Тема: Петр Порошенко

Ответить в теме
Страница 533 из 3863 ПерваяПервая ... 33 433 483 523 531 532 533 534 535 543 583 633 1033 1533 ... ПоследняяПоследняя
Показано с 10,641 по 10,660 из 77250
  1. Вверх #10641
    Не покидает форум Аватар для Bivaliu
    Цитата Сообщение от Прокір Посмотреть сообщение
    Тут на форумі квітне порошенківський посил в більшовицько-москальському дусі - не критикувати свою владу, бо це є на руку Москві. Тому нагадаю в цьому плані філософію Т. Шевченка відносно любителів від влади Москви чи Варшави, якою він не боявся й Хмельницького обзивати "останніми" словами:
    Так хто ж Вам і коли щось забороняв, Вуйку? Люди проти огульної критики ні про що і ні за що!
    Якщо Яценюк відповідальний за економічний сектор, то і критикуйте саме його, а не Порошенка, якщо Порошенко відповідальний за зовнішню політику, то критикуйте саме його і саме за це, а не всю країну у цілому, чи то "владу"! А то у Вас виходить як у Кисельова - "ачётамухахлов?"
    Критика є дієвою лише тоді, коли вона справедлива (1), адресна (2), спрямована на результат, а не на паплюження особи задля паплюження (3)...
    Последний раз редактировалось Bivaliu; 29.10.2015 в 13:57.
    "Новороссы" - биологические остатки Российской империи...

2. Вверх #10642
    Постоялец форума
    Цитата Сообщение от Bivaliu Посмотреть сообщение
    Так хто ж Вам і коли щось забороняв, Вуйку? Люди проти огульної критики ні про що і ні за що!
    Якщо Яценюк відповідальний за економічний сектор, то і критикуйте саме його, а не Порошенка, якщо Порошенко відповідальний за зовнішню політику, то критикуйте саме його і саме за це, а не всю країну у цілому, чи то "владу"! А то у Вас виходить як у Кисельова - "ачётамухахлов?"
    Хлопе, Порошенко відповідальний за територіальну цілісність та є гарантом прав і свобод громадян. Так ось він "просрав" Крим і частину Донбасу, а права людини зараз в Україні в гіршому стані, ніж були при пізніх більшовиках. Для доказу останнього зайди в якусь "приймальню президента" чи попробуй звернутися відносно своїх прав до МВС, прокуратури чи судів. Скрізь ти побачиш одні й ті ж літери - ПНХ.
    А країну я не критикую, бо вона на відміну від сурогатної держави дала добровольців та волонтерів, чим по суті замість Порошенка і спасла нас від повного колапсу.

3. Вверх #10643
    User banned
    Vladlen2 и Прокір, спасибо за зрелище!
    Просто восхищен изяществом мысли Vladlen2 и талантами Прокір, устроившего в нескольких ветках сеанс одновременного Холивара и это в его то возрасте!

4. Вверх #10644
    Не покидает форум
    Колись таких називали пораженцями, ними навіть неосвічена Ж.дАрк гидувала, а зараз таких називають "всьопропало". І це говорить нащадок українців, які на своїх примітивних "чайках" громили ескадри турецьких галер. Ось такі з повними штанами "емоцій" здали промисловість пройдисвітам, інформаційний простір олігархам, Крим та частину Донбасу москалям. Розрахунок пітерського гопника був вірний - забздят.
    Діду, ну і де ви, прости Господи, побачили в моїх словах "всйопропало"? Я вам говорю що розумом треба, а ви кричите що буром! Я вам кажу що не здолати супостата буром, а ви на мене "пораженець"! Та ще й галери з чайками приплели. Чи були там ті ті чайки чи ні, то діло істориків, а от з москалями на чайках не вийде, не ті вже часи..... І з розрахунки пітерського гопника ви якось дивно висвітлили, хоча частину мабуть і правильно, він дійсно думав що "забздять" і здадуця а воно не так сталося, як гадалося бо багатенько таки його бурят таки накрилися "половим органом бабушкі" на тому дамбасі, так що не так уже і погано діла у нас обстоять з козаками.... Так що не переймайтеся так сильно, один розумний ( та ще й до біса знаменитий) военачальник повчав, що програна битва, ще не програна війна! Але даже битву ми не програли. Коли вони мали успіх, ми тоді багато чого ще не мали.... Побачимо, не треба спішить поперд батька в пекло. А Петро Олексійович зраду тут обговорює, чую, що для москалів ця зрада буде знаменна, почекаємо. А ви почитайте, а то все Крим, та Крим http://censor.net.ua/photo_news/3583...moschi_ukraine

5. Вверх #10645
    Цитата Сообщение от Солнцеворот Посмотреть сообщение
    Vladlen2 и Прокір, спасибо за зрелище!
    Просто восхищен изяществом мысли Vladlen2 и талантами Прокір, устроившего в нескольких ветках сеанс одновременного Холивара и это в его то возрасте!
    Да возраст, как и место жительства он в "аватаре" мог указать любые. Паспорт же не требуют...

6. Вверх #10646
    Хлопе, Порошенко відповідальний за територіальну цілісність та є гарантом прав і свобод громадян. Так ось він "просрав" Крим і частину Донбасу.
    Ще раз Вам нагадую про вічливість. Я розмію що це недоліки виховання, але це не дає Вам ніяких прав.
    Так ось, коли відібрали Крим, тоді Порошенко був хоч і багатим, але пересічним громадянином і за це НЕ ВІДПОВІДАВ!
    Отже, критика повинна бути справедливою і адресною...

7. Вверх #10647
    User banned
    Цитата Сообщение от Bivaliu Посмотреть сообщение
    Да возраст, как и место жительства он в "аватаре" мог указать любые. Паспорт же не требуют...
    Варианты есть, это да.

8. Вверх #10648
    Цитата Сообщение от Arques Посмотреть сообщение
    Право законодательной инициативы принадлежит втч. и сабжу. Наряду с КМ и депутатским корпусом. Президент утверждает или ветирует законы.
    В конце-концов, никто не тянул за язык Порошенко и не "кашпирировал" в части заявлений в ФБ- его лично или помощников.
    В этой связи президентская угроза взяточникам и казнокрадам: "...так будет с каждым..." выглядит просто смехотворно- попытка списать подобный перформанс правосудия на институциональную независимость ветвей власти будет являть собой еще большую насмешку
    Если Вы считаете что должность даёт всепонимание, всезнание и всемогущество, то Вы жестоко ошибаетесь. И дураки правят (проФФесор), и возникает конфликт интересов даже между друзьями/союзниками (Президент-Премьер), и порешить могут (опыт США). Так что, может он (и имеет право) не обладать даром предвидения, может и не читать всех документов, да и не способен этого сделать, может искать компромисс как и с союзниками внутри, так и с союзниками извне! Но то, что он не всемогущ, то это точно...

9. Вверх #10649
    Не покидает форум Аватар для Onewinged
    Хлопе, Порошенко відповідальний за територіальну цілісність та є гарантом прав і свобод громадян. Так ось він "просрав" Крим і частину Донбасу, а права людини зараз в Україні в гіршому стані, ніж були при пізніх більшовиках. Для доказу останнього зайди в якусь "приймальню президента" чи попробуй звернутися відносно своїх прав до МВС, прокуратури чи судів. Скрізь ти побачиш одні й ті ж літери - ПНХ.
    А країну я не критикую, бо вона на відміну від сурогатної держави дала добровольців та волонтерів, чим по суті замість Порошенка і спасла нас від повного колапсу.
    Крым когда отжали? На DumbAss'е когда началось? Порох когда презом стал?
    Ты с Багси скооперируйся, из вас двоих отличная команда плакальщиков получится. Хоть на похороны зови.
    Sometimes the burning bridge is the best way to enlighten your path.

10. Вверх #10650
    Постоялец форума
    Крым когда отжали? На DumbAss'е когда началось? Порох когда презом стал?
    Хлопе, ти не в тій системі міряєш. Порошенко при владі вже давненько. В той час, коли він за свої гроші організовував "партію регіонів" Кучма вже на всю котушку розвалював армію. Потім мовчав про це при владі коло свого кума. Та й при бандюку я не пам'ятаю, щоб він піднімав питання про стан обороноздатності держави. Так що не варто тут кричати про "папєрєдніков", рильце в пушку за стан України у всіх цих поцріотів, які не протестували відносно розвалу держави.
    Хлопе, а може ти мені відкриєш таємницю, як нинішній гарант територіальної цілісності думає повертати втрачені території. Чи він ці свої конституційні обов'язки переклав на Обаму та Меркель?

11. Вверх #10651

12. Вверх #10652
    Живёт на форуме Аватар для Dmitriy777
    Ну, думаю тут почти прямым текстом говорится о том, что Порошенко подставив кинул Саакашвили.
    Думаю у Порошенко договорняк с Трухановым, стоящим за ним Коломойским и другими алегархами и рыгами.
    Но и Саакашвили за которым вся злость Запада, парень не промах, как бы он не стал для порошенко ахилесовой пятой с которой начнётся падение Петра Порошенко...

Последний раз редактировалось Dmitriy777; 29.10.2015 в 19:11.

13. Вверх #10653
    Постоялец форума
    Ты с Багси скооперируйся, из вас двоих отличная команда плакальщиков получится.
    Цей "плакальщик" в ніч з 18 на 19 лютого з битами захищав поранених майданівців в лікарні швидкої допомоги, коли Порошенки з Яценюками втікли з Майдану, покинувши напризволяще навіть свій любимий мікроХВон.
    Боже, скільки розвелося адвокатів нікчемної влади.

14. Вверх #10654
    Не покидает форум Аватар для sashav
    Хлопе, ти не в тій системі міряєш. Порошенко при владі вже давненько. В той час, коли він за свої гроші організовував "партію регіонів" Кучма вже на всю котушку розвалював армію. Потім мовчав про це при владі коло свого кума. Та й при бандюку я не пам'ятаю, щоб він піднімав питання про стан обороноздатності держави. Так що не варто тут кричати про "папєрєдніков", рильце в пушку за стан України у всіх цих поцріотів, які не протестували відносно розвалу держави.
    Так можe i Гонгадзe тoже вiн?
    "Вони всі там вживають наркотики?": Депутат Європарламенту фон Крамон.

15. Вверх #10655
    Постоялец форума
    Цитата Сообщение от sashav Посмотреть сообщение
    Так можe i Гонгадзe тoже вiн?
    Я на кавовій гущі не гадаю. Мені досить його сурогатності в нинішньому стані.

16. Вверх #10656
    Не покидает форум Аватар для sashav
    життя прoжив, а poзyмy нe нaжив.
    "Вони всі там вживають наркотики?": Депутат Європарламенту фон Крамон.

17. Вверх #10657
    Затейница

Цитата Сообщение от Dmitriy777 Посмотреть сообщение
    Ну, думаю тут почти прямым текстом говорится о том, что Порошенко подставив кинул Саакашвили.
    Думаю у Порошенко договорняк с Трухановым, стоящим за ним Коломойским и другими алегархами и рыгами.
    Но и Саакашвили за которым вся злость Запада, парень не промах, как бы он не стал для порошенко ахилесовой пятой с которой начнётся падение Петра Порошенко...
    Сомнительно про договорняк. Скорей всего имеется ввиду тот факт, что наша киевская влада профукала время люстрации рыговских гыдот.
    💙💛
    Якщо у свободи є ім’я. То це ім’я — Україна! © Урсула фон дер Ляйен

18. Вверх #10658
    Не покидает форум Аватар для ~Amalia~
    Респект. Хорошая статья, толковая.

Из статьи:
    Я также считаю всех, кто в унисон Кремлю и ватаботам гонит волну на украинскую власть во время войны недалекими. Даже больше. Они не совсем тупые, они враги Украины.
    Не согласен — возражай, Возражаешь — предлагай, Предлагаешь — сделай. Какой украинский контент предлагают порохофобы? Ярош, Ляшко, Юля, Тягнибок, Корбан, Гриценко, Садовой?
    Нет, я не о птушниках, не знающих, на какую зарплату они живут, а о государственническом и международном уровне?
    Вот когда проанализируете (если сможете), смоделируете ситуацию, что будет после майдана_3, реакцию Запада и технологии Кремля и поддержку пятой колонны, тогда и поговорим.

19. Вверх #10659
    Не покидает форум Аватар для Dalmore
    Єгор Соболєв
    1 ч ·

"Гучна справа затримання високопосадовців прокуратури буде доведена до кінця. Це – принципова позиція Генерального прокурора, це принципова заступника Генерального прокурора, всієї нашої команди".
    Так три місяці назад Петро Порошенко відреагував на арешт з наркотиками, пачками доларів та діамантами підлеглих Віктора Шокіна.
    Як голова парламентського комітету з протидії корупції я написав голові державі листа про те, що ця справа не тільки досі не "доведена до кінця". Гірше того, на ключових ініціаторів цього розслідування чиниться тиск з боку Шокіна.
    До листа я додав свідчення про цей тиск заступника Генпрокурора Віталія Каська та першого заступника голови СБУ Віктора Трепака на нашому комітеті.
    Викладаю ці свідчення до Вашої уваги.
    Народ безмолвствует....(с)

20. Вверх #10660
    Постоялец форума
    Цитата Сообщение от sashav Посмотреть сообщение
    життя прoжив, а poзyмy нe нaжив.
    Самокритичний хлопець.

Ответить в теме
Страница 533 из 3863 ПерваяПервая ... 33 433 483 523 531 532 533 534 535 543 583 633 1033 1533 ... ПоследняяПоследняя

Метки этой темы

Социальные закладки

Социальные закладки

Ваши права