Сообщение от
sergey_28
Протестую ст.32 ЦПК України:
Стаття 32. Участь у справі кількох позивачів або відповідачів
1. Позов може бути пред’явлений спільно кількома позивачами
або до кількох відповідачів. Кожен із позивачів або відповідачів щодо другої сторони діє в цивільному процесі самостійно.
2. Участь у справі кількох позивачів і (або) відповідачів
(процесуальна співучасть) допускається, якщо:
1) предметом спору є спільні права чи обов’язки кількох позивачів або відповідачів;
2) права і обов’язки кількох позивачів чи відповідачів виникли з однієї підстави;
3) предметом спору є однорідні права і обов’язки.
3. Співучасники можуть доручити вести справу одному із
співучасників, якщо він має повну цивільну процесуальну дієздатність.
т.є. позов подають декілька позивачів, які хоча позов і один, судом розглядаються як окремі позивачі з окремими вимогами, що нам і потрібно, бо ІТЗ сплачується 1 раз, до суду в один і тойже час ходить один юрист, що знижує його вартість, Доречі я буду самостійно подавати позов й можу долучити до нього усіх бажаючих (обмовлюся одразу - нікого не зазиваю, щоб потім не сказали що якось бажаю кинути, нічого нікому не обіцяю, грошей не прошу, нікого не закликаю некористуватися адвокатами, це особисто мій вибір, більш того, якщо Ви забажаєте користуватися своїм юристом, це тільки підвищить наши шанси на перемогу.)
Зачем нужна в этой ситуации ОО, если от имени членов подаст иск ОО, то иск можно пробовать подать в хозяйственный суд, где сроки в 2 мес на дело как правило соблюдаются, а не длятся по году. Хотя можно идти и по пути описаному мной выше(ст.32 ЦПК України)
Социальные закладки