|
Україна єдина, красива і сильна.
В мирі і любові до своєї землі,
Україна - це ми!
а хто називає майданом?
ми відстоюємо власні інтереси. наша група (ми навіть не ГО, просто люди, які об'єднались у спільній скрутній ситуації) - це валютні позичальники. Самі стоїмо за власними інтересами, самі виділяємо кошти на організацію мітингів. Самі гуртуємось та захищаємо своїх же однодумців-позичальників у судах, самі собі юридична підтримка і т.д. Все самі, і не треба нам ніяких вух чіпляти.
Україна - це ми!
прийняття законопроектів:
а також вплив на банки, як регулятора, щоб зупинили дію Кредитних договорів, нарахування відсотків, штрафів, пеней, тощо, - доки не будуть прийняті ці законопроекти. А також, щоб людей не викидували з їх житла на вулицю!• №1558-1 - Проект Закону «Про захист прав споживачів фінансових послуг від наслідків девальвації гривні» В цьому проекті передбачено: 1. Списання кредитів для загиблих та поранених в зоні АТО, повну виплату для них депозитів 2. Зменшення процентів для малозабезпечених громадян 3. Конвертацію валютних кредитів
• №1559 - Проект Закону про додаткові гарантії захисту прав позичальників В ньому передбачено правило «першої руки» при перепродажу кредитів та правило «ключі на стіл» при бажанні позичальника віддати заставлене майно.
• № 1560 - Проект Закону про внесення змін до Податкового кодексу України (щодо податку з доходів фізичних осіб при реструктуризації боргів позичальників - щодо не оподаткування сум прощених кредитів.
• № 1531 - Проект Закону «Про врегулювання правовідносин між споживачами фінансових послуг та банками і фінансовими установами щодо соціального захисту незахищених верств населення, учасників АТО, бойових дій та членів їх сімей».
Це погана ціль?
А яка ціль вашого запитання?
Україна - це ми!
тема - іпотечний кредит! люди брали кредити на 15-25 років під заставу нерухомості. Рік тому платили ті, хто ще міг платити. Я перестав платити 23.02.2015, бо ще міг платити. Але останній платіж був по 17 грн./дол. у січні, в лютому вже відмінили валютні аукціони та долар дешевше 30 купити нереально.
Вартість машини та квартири - не порівнюється. До речі, відсотки по автокредитах також давали менші, ніж по нерухомості.
P.S. на питання "Хто ми", порахуйте кількість людей, які в цій темі спілкуються та заявили, що мають валютні кредити і не погашають їх. Зайдіть у Фейбук в групу "Валютный кредит. Одесса" (хоча без кредиту вас туди не пустять).
Але ми э - справжні люди, не роботи, не боти, не тролі, не найманці чиїсь...
Україна - це ми!
с атошниками все отлично, а вот с пересичными громодянами не все так просто№1558-1 - Проект Закону «Про захист прав споживачів фінансових послуг від наслідків девальвації гривні» В цьому проекті передбачено: 1. Списання кредитів для загиблих та поранених в зоні АТО, повну виплату для них депозитів 2. Зменшення процентів для малозабезпечених громадян 3. Конвертацію валютних кредитів
• №1559 - Проект Закону про додаткові гарантії захисту прав позичальників В ньому передбачено правило «першої руки» при перепродажу кредитів та правило «ключі на стіл» при бажанні позичальника віддати заставлене майно.
• № 1560 - Проект Закону про внесення змін до Податкового кодексу України (щодо податку з доходів фізичних осіб при реструктуризації боргів позичальників - щодо не оподаткування сум прощених кредитів.
• № 1531 - Проект Закону «Про врегулювання правовідносин між споживачами фінансових послуг та банками і фінансовими установами щодо соціального захисту незахищених верств населення, учасників АТО, бойових дій та членів їх сімей».
ни кто вам ничего не спишет, не уменьшит проценты и т.д.
такого нет вообще в природе, потому ше малообеспеченые граждане не берут квартиру в ипотеку
это бред, вы хотите спрыгнуть с кредита за счет банка
извините так не бывает ))))
ЗЫ: честно я не понимаю людей кто берет ипотеку имея заработок которого хватает на пропитание
я думаю ше эти граждане безответственные терпилы
как-то так....
ЗЗЫ: я неоднократно уже приводил пример от которого я просто в шоке
берем среднестатистического человека, с зарплатой в 300 баксов
выходит новый Айфон, стоимостью 750 баксов и ше я вижу?
они стоят в очереди за телефонами и берут их в кредит
возникает вопрос, у этих людей все нормально с головой или им стоит таки обратиться к врачу?
Je vote pour le cochon Goloborodko! :)
Je vote pour le cochon Goloborodko! :)
А когда завтра морякам держава каку пакость сделает с получением валюты, им это тоже нужно было в 2006 году предвидеть.
И вообще наливайченко, чего ему наливают, вещает, что это агенты кремля расшатывают нашу бвнковскую систему.
Социальные закладки