Невозможно зайти в личный кабинет, Firefox не может установить соединение с сервером stat.home.mts.com.ua.
|
Невозможно зайти в личный кабинет, Firefox не может установить соединение с сервером stat.home.mts.com.ua.
Они уже какой день не могут починить вход в личный кабинет для контрактников https://ihelper-prp.mts.com.ua/
мда, не работает. может переделывают до человеческого облика
Что уже говорить, биллинг лег...
IT Technology
Никто не пробовал, оплата вебмани заработало?
все, что нужно для торжества зла, это чтобы хорошие люди ничего не делали.
Заработала. Пополнял 13-го числа.
я вмію налаштовувати BGP, ASN, IPv6, Linux та FreeBSD
что с почтой?
с утра пишет Узел 'mail.comstar.net.ua' не найден.
Меняй прова!
Відремонтрувати можна все що завгодно, ящо достатньо довго крутити в руках.
Вчера были проблемы с пингом. ТП уже сутки морозится.
![]()
Да, 26 марта продлили домен.
Всё! Продали Комстар Фарлепу.
Сёдня получил письмо следующего содержания:
Шановний Абоненте!
ПрАТ «МТС Україна» висловлюе Вам подяку i вдячність за вибір своїм Оператором. ПрАТ «МТС Україна» офіційно повідомляє Вам про розірвання договору про надання послуг фіксованоі телефонії з 1 липня 2015 року.
Інформуемо Вас, що з 1 липня 2015 року надання послуг телефонії буде здійснювати телекомунікаційна група «Vega» (ПрАТ «Фарлеп-Інвест») у разі своєчасного укладання письмового договору.
Звертаємо Вашу увагу, що умови надання послуг залишаться без змін.
Після укладання договору з ПрАТ «Фарлеп-Інвест» (телекомукаційною групою «Vega») для Вас відбудуться наступні зміни:
• номер Вашого особового рахунку буде змінено. Інформацію щодо нього буде розміщено у Особистому кабінеті;
• адреса Вашого нового Особистого кабінету буде наступною: https://my.vegatele.com. При цьому Ваші логін i пароль для доступу не зміняться;
• зміняться реквізити для сплати послуг (інформаіція буде зазначена у рахунках від ПрАТ «Фарлеп-інвест») та в Особистому кабінеті);
• зміниться номер телефону служби цілодобової підтримки абонентів та адреси Центрів обслуговування абонентів (детальна інформація на сайті www.vegatele.com).
У разі виникнення додаткових питань Ви можете звертатися до контакт-центру ПрАТ «МТС Украіна» за номерами телефону 044 240 30 30 та 048 729 57 29. 3 1 липня 2015 року звертайтеся до контакт-центру Vega за номером телефону 0 800 60 00 60 (дзвінки зi стаціонарних i мобільних телефонів у межах України безкоштовні).
3 повагою, ПрАТ «МТС Украіна»
Это только про телефонию.
А остался еще интернет.
Ждем, тогда офф объявления на сайте.
Теперь перекрасят яйца в зеленый цвет![]()
Це зрада чи перемога?
Покращення
Социальные закладки