самим не собрать?)))))
    ЛЮБІТЬ УКРАЇНУ АБО ІДІТЬ ГЕТЬ!

19. Вверх #34199
    Живёт на форуме Аватар для Zyablik

20. Вверх #34200
    Частый гость Аватар для MooN28
    Цитата Сообщение от Саня-городок Посмотреть сообщение
    Как почему? Им же кабель по дну пролива тянут. Обещали что 25 подключат и они заживут. А летом 2016 вторую очередь энергомоста подключат
    Здравствуй, Дедушка Мороз, борода из ваты! Принеси на Новый Год BMW X-5-й

Ответить в теме
Страница 1710 из 2963 ПерваяПервая ... 710 1210 1610 1660 1700 1708 1709 1710 1711 1712 1720 1760 1810 2210 2710 ... ПоследняяПоследняя

Социальные закладки

Социальные закладки

Ваши права