| ||
[QUOTE=4ibadowka;53873100]я не дошла еще до второго узи. не знаю, что там и как у меня. но вот залезла в инет. http://womanadvice.ru/dlina-sheyki-matki-pri-beremennosti конечно если речь о длине шейки матки, а не о длине матки!!!
На 15-19 неделе длина шейки матки равна 38-39 мм
Та в том то и дело что меня отправили к врачу у которого хочу рожать.....а нервы то уже нервничают![]()
У меня такая цифра 2, 4 см, только это плацентация от внутреннего зева.
У меня ночной парень растёт, днём спит, я его вообще не слышу, а после 10 вечера начинает играться, я уже засыпаю он играется, потом в туалет встаю и всегда чувствую как он там пинается. Надеюсь он потом не перепутает день и ночь.![]()
[QUOTE=Linata28;53873770]У меня такая цифра 2, 4 см, только это плацентация от внутреннего зева.[/QUOTE
Довжина ш.матки 24 мм, вот что там написано.а ч плацентой все ок.
нашла....насорю тут немного)
ЗАЯВА_____________________________________________ _______________________ (кому: назва медичного закладу і його адреса)про згоду на комплекс медичних обстежень та виконання рекомендацій лікаряпід час моєї вагітності (далі Згода). 1. Будь-ласка, напишіть нижче Ваші П.І.Б.Я,__________________________________________ ________________________ 2. Будь-ласка, підпишіться _________ _________ _________ _ 3. Напишіть нижче поштову адресу Вашого фактичного місця проживання і Ваші контактні телефони _________ _________ _________ _________ _________ _________ _________ _________ _________ _________ _________ ___
У відповідь на отриману інформацію від свого лікуючого лікаря проперебіг моєї вагітності, про важливість виконання мною всіх рекомендаціймедичних працівників про відповідальність за здоров’я моєї майбутньої дитини,а також запропонованих лікарем шляхів вирішення моїх медичних проблем,заповненням цієї форми, завіреної моїм підписом, даю офіційну згоду: - систематично відвідувати лікаря у призначений мені день і годину (вразі неможливості візиту до лікаря зобов’язуюсь повідомити його утелефонному режимі чи в іншій формі); - вчасно проходити всі запропоновані мені методи обстеження(лабораторні, фізікальні, УЗД); - при необхідності бути оглянутою іншими фахівцями (при наявностіпоказів); - при необхідності пройти медико-генетичне консультування та провестиобстеження на спадкову патологію та вади розвитку плода (лабораторні,фізікальні, інвазивні); - при необхідності бути скерованою на вищий рівень надання медичноїдопомоги; - при необхідності пройти курс лікування амбулаторно чи в стаціонарнихумовах. 54
Я підтверджую, що для прийняття рішення про Згоду, я достатньоінформована в доступній для мене формі: - про мету, метод і терміни запропонованих мені обстежень і втручань; - про прогнозовану для мене перевагу медичних втручань; - про ризик можливих ускладнень медичних втручань, а також можливихнегативних наслідків лікування; - про професійну кваліфікацію медичного персоналу. Я підтверджую, що для прийняття рішень про Згоду я достатньоінформована і про інші альтернативні способи вирішення моїх медичнихпроблем, а також про лікувальні заклади, де вони виконуються (державні іприватні заклади).
Я підтверджую, що для прийняття остаточного рішення про згоду, я маладостатньо можливостей для незалежного пошуку та отримання необхідноїінформації, а також її аналізу та порівняння.
Я підтверджую, що можлива шкода від медичних втручань для менеменш значуща, ніж обставини, які спонукали мене погодитися на них, і тому яДОБРОВІЛЬНО І СВІДОМО даю свою згоду на застосування по відношеннюдо мене запропонованого комплексу медичних втручань, а також іншихмедичних втручань, які будуть доповнювати і забезпечувати адекватнийлікувальний процес. Тим не менше, нижче я вказую медичні втручання, від яких явідмовляюся за будь-яких обставин, крім випадків безпосередньої загрози длямого життя та життя моєї дитини або повторного узгодження зімною:_________ _________ _________ _________ _________ _________ _________ _________ _________ _________ _________ _________ _________ _________ _____
Я знаю, що не існує абсолютно безпечних медичних втручань і будь-який медичний вплив на людину викликає відповідні реакції його організму, якііноді можуть бути атиповими не передбачуваними. І я розумію, що медичніфахівці проведуть всі можливі заходи для попередження загрози моєму життю іспричинення шкоди моєму здоровю і здоров’ю моєї дитини. Я не заперечую, щоб у моїх інтересах були задіяні інші компетентнімедичні установи.
Я знаю, що суворе дотримання призначень і рекомендацій лікарів єнеобхідною умовою для успішного результату, тому я беру на себе зобовязаннянеухильно виконувати всі вимоги до мене, як до пацієнта. І я визнаю, що несувідповідальність за результати медичних втручань, у разі відхилень з мого бокувід приписів лікарів. Я підтверджую, що обізнана про те, що можу відмовитися від даноїЗгоди на свій розсуд, до початку медичних втручань шляхом написаннявідповідної заяви і обовязкового своєчасного повідомлення про це лікуючоголікаря або відповідального представника______________________________________ __________________________________________________ _____________ (назва медичної установи) 55
На випадок моєї медичної недієздатності, тут, я вказую людину, якій ядовіряю представляти мої інтереси і приймати від мого імені рішення виключноз медичних питань, що виходять від лікарів і потребують моєїзгоди:_________ _________ _________ _________ _________ _________ _________ (П.І.Б.)_________ _________ _________ _________ _________ _________ _________ _________ _________ _________ _________ _________ _________ _________ _________ _________ _________ _________ _________ _________ _________ _________ _____фактичне місце проживання та контактна інформація (робочі, домашні,мобільні телефони) Я підтверджую, що мала необмежену можливість вносити зміни в текстцього документа на свій розсуд. Пацієнт_________(_________ _________ _________ _________ _________ _____) підпис вкажіть Ваші П.І.Б.____________________________________________ ________________________ (Вкажіть прописом дату Вашого підпису) Цей документ підписаний у присутності свідків:_________ _________ _________ _________ _________ _________ _________ _____підпис свідка П.І.Б. Контактна інформація________________________________________ ____________________________підпис свідка П.І.Б.
Мне такой поларила сестра,в прошлую берем.Ну пригодился исключительно как блокнот я там записывала(и сейчас записываю) препараты для малого,режим их приема(например когда лежала с ним в стационаре там назначают много + процедуры и чтоб не сбитсч и не упустить чего то я делала таблички ) ну и телефоны разные))
Самый лучший в мире мужчина достался мне! Он называет меня " мама" !!!
Порылась я во всех этих бодиках и всетаки остановилась на том что нужно брать ткань:ластик ажурный или хлопок ажурный(это то самое с дырочками).
на сайте http://malyavka.od.ua/ их большой выбор разных фирм.Для лета самое оно.
Девочки(((( мне муж не разрешил ничего покупать....(((((((((((((((((((((((((хотела купить..и тут началось..
Нельзя ни о чем жалеть в этой жизни — сделали вывод и живите дальше.
Социальные закладки