Сообщение от
princesshannover
Сергій Стерненко
1 ч · отредактировано ·
Тепер про ЛГБТ-фестиваль в Одесі, новина про який вже заполонила увесь інформпростір.
Візьмемо декілька фактів:
- Організатором є невідома спільнота, зареєстрована в Швейцарії. Перевірити, що і як стосовно цієї "організації" просто нема часу, так як строки вкрай малі.
- Жіночка, що позиціонує себе як організатор, цілком дивна особа (мав щастя з нею спілкуватись), яка не приховує, що її мета - відпрацювати гроші.
- Днями проведення заходу в Одесі обрали саме ті дні, коли в місті будуть ультрас аж 4х команд (Чорноморець, Заря, Шахтар та Дніпро).
- Основні (недо)ЗМІ, що тиражують інформацію про фестиваль - проросійські спільноти, Таймер та російські ресурси.
- Одеські лгбтшники чомусь не дуже в курсі про захід.
- Повідомлень до органів влади про проведення "фестивалю" не надходило. Місце проведення та маршрут - невідомі. Звозити учасників будуть на автобусах, які вже орендовано (заявила сама організаторша).
Моє особисте відношення.
Не маю нічого проти людей, що відносять себе до секс-меншинств, хоча й не вітаю їх вподобання. Але то їх особиста справа, як то кажуть, мають право.
Проводити це зараз в Одесі - як мінімум недоречно, а по факту - провокативно і на фоні війни на сході - вкрай небезпечно, може призвести до масових заворушень. Навіть якщо ніхто з будь-якої організації не прийде туди, щоб не допустити проведення, усе одно в місті багато військових-фронтовиків, ультрасів та звичайних громадян, які аж ніяк не закриють на це очі. І це, до речі, також факт.
Що матимемо в результаті і на що розраховано проведення даної провокативної ходи?
- Заворушення, можливо масові, висвітлені великою к-тю ЗМІ, що знизить потік туристів до міста.
- Чергові хвилі пропаганди, як з боку рос, так і укр ЗМІ. Перші розкажуть про нацистів та жахливі євроцінності, другі - про негідників добровольців (правосєків/азовців/ін.), які не дають Україні отримати безвізовий режим (людям скоро їсти не буде що, а вони про візи) та інтегруватись до ЄС. Чергова хвиля інформвійни, спрямована на дискредитацію патріотичних рухів.
Проводити такі фестивалі не варто в Одесі. І в Україні загалом.
Ну і найактуальніше питання, що мені задають: Чи буде Правий Сектор бити геїв?
Ні, не буде. Ми не хочемо давати внутрішньому та зовнішньому ворогу інформаційного туза в рукаві, тому провокації з силовим протистоянням не буде. І ходи ЛГБТ не буде також.
P. S. Тим, хто хоче мені розказати про "євроцінності" та наші стрімкі кроки до Європи, хочу сказати одну річ. Перш ніж йти в ЄС, треба дійти до України.
І повторюсь. Поки Україну дерибанять пі раси, нам роблять проблему з геїв.
Нагадує вату з надуманими "притіснєніями".
Социальные закладки