Volodymyr Boyko
8 ч. · отредактировано ·
До речі, а хто це пише в блозі «Української правди» під псевдонімом «Тетяна Чорновол»? Я чому питаю: зараз народна депутатка Т.Чорновол бігає по журналістах і пропонує гроші за те, що вона буде надсилати від Пашинського компромат на Онищенка-Кадирова й Ставицького (Пашинський з Аваковим намагаються віджати в цих високих достойників їх нафтогазовий бізнес), а журналіст буде своїми словами описувати фактаж і розміщувати на «Українській правді» та в «Лівому березі» від імені Чорновол.
Наскільки я знаю, всі відмовились. Як раптом два дні поспіль Тетяна Миколаївна радує читачів своїми новими опусами.
Минулого року за неї писав і вів її фейсбук-сторінку Микола Ляхович, якому за це платили українські платники податків – Тетяна влаштувала Ляховича на роботу в Секретаріат Кабміну. Але оскільки він згодом полаявся з її водієм (саме так – народна героїня давно вже сама не тільки не ходить, але й не їздить), то Ляховича Таня перевела в Міністерство молоді та спорту керувати відділом. І через те тепер залишилась без «літературного негра», який би писав від її імені.
Я це до чого питаю – мені цікаво, скільки Таня за це платить виконавцеві. Бо я достеменно знаю, скільки вона бере з замовників, тож хочу порахувати, які суми народна депутатка приховує від оподаткування.
Социальные закладки