| ||
Тема: Дельта банк
0 800 500 600
По этому телефону можно узнать, есть ли вы в списке на выплату.
Да, и с мобильного как на этот номер-то звонить?
-Вы кто? -Добрая фея! -А почему с топором?! -Настроение что-то не очень...
Интересно а долларовый счет если выдадут в гривне или в дол? Хотя если почти по 25, то даже соблазнительнее))
И еще такой вопрос: а баланс на счету можно тока по этому телефону узнать? Больше никак? А то я не помню сумму)))))
Do what you like.
Like what you do.
Life is good.

26,85 должно быть
"Відповідно до пункту 1 частини шостої статті 36 під час тимчасової адміністрації можуть здійснюватися виплати коштів за вкладами вкладників за договорами, строк яких закінчився, та за договорами банківського рахунку вкладників. Зазначені виплати здійснюються в межах суми відшкодування, що гарантується Фондом, в національній валюті України. Вклади в іноземній валюті перераховуються в національну валюту України за офіційним курсом гривні, встановленим Національним банком України до іноземних валют на день початку процедури виведення Фондом банку з ринку та здійснення тимчасової адміністрації відповідно до цієї статті.
Отже, виплати гарантованої суми відшкодування за вкладами у іноземній валюті, зробленими в АТ «ДЕЛЬТА БАНК», у разі прийняття Національним банком України (далі – НБУ) рішення про відкликання банківської ліцензії та ліквідацію даного банку, будуть виплачуватися Фондом по курсу, що діяв на ранок 03.03.2015."
дозвонился в дельту. сказали сумму которую получу с рассчетного счета с курсом 26,85. Про депозит пока ничего. Теперь можно звонить в ПБ и договариваться о выдаче)
а зачем звонить в ПБ ? я думал можно и так придти в любое отделение и получить
Звонил в приват. Сказали, что сумму можно будет без комиссии зачислить на "карту для выплат" (есть у них такие - для стипендий и так далее), так что кто клиенты привата - думаю, это самый быстрый способ и никаких очередей у кассы)
Прекрасно знать, что ты любим, когда тебя никто не любит (С) CHDS
Социальные закладки