А как они это знали? Мысли читали? И как опредились меру сотрудничества? Прошел мимо дома НКВД это сотрудничество или нет?УПА вішали тих, хто співпрацював з НКВД, а не усіх підряд.
| ||
А как они это знали? Мысли читали? И как опредились меру сотрудничества? Прошел мимо дома НКВД это сотрудничество или нет?УПА вішали тих, хто співпрацював з НКВД, а не усіх підряд.
МЫ ИЗ ОДЕССЫ И ГОРДИМСЯ ЭТИМ!
Шановні, вважайте, що я передав вам слова які в свою чергу сказали мені.
Ані захищати, ані паплюжити УПА я не збираюся. Хоча б тому, що мені ябсолютно на них плювати. А тим більше, я не оперую якимись історичними фактами, щою відстоювати якусь із сторін. Просто, по результатам спілкування з галичанами я вам передав як вони реагують на УПА. Принаймні, ті 4-5 душ з якими я розмовляв.
Тут могла бути ваша реклама
сообщение от Уильям Тэйлор
Вот так брехня
Поляки, евреи и белорусы очевидно работали в НКВД по нац признаку
=========
+ кроме того они еще и другими делами занимались....вот например евреи,как первоисточник ненависти упашников и прочих тягниненормальных....
и вот что удивительно ---ведь не убивали никого по ночам ....
http://www.youtube.com/watch?v=Gtvu2tP5GfQ&feature=related
Последний раз редактировалось Олег.Л; 20.06.2009 в 18:17.
Ух! Теперь про факты
Не надо мне рассказывать про внимательную слежку за темой. Не выкручивайтесьВы говорили о словах и о реакции галичан или эти слова и реакция - бездумный животный инстинкт?)))
А теперь вы рассказываете о фактах, за которые сами не можете и не хотите отвечать, а списываете на галичан.![]()
💙💛
Якщо у свободи є ім’я. То це ім’я — Україна! © Урсула фон дер Ляйен
Пушкиным мордують!!!!!!!!!!!!!!!!!????????????????????
Хай ваши диточкы вчать виршыки про цу-цу-нана-рябко, гомонила Украина довго гомонила и хиба ревуть волы як ясла повни- оце культура, куда там Пушкину, Крылову, там даже Омар Хаям нервно курит в стороне и Гёте со своим Фаустом по сравнению З ВЕЛИКИМИ ВИРШАМИ наших украинских пысьменныкив!
А потом на таких вот виршыках и выростают вуйки, которые кроме Га.. и Шо два слова в кучу связать не могут, селюками будут, селюками и остануться.
Читайте лучше свои любимые "Сильки Висти" и оставьте в покое Пушкина!
Да не поток сознания, а скорее поток иронии в ответ на процитированного многоуважаемого YOKO, оформленный (в порядке уважения к оппоненту) в его же стиле и на выбранном им языке общения. Не ожидал, что на ОДЕССКОМ форуме отсутствие смайликов приводит к некоторому недопониманию. Если уж так легко сойти за "послідовного западенця", то не вступить ли мне в партию Тягныбока?Вот это поток сознанияСмайликов достаточно?7
В чому це ж я цікаво заплутався?
Же раз, в хронологічнй послідовності, максимум деталей.
1. Відпочиваючи в Прикарпатті, серд усього іншого, зачепив тему УПА з місцевими мешканцями.
2. Це не соцопитування, воно не є репрезентативним і не має жодною юридичної ваги. Допустима похибка - мінімум 10000%, опитано респондентів - 4-5 осіб чоловічою статі віком від 45 до 65 років.
3. Ставилося запитання "Що таке УПА і яке у вас до нього ставлення?"
4. Відповідь всіх опитаних респондентів свідчила про те, що великої любові вони до УПА не відчували раніше і не відчувають зараз, так же як і до їх антагоністів - загонів НКВД.
5. Серед іншого, згадувалися такі факти, що місцевих мешканців, активно нищили як загони УПА так і загони НКВД коли підозрювали когось в співпраці з протилежною стороною.
6. Основним способом покарання місцевого населення у НКВД був розстріл в денний час, тоді коли УПА здебільшого використовували повішення на власній же брамі господаря, якщо його підозрювали в співпраці з НКВД. Екзекуція відбувалася вночі.
7. Серед опитаних були галичани, чиї рідні (батьки, чи діди) постраждали від обох сторін одночасно.
8. Попередні сім пунктів описані за свідченнями місцевого населення Галичини, які фактично були опосередкованими свідками подій.
9. Я намагався описати ситуацію основуючись виключно на їх розповідях, нічого не добавляючи від себе, або ж навпаки - нічого не віднімаючи.
З бажаючими посперечатися зі мною, перш за все наполеглево рекомендую перечитати текст вище, щоб не повторюватися вкотре.
Прекрасно понимаю!Менталитет у нас разный - вы считаете, что лишь бы ляпать языком, а потом с бегающими глазками в растерянности выкручиваться как-нибудь и сваливать вину на кого-то - это нормальное явление. А я читаю и мне смешно. Продолжайте, не бросайте нас, а то на форуме станет скучно
![]()
💙💛
Якщо у свободи є ім’я. То це ім’я — Україна! © Урсула фон дер Ляйен
Маю зауважити, словесний автопортрет у вас вийшов відмінний!
А покидати я нікого не збирався, незважаючи навіть на те, що вас однієї вистачить з головою щоб форум не нудьгував.
зи. Шановні, це вас від переборчої компанії вже так ковбасить?
Всі такі заполітизовані, що просто останні залишки клепок повтрачали.
Коли хтось пише, що УПА герої - деяких аж трусити починає, коли я написав, що навіть на Сході мені не траплялися їх великі симпатики - послідовників Мілани лихоманити продовжує з тією ж інтенсивністю.
Чистий цирк.![]()
Социальные закладки