| ||
Тема: Общение юристов
я просто щас веду почи такое же дело. у нас правда сняли с учета первичного собственника. начали год назад, через две недели будет решение окружного суда. представитель ГАИ говорит, что обязан подать апелляцию. а у меня дела с прошлого года в админапелляции не рассмотрены до сих пор.![]()
Всё что в этой жизни доставляет удовольствие - или незаконно, или аморально, или приводит к ожирению!:(
Дешевле, по-моему, в другом регионе зарегистрироваться ("прописаться") и там ее на учет поставить...
по истории сообщений понял, что это наши Гайцы такие красавцы.
Да не важно, рабочий он сейчас или нет. Важно, что он был рабочим или на момент ввоза ТС в Украину или на момент его выпуска в Украине.
Т.к. здесь юристы, то все просто отсекли так волнующий Вас вопрос как юридически незначимый. Но если Вы хотите сконцентрироваться на нем... Ваше дело.
"Каждый выбирает по себе..." (с)Левитанский
Да вот интересный момент абзац 5, на что гаи ссылаются.
Система сертифікації УкрСЕПРО
ПОРЯДОК ПРОВЕДЕННЯ СЕРТИФІКАЦІЇ ПРОДУКЦІЇ
6.7.8 Термін дії сертифіката відповідності визначає орган з сертифікації з урахуванням терміну дії нормативних документів на продукцію, терміну, на який атестоване виробництво (сертифікована система якості), гарантійного терміну придатності продукції, але не більше термінів, зазначених в додатку А або визначених чинним законодавством України.
Дія сертифіката відповідності для серійної продукції поширюється на всю продукцію, вироблену в період дії сертифіката відповідності, з урахуванням гарантійного терміну придатності і/або гарантійного терміну зберігання за умови дотримання вимог нормативних документів щодо умов транспортування, складування, зберігання продукції.
Термін дії сертифіката відповідності та ліцензійної угоди не продовжується.
Для отримання сертифіката відповідності на новий термін заявник не пізніше, як за три місяці до закінчення його дії направляє до органу з сертифікації заявку відповідно до 6.1. Допускається видача нового сертифіката відповідності замість того. що втратив чинність, за схемами з обстеженням та атестацією виробництва або сертифікації (оцінки) системи якості на підставі результатів технічного нагляду за період дії сертифіката відповідності згідно з порядком сертифікації конкретної продукції (правил сертифікації групи однорідної продукції), або лише за позитивними результатами здійснених в Україні планових контрольних випробувань зразків продукції. При цьому сертифікаційні випробування за новою заявкою проводяться обов'язково.
В разі закінчення терміну дії сертифіката відповідності на партію продукції, якщо сертифікована партія продукції протягом цього терміну не реалізована, новий сертифікат відповідності на залишки сертифікованої продукції повинен видаватися на основі ідентифікації залишків продукції (на підставі випробувань, проведених під час сертифікації).
Немного в отвлечение от конкретных юридических вопросов: как вы считаете существует ли большое практическое различие между юристом и адвокатом на сегоднешний день? Реально ли самому сдать квалификационные экзамены на звание адвоката в Одессе?
скажите, информационный центр хоз. суда действует? четверный день не могу дозвонится - не отвечают!!!!! или у них телефон поменялся?
Всё что в этой жизни доставляет удовольствие - или незаконно, или аморально, или приводит к ожирению!:(
не нарушает! я сам такой(адвокат - СПД на едином налоге 70 грн)
есть соответствующее письмо:
ЩОДО РЕАЛІЗАЦІЇ ПУНКТУ 6 УКАЗУ ПРЕЗИДЕНТА УКРАЇНИВІД 30.09.99 № 1240
Міністерство фінансів разом з Міністерством юстиції і Державною податковою адміністраці*єю розглянуло доручення Кабінету Міністрів України від 01.11.01 р. до № 12810/52 та від 19.11-01 до № 12810/52стосовно підготовки узгоджених пропозицій по реалізації пункту 6 Указу Президента України від 30 вересня 1999 року № 1240/99 «Про деякі заходи щодо підвищення рівня роботи адвокатури» в частині інструкції з оподаткування адвокатської діяльності та Положення про бухгалтерський облік в адвокатських об'єднаннях, і доповідає.
3. Щодо застосування спрощеної системи оподаткування Законами України «Про адвокатуру» та «Про підприємництво» прямо не визначено, що адвокатська діяльність не може бути підприємницькою діяльністю. Так, якщо надання консультацій та роз'яснень з юридичних питань дійснюється не на громадських засадах, то це може вважатися безпосередньо самостійною, систематичною, на власний ризик діяльністю по наданню послуг з метою отримання прибут*ку, тобто підприємництвом (стаття 1 Закону України від 7 лютого 1991 року № 698-ХІІ “Про підприємництво”).
Для фізичних осіб
Таким чином адвокати — фізичні особи за умови відповідності критеріям, визначеним Указом Президента України від 28 червня 1999 року № 746/99 «Про внесення змін до Указу Президента України від 3 липня 1 998 року № 727 «Про спрощену систему оподаткування, обліку та звітності суб'єктів малого підприєм*ництва” мають право на оподаткування за спрощеною системою.
КАБІНЕТ МІНІСТРІВ УКРАЇНИ
До листа Мінфіну від 20.12.01 №31~052-3-8/4747
З висновками і пропозиціями згоден.Мінфін (МІТЮКОВУ І. О.)
Мін'юст (СТАНІК С. Р.)
Державна податкова адміністрація
(АЗАРОВ М. Я.)
Спілка адвокатів (МЕДВЕДЧУК В. В.
нас таких в Одессе несколько десятков, в основном молодежь (относительная). Старая гвардия полагает, что адвокаты работают не за деньги, а за идею, поэтому не предприниматели, поэтому платят налоги по общей системе (полагаю, что уменьшают базу налогообложения)
ЗЫ: на меня была серьезная жалоба в областную прокуратуру по поводу большого гонорара и по мнению заявителя, мошенничества с моей стороны. естественно, первый вопрос был, а заплатил ли я налоги с этого гонорара? я показал квитанцию в 210 грн об уплате единого налога за квартал. по результатам проверки я оказался чист перед законом и жалобщиком(кровушки правда попили)
Меня родители просто уже допекли: иди, да иди в адвокаты. На курсах была в прошлом году. Из понравившихся лекторов: Никифорчук, Корнеев (отпадный дядька), Бронз (неплохо, но слишком нарочито. Хотя он наверное это себе может позволить). А был и такой которого я бы в юристы с трудом записала, не то что в адвокаты. Фамилию не помню на К.. , молодой.
Всё я решиться не могу. Хотя к чему то же надо стремиться. Но когда вижу этот список вопросов, меня в дрожь бросает. Вот и ищу себе отмазки: "А зачем оно мне надо?" "А что я с этим буду делать?" и т.д.
Господа, столкнулся на практике с интересным случаем - регистрация брака, точнее обязательность торжественности данного события и обязательность оплаты этой самой торжественности. В моем представлении, если человек не хочет торжественной процедуры, а хочет просто зарегистрироваться и получить на руки свидетельство о браке, его и не должны принуждать к этому. Тем не менее, работники РАГСа в категорической форме настаивают на "обязательности торжественной формы" (не торжественной не существует) регистрации брака и требуют за нее 200 грв. А вот показать приказ Министерства юстиции, которым все это регламентировано, отказываются. Типа, ну нема его у нас сейчас, но он существует.
Может кто-нибудь сталкивался с подобным и знает что-нибудь об этом мифическом приказе? Чрезвыйчайно интересно на него взглянуть...
Заранее благодарен.
Что за бред?
Да пишите в управление юстиции жалобу, вот и будит им торжественная часть!!!
Правила реєстрації актів цивільного стану в Україні:
"За заявою наречених реєстрація шлюбу проводиться в
урочистій обстановці. Про таке бажання наречені зазначають у заяві
про реєстрацію шлюбу".
Запитайте у робітників РАГСу, чи бачать вони різницю між БАЖАННЯМ та
ОБОВ’ЯЗКОМ, раніше таке мало таке місце, але це ще до
внесення відповідних змін до СКУ!!!
Хай щастить!![]()
НЕ шукаю клієнтів на форумі. Прохання з цього приводу не звертатися!
Социальные закладки