|
Так, не дуже нормально.
Я дозволив собі використати пом'якшувальне слово "дуже" тому, щи мовна ситуация така, яка вона є.
На теренах колишнього СРСР росыйська мова виконувала роль "лінґва франка", або "пиджн инглиш".
Так сталося.
До речі багато росіян, не заражених імперськимі ідеями, погоджуються з таким терміном.
Але дещо пом'якшують його використовуючи термін "койне" - він більш благородний бо моє Евангельське походження.
Ну там їм хочеться.
Саме так !!! Як тільки припинася грошова підтримка усіх цих "поборніков руского міра", негайно зникли усі статті в інеті, щодо ОУН УПА. Десь раптово зник Росов із сторінок "2000", зник падлюка Бузина, Колєсніченко... Що трапилось!? Та нічого... Падлюкам і зрадникам перестали платити гроші!!! А деж Ідея!? Та не було ніколи!!! Не потрібно звертати увагу на падлюк, які зрадили країну, совість...за зелені папірці. Бог їм суддя...
Якщо нікчеми почувши твоє ім’я здіймають галас, значить воно звучить гордо.
Izvinite za translaite : moih dedov kotorie dnepr forsirovali i na kurskoi duge pogibali benderovci kak o chen trogali , a vot chekisti semyi do nulia izveli
Какой он херой? Предатель, работавший на два фронта.
Степан Бандера - Герой України.
Vive la France!
Я не западенецА Бандера герой хотя бы потому, что провозгласил восстановление Украинского государства в 41 году, находясь между Гитлером и Сталином. Простите, но Вы в такой ситуации просто обмочили бы колготки..
Vive la France!
Vive la France!
Хех, меня еще нацык какой-то под обоснование не брал) учите матчасть, ну всмысле историю)
значит все таки нет......
Vive la France!
А вы в дуэте работаете, теперь я понимаю к чему были упомянуты колготки)))
Социальные закладки