КИЇВ. 30 травня. УНН. У Міхаїла Саакашвілі є досвід управління та успішної боротьби з корупцією. Він якісно змінить українську політику, і тоді в ній з’явиться багато яскравих лідерів. Про це заявив колишній прес-секретар посольства Грузії в Україні Бачо Корчілава в ефірі "5 каналу", передає УНН.
"М.Саакашвілі – політик світового масштабу. Важливо, щоб в Одеській області хтось дав поштовх. Я сподіваюсь, що цей поштовх дасть М.Саакашвілі. Далі в цій країні з’явиться чимало своїх лідерів. Ті події, які зараз проходять Україні, в Грузії пройшли років 10 назад. У М.Саакашвілі є досвід управління. Я думаю, в нього все вийде. Зараз багато говорять про корупційні схеми і таке інше, але, коли є політична воля, і коли людина готова ламати їх (він один раз вже довів це в Грузії), то все вийде. А тим більше, люди, які зможуть відкритим конкурсом прийти на посади. Він якісно змінить українську політику, і тоді в ній з’явиться багато яскравих лідерів" - заявив Б.Корчілава.
Нагадаємо, новопризначений глава Одеської ОДА повідомив, що команду управлінців в Одесі набиратиме через відкритий конкурс.
Социальные закладки