Сообщение от
Duke_Vito
ответ на вопрос 1
Въехать при помощи милиции и т.д. - Вы поскольку исходим из того что Вы там прописаны, можете, но милиция начнет шевелится не раньше решения суда, возможны варианты, но этот более вероятный. С женой проблемы необходимо согласие осчтальных членов семьи, не говоря о соблюдении нормы обеспеченности жил. пллощадью на каждого члена семьи (устанавливается местными органами, могу ошибаться, лучше уточнить, но в Одессе что-то вроде 6 кв.м на человека)
Жилищный кодекс
Стаття 65. Право наймача на вселення інших осіб у займане ним жиле приміщення
Наймач вправі в установленому порядку за письмовою згодою всіх членів сім'ї, які проживають разом з ним, вселити в займане ним жиле приміщення свою дружину, дітей, батьків, а також інших осіб. На вселення до батьків їх неповнолітніх дітей зазначеної згоди не потрібно.
Особи, що вселилися в жиле приміщення як члени сім'ї наймача, набувають рівного з іншими членами сім'ї права користування жилим приміщенням, якщо при вселенні між цими особами, наймачем та членами його сім'ї, які проживають з ним, не було іншої угоди про порядок користування жилим приміщенням.
ответ на вопрос 2
Мужа нет, ребенка да, ссылка на нормативный акт выше
ответ на вопрос 3
Поскольку Вы не собственник, то могут, но в судебном порядке
Жилищный кодекс
Стаття 71. Збереження жилого приміщення за тимчасово відсутніми громадянами
При тимчасовій відсутності наймача або членів його сім'ї за ними зберігається жиле приміщення протягом шести місяців.
....................
Стаття 72. Порядок визнання особи такою, що втратила право користування жилим приміщенням
Визнання особи такою, що втратила право користування жилим приміщенням внаслідок відсутності цієї особи понад встановлені строки, провадиться в судовому порядку.
ответ на вопрос 4
По поводу размена (квартира нах-ся в собственности тер. громады) не скажу, давно о таком не слышал, а вот требовать выплаты 1/3 оценки точно нет, нет собствеености на квартиру, она еще принадлежит тер. громаде, хотя уточните ситуацию, может Вас выписали и приватизировали или "приватизировали" в черную без Вашего участия, всякое бывает (я не пугаю, я предупреждаю), если есть знакомые в МБТИ пусть посмотрят не зарегистрировано ли право соб-ти на квартиру.
Социальные закладки