Ну а тепер буде многабукав.
Хто дотепер не може розібратись в ситуації, і каже, що я дуже імпульсивна дівчинка - включаю собі Цебера і пишу все як є культурно))))
Ітак. Як я вже і писала, у вчорашній ситуації винні обидві сторони конфлікта - як ПС так і банда Блюка, ібо розпочати таку стріляниу в центрі мирного міста, за тисячі кілометрів від фронту - це, як мінімум, жахливо (всім, хтто мені не хотів допомагати на АТО, і казав, що війна вас не стосується - передаю привіт

)))
Друге. На цю перестрілку двох банд приїхала міліція і, слава Богу, не розгубившись почала діяти, щоб убезпечити життя мирних громадян! Хватить кричати "знятиавакова". Очніться. Масова перестрілка з 200-тими в мирному місті - як міліція повинна була діяти!? ЧИ ці мітинги зараз тільки тому, що зупиняли хлопців з ПС? Так я вам зараз про них розкажу))
Я вже давно і писала і кричала Дмитру, що йому потрібно придивитись як по-чорному його ім"я паплюжать в Закарпатті пару чоловік з шевроном ПС, які навіть на Майдані не були. Я не знаю, чому їх тут призначили головними але те, що репутація ПС в Закарпатті нижче плінтуса - це факт. Наш ПС це організація патріотів(переважно молодих), які були на Майдані, воювали в АТО, займаються з дітками, проводять вишколи для дівчат і багато ще чого цікавого АЛЕ, якими керують Стойка(криміналітет) http://zakarpattya.net.ua/…/142372-Eks-militsioner-i-kontra… , Гласнер(бандит) і Сачко, який вобще не при ділах і зараз напевно сидить і плаче, бо не знає, що робити.
Стойка з Гласнером протягом всього свого правління Закарпатським ПС-ом ох як багато грошей заробили. Як? Ті всі молоді люди, які в цій організації ходили на мітинги, на розборки, на захист когось - а ці двоє за це отримували гроші. Можна згадати хоча б привязування митника до стовбу, за якого ох яку круглу суму вони отримали, знов використавши фізичну силу і патріотизм молоді з нашого ПС-у. Втім, можете прочитати тут http://groza-news.com.ua/?p=1346
Далі. Ці двоє беруть гроші всюди, де дають, і йдуть "виконувати роботу". Вчора "замовником" знов став Балога. Чи ви думали він випадково потім був перемовником від Стойки?)) Це той, який завжди критикує владу і говорить, що ми самі б справилися без нікого)
Просто в цього депутата конфлікт з бившим регіоналом, приближеним до Медвечука, який займається також контрабандою і вони просто не поділили кордон. А для "вирішення" свого конфлікту додумались залучити два формування - ПС і охорону одіозного регіонала. Постраждали, як завжди, невинні. Стойка енд компані знов получив своє бабло, а його підопічні, які думали, що йдуть проти системи і востановити справедливість - навіть не зрозуміли як їхніми пораненнями і смертями заробили гроші. Хлопчики золоті, патріоти, я надіюсь ви відкриєте очі і зрозумієте, як вас використали і що ось таке http://pmg.ua/…/34743-misce-perestrilky-roztroshhen-avtivky… сталось з вами через гроші.
Я не захищаю ні одну ні другу сторону, бо ті, хто стріляв в мирному місті - повинні бути покарані!!!!! Міліції, яка їх "погнала" в ліс я висловлюю респект знов, бо не знати скільки б ще жерт, не дай Боже, було б з двох сторін.
Зараз я хочу одного: щоб Дмитро вивів з лісу поранених хлопчиків, яким терміново потрібна медична допомога - і тоді вже почали розбиратись по закону. Хоч плюйтеся в мене, але я не приймаю ваші мітинги, поради, плювання і потужну тягу приїхати до нас і "спасати" нас. Не треба нас рятувати нівідкого!! Ми Україна!! Боже вас упаси навіть фрази такі говорити!!! Нас не пресує влада, нас не пресує міліція і Закарпаття - це найдружніша область, де скільки б люди не сварились - ми РАЗОМ і один за одного. Коли Майдан був, то наша міліція єдина, хто й пальцем нас не тронув!! Зараз, наша міліція постійно їздить в АТО і стоїть на нульовому посту біля Горлівки. Я в житті не сприйму коментарі типу "наші менти там в тилу ніхера не роблять", бо ВАШУ МАТЬ Я ЛІЧНО БАЧИЛА що вони там роблять, як сутками не сплять, в постійних виїздах і як їх люблять там місцеві жителі)
Тому шановні "знатоки", знов звертаюсь до вас. Ви ж не знаєте абсолютно нічого, що в нас в Закарпатті відбувається. Не потрібно нас нівідкого "рятувати". Не потрібно сюди їхати і влаштовувати дебош. Ми самі розберемось і покараємо винних!!! Я сподіваюсь тільки на одне - що Ярош зараз поранених хлопців в лікарню відвезе. Сподіваюсь також, що міліціонери поранені підуть на поправку. Не потрібно сталкувати лбами МОЇХ земляків. Завтра Віктор Іванович помириться з Ланьом, а ви далі будете заворухи робити! Навіщо? Від цього страждають тільки ці прості діти патріоти, за спинами яких заробляють гроші!!! Дмитро Ярош, передивіться ще раз хто тут Вас офіційно представляє і позорить Ваше імя!!! Я завжди кричу за ПС щоб їх влада не трогала, але коли пару чоловік такі бандитські дії роблять - відразу весь бруд ллється на Вас. Я волонтер, яка почала своє волонтерство більше року тому саме з ДОБРОВОЛЬЦІВ. І за таких хлопців - я порву будь кого, якщо вони реально будуть невинні і ображені.
Тепер ось цей мій пост будь ласка поширюйте. Я вроді все детально написала. І будь ласка, не потрібно мітингів, "рішал" і так далі. Закарпаття - це Україна! Ми одна велика сім"я - де всі собі кумбратсват. Завтра ми всі знов далі будем "шуршати" на нашу 128-му і все діставати. Всі! І я, і балоговські люди тоже. Але "вонь" яка псує репутацію всіх Героїв Правого Сектору буде воняти ще надовго. Краще за нас помоліться - ось це буде найкраща ваша допомога.
Слава Украні!
Социальные закладки