п.с. позвоните родителям
|
п.с. позвоните родителям
Последний раз редактировалось BUSZ; 24.03.2015 в 20:35.
Лист від Мами Андрія — Ольги Михайлівни!
"Я зараз в Києві у своїх дівчат: Світлани і Бусі. Я їм потрібна тут, за цей час ми зустрілися з продюсером Пающіх Трусів — Бебешком. Прочитали і проаналізували листи відносно групи - прийшли до висновку, що Поющі Труси зараз просто зобов'язані заспівати українською: Гламур, Бультер'єр, Порш пана мера - це їхній жанр. Вони зуміють донести зміст так, як потрібно. І в той же час вдихнути щось нове у звичні для нас пісні. Ми будемо пробувати це зробити, а оцінити ви.
Я по професії музикант — мені близька ця тема. Я завжди слухала Андрійкові пісні, і мала що йому сказати. Зараз ця тема стала для мене дуже важливою — не забути, не загубити, те що тисячі людей знайшли і зрозуміли тільки зараз, після його загибелі.
Дехто пише, що неможливо замінити Андрія на сцені, бо дуже болить. Кому болить більше ніж мені? Я ніколи не погоджусь з 1 солістом - це повинна бути група - 2 хлопці і Оля. Не співати його пісні - забуття, що невимовно гірко для мене та й для більшості з вас. Назва "Скрябін 2.0. підказана мені фанами, я думала "Скрябін-продовження".
Якшо так радикально підходити до проблеми - загинув музикант - не виконувати його твори, через пару років ви згадаєте 2-3 пісні, а далі ще менше! Якби Моцарта заборонили виконувати, бо він помер в 35 років, то що б ми про нього знали? Так, оркестр під керівництвом Моцарта звучав божественно, і ніхто (бо так в світі є) не замінив Моцарта. Але твори його звучали і звучать вже скільки століть. І на них виховувалися музиканти, слухали ми, наші діти і внуки.
Я спеціально привела приклад великого музиканта, щоб ми зрозуміли, що тільки в продовженні життя творчості — автор продовжує жити, вчити нас, а забуття — це смерть!
Я вдячна за казку про Янголятка Лелька, за кліп Мам з Ужгорода, листи з Харкова, теплі слова з Запоріжжя, Івано-Франківська, за листи з усієї України, та з інших куточків світу, Канади чи Великої Британії. Часом в листах читаю, "А може мій лист ви не прочитаєте.." Я хочу, щоб ви знали — я листи читаю і перечитую, бо шукаю в них відповіді на свої питання і знаходжу.
Дякую вам всім за добрі слова. Здоров'я вам, і вашим дітям. Люблю вас і обнімаю."
О.М.Кузьменко
так каа я терпеть не могу Фагота, мне этот концерт совершенно не интересуетдаже в просмотре смотреть будет противно... жаль, что все таки решили искать замену(((((
Гурт "Скрябін" знайшов на один концерт заміну загиблому Андрію Кузьменку
В оновленому тимчасовому складі гурт виступить на цьогорічній музичній премії YUNA.
Головний секрет цьогорічної музичної премії YUNA спеціально для глядачів програми "Сніданок з "1+1" розкрив ведучий радіо та різних розважальних заходів Павло Шилько (DJ Паша).
У гурті "Скрябін" фронтмена Андрія Кузьменка під час виступу на церемонії замінить його друг і музикант Олег Михайлюта (він же Фагот із ТНМК).
Головний секрет цьогорічної музичної премії YUNA щойно спеціально для глядачів "Сніданку" відкрив наш гість генеральний продюсер премії Павло Шилько.
У гурті "Скрябін" фронтмена Андрія Кузьменка під час виступу на церемонії замінить його друг і музикант від Бога - Олег Михайлюта (він же Фагот).
я когда услышала про Юну и гурт Скрябін, еще подумала - КАК?
а оно вон что ...
Фагота как-то не воспринимаю... ну поет и поет. Иногда ничего себе так вещи у них попадаются, но чтоб АХ - то нет.
Мне как-то больше Харчишин симпатичен (друга ріка)
Хотя, тут кого не возьми - все не в кассу будет.
Посмотрим.
Для меня энергетика Фагота и Кузьмы - просто диаметрально противоположные , не уверена,что смогу воспринять все песни в его исполнении... В Як дви крапли 2013 , когда он пародировал Скрябина ( это не один в один ,как по мне) мне тоже не понравился совсем...
И не близкий человек ему , как мне показалось в его мини интервью после смерти Кузьмы, как чужой человек вообще.
Я бы хотела увидеть человека,который был близок к Кузьме и его музыке максимально. И не важно был бы женский вокал ( Руслана та же) или мужской ( мне кажется Ничлава мог бы или другой близкий человек) .
Последний раз редактировалось pelasgi; 25.03.2015 в 11:38.
вот прочитала я письмо мамы Кузьмы, вроде всё правильно, действительно песни
его должны жить, и сравнение с Моцартом вроде верное, прочитала и сразу согласилась.....
а вот сейчас пытаюсь сформулировать, где "не пляшет баланс" сравнения, просто для себя...
Моцарт - композитор и исполнитель музыки, во всяком случае для нас,
потомков, мы не знаем его манеру (фирменную) исполнения, поэтому легко
принимаем подделки (т.е. последователей)))
Кузьма - во-первых, наш современник, во-вторых, он не только композитор и исполнитель музыки (она воспринимается как универсальное средство общения между людьми), а и автор слов песен (а слова ой как важны!)
+ Личность Кузьмы - тут вообще у меня слов нет ...(как у Эллочки-людоедки)))
п.с. а вообще, очень бы поддержала идею выпуска ПСС (полное собрание сочинений) Кузьмы
Последний раз редактировалось BUSZ; 25.03.2015 в 19:54.
при чем можно как песенное, так и литературное)
2-в-1, так сказать.
Блин, а его Паштет и армия - это просто!
написано местами "без цензуры" но оборжаться порой - другого слова не подберу даже.
и да. согласна - зная оригинал, видя и слыша его лично, сложно будет перестроиться на "плагиат"
Но то, что как-то надо кому-то продолжать - тоже согласна.
Последний раз редактировалось lana2405; 25.03.2015 в 12:07.
Такой нежный и обаятельный Синяя Борода, я и не видела!
и я не видела) Ну конечно, какая ж песня кроме Мумитроль подходит такой Синей Бороде))
мне еще клип-оригинал понравился.
сегодня ехала, слушала его, как обычно.
и как-то мне подумалось - не помню его серьезным. каждое интервью приобретало окраску юмора и сарказма. О чем бы он ни говорил. больше 5 минут без улыбки слушать было нельзя.
и только в песнях он был серьезен. Некоторых, конечно)
сегодня особенно меня зацепил Кінець фільму. Прям в каждое словечко вслушивалась, хоть и так наизусть знаю.
Но как-то она по-другому звучит, не могу описАть, но что-то другое.
Социальные закладки