|
Добавьте Санитару в репу 3+. Мелочь, а приятно ))
💙💛
Якщо у свободи є ім’я. То це ім’я — Україна! © Урсула фон дер Ляйен
Ось яки хлопцi десь жебракують!
--------------------------------------------------------------------------------
Цитата:
Сообщение от Weiss
Вуйко! Как я рад Вас видеть на форуме, Вы себе даже не представляете. У меня к Вам огромная просьба: не могли бы Вы взять на себя всю тяжесть общения с присутствующим в этой теме неким Тивером. В данном, случае взывать к логике в частности и рассудку вообще, совершенно бесполезно. Тут ИМХО как раз пригодится Ваш напор, бескомпромиссность, так сказать бульдожья хватка, а самое главное, совершенно одинаковый подход к использованию аргументов и фактов в спорах.
И вообще, среди «свидомых» участников форума бытует такое мнение:
Удачи.
Нє-а...Тівер файний хлоп,розумний таки...А ви хочете чого,від нашого спору?Істини?
Пек-ти ,бідо.Та він вам і пропонує,шукати разом.Шукайте,спорте...А я шо буду мати з того всього,хоча мені-то самому і мало чого потрібно.Нехай би вже для України,шось-та з того було!
Он тут Griff такий самий є розумний,як Ви,і по-моєму ще й адмін,так ви його...його просіть з Тівером в дуеті поспівати,поспорити.А я шо....вуйко з полонини і ніц-нікому з того всього.
Розкладіть Звізду Дaвида на дві частини і...як Бог з Людиною наводіть контакт... між Собою і Тівером.
І усьо поймьотє,я не сумніваюсь!
— островфорум —
Нігди ми так добре не було,не є i і не буде,як в моїй Галиції (Хлопський фільозоф Стефко).
Слава українським українцям української України!
Социальные закладки