Показать скрытый текст Історія про офшори (з матюками):
Журналіст:
- Пацани, короче, така тема: Президент і його смотрящий бабки через офшори переводять, у мене тут over дохуя доказів, зараз закину вам фотки доків і ви мені скажете, що це за доки.. Прошу: Аваков Геращенко Бутусов Котелченко Меркель Обама РЕПОСТ!
* Єгору Соболєву та ще 100000 особам це сподобалось.
Читач:
- Так бабки переводять точно, чи ти не знаєш і просиш розібратись?
Досвідчений по зраді:
- Слухай, ну я, короче, завши за те, шоб зради побільше і мочити президента, корупцію і все таке, але навіть я прихуїв від такого підходу: там же ні печаток на паперах, нічого. І взагалі не зрозуміло шо за папери і шо за гроші. Але ти пиши, якось колись доведемо, а накинути гівна про зраду - це завши добре, хоча так, тут взагалі пиздець без печаток навіть...
Група підтримки з РФ:
- Импичмент! Да все ясно ведь вор ваш президент! Давно пора гнать вора Президента!! Почему АТО, а не война??
Журналіст:
- Ну я не знаю, ну хочу спитати вашої думки, а чи можна накидувати лайна на перших осіб маючи на руках документи хуйзнапрощо і без печаток? Розумієте, я не знаю, от я журналіст, і от я досі не знаю, а що не можна накидувати звинувачення у корупції перших осіб без пруфів? Невже не можна??
Група підтримки з РФ:
- Накидывай, понятно же, ваш президент вор! Импичмент давно пора, Липецк! Почему АТО, а не война??
Користувач з аватаркою "Азов":
- Журналіст, ти молодець! Не слухай всіх, хто проти! То все платні працівники Президента! Ти класний журналіст і саме так повинна працювати журналістика! До речі, купіть кулон Тризуб (лінка)
Охуївший від вкидів:
- Блядь, ну коли КОЛИ в Україні буде відповідальність за слова? Це ж береш бабло, пишеш, що хочеш і тобі ніхера за це не буде. І це коли у нас тут війна.. та нуйобвашумать як ви дістали
Веселий:
- Журналіст, глянь, тут є документ без печатки на твоє ім'я, супер пруф, опублікуєш? Чо нє? Попереднє публікував
Група підтримки з РФ:
- Не слушайте этого троля! Вот сам Гужва!!!! написал, что эти троли работают на президента. А Гужва он не соврет, он патриот! Почему АТО, а не война??
Зрадомани обнімають групу підтримки з РФ, разом ідуть читати новий пост Парасюка. Ніч. Фейсбук засипає
Социальные закладки