Показать скрытый текст текст
Про крах ідей контрреволюції у Львові
Два моменти:
1) Вчора я дізнався, що в моєму місті, виявляється є Правий Сектор.
Я, звичайно, чув про львівський Правий Сектор. Чув 2 рази:
Перший раз під час подій на Майдані, коли ці "герої" замість їхати до Києва, де лилися ріки крові, перекривали всякі Епіцентри і Нові Лінії, імітуючи народне обурення. Тільки це "народне обурення" швидко зникало, як тільки "народним месникам" приносили 6000-8000 тис. грн. (стандартна такса за зняття обурення).
Мабуть саме цим і обумовлена відповідна "підтримка" ПС на виборах у Львові. Мабуть саме тому "героїчне" керівництво "героїчної" партії навіть не намагалося нікого виставити на виборах, в регіоні, який має прихильність до правих ідей.
Другий раз почув про ПС, коли їхній "воєн" вирішив підрізати студентів біля їхнього гртожитку. Тоді, я дізнався, що, виявляється у них у Львові є пресцентр, який коментував цей "героїчний" вчинок революціонера.
А вчора я побачив сотню "ідейно правильних" "героїв" з червоно-чорними прапорами, в камуфляжі, в бєрцах, всьо як має бути... Хлопці так файно кричали смерть ворогам (тричі), що десь там під Мар'їнкою вороги вмирали десятками від розриву барабанних перетинок.
Цікаво, що у виступах цих "героїв революції", не було жодної згадки про війну в Україні і обов'язок людини в камуфляжі під час війни. Зате вуйки в камуфляжах, в перервах між побажанням тричі смерті ворогам, згадували про тарифи і "невинно засуджених" завірюх і злочинну владу. Видно свої громадянські обов'язки революціонери в камуфляжах розуміють якось специфічно, по особливому, і видно вороги в них якісь інші, ніж в решти суспільства.
Відрадно, в маскараді цих "городскіх сумашедших" ніхто крім самих "городскіх сумашедших" участі не брав. Ба, більше, зі слів людей, що мали нагоду спостерігати за цим підаропарадом, в пересічних львів'ян виникало логічне запитання: нахрена в камуфляжах ходити у мирному місті і кричати смерть ворогам?
Часом питання трансформувалось в заклик, накшталт: "Пи..йте на фронт, п...си!" Карочє, було весело, вчора Смайлик «smile»
2) А сьогодні було ще веселіше. Точніше дійство почалося ще вчора. Партія Швобода, ЗОВСІМ ВИПАДКОВО (синхронно з підеропарадами ПС і медведчуків) скликала мітинг проти злочинної влади у центрі Львова.
Підготувались грунтовно.
Вчора просто забомбили мій район листівками, обліпили кожен підїзд недешевими агітматеріалами з проханням прийти на мітинг проти злочинної влади, проти тарифів і всього іншого, про що також говорили на своєму мітингу "єксперти в камуфляжах" з ПС.
Причому, йдучи з дому вранці, я зірвав листівку і викинув в смітник, а ввечері повертався, висіла нова.
Тобто видно, що в "когось" там підгорало добряче, що вирішили переліплювати листівки.
Довго говорити не буду. Ось вам результат:
Це всі, хто в 800-тис. місті вийшов підтримати партію, за яку колись голосувало 70% львів'ян.
За що люблю своє місто так це за вміння, навіть в найскрутніших обставинах, навіть попри різні думки і погляди на проблеми, відрізняти правду від популізму і фальші, патріотів і героїв від манкуртів і яничар.
А всім яничарам, які хочуть втопити мою країну в крові, беззаконні і безвладді, хочу нагадати: що це вже не кам'яний вік, в який ніхто нічого не документував.
Тому за ваші вчинки від вас будуть відрікатися цілі покоління ваших нащадків.
Социальные закладки