| ||
Хм.. У нас ведь действует "ЗАКОН УКРАЇНСЬКОЇ РАДЯНСЬКОЇ СОЦІАЛІСТИЧНОЇ РЕСПУБЛІКИ Про мови в Українській РСР ", не так ли? Там есть такие фразы:
То есть, вопрос о государственном языке даже не обсуждается. Но:Відповідно до Конституції Української РСР ( 888-09,
254к/96-ВР ) державною мовою Української Радянської Соціалістичної
Республіки є українська мова.
Українська РСР забезпечує всебічний розвиток і функціонування
української мови в усіх сферах суспільного життя.
Республіканські і місцеві державні, партійні, громадські
органи, підприємства, установи і організації створюють всім
громадянам необхідні умови для вивчення української мови та
поглибленого оволодіння нею.
И:Мовами міжнаціонального спілкування в Українській РСР є
українська, російська та інші мови.
Українська РСР забезпечує вільне користування російською
мовою як мовою міжнаціонального спілкування народів Союзу РСР.
То есть, руки в ноги - и вперед, судиться.Відмова службової особи прийняти і розглянути звернення
громадянина з посиланням на незнання мови його звернення тягне за
собою відповідальність за чинним законодавством.
Апд.
Рішення по суті звернення оформляється українською мовою чи
іншою мовою роботи органу або організації, до якої звернувся
громадянин. За бажанням громадянина таке рішення може бути видане
йому в перекладі російською мовою.
Доктор Калембет, отбывший пять лет своего лагерного срока, не справился с послелагерной волей и через год покончил с собой, оставив записку: «Дураки жить не дают».
Тогда Вам следует ознакомиться:
https://forumodua.com/showthread.php?t=24175&highlight=%ED%E0%F6%E8%EE%ED%E0%EB%E8%F1%F2
Я тебя познакомлю, только большинство покинули од.ф. по разным причинам. Тут ещё и клонов дофига
https://forumodua.com/poll.php?do=showresults&pollid=946
💙💛
Якщо у свободи є ім’я. То це ім’я — Україна! © Урсула фон дер Ляйен
Большинство клонов тоже покинули...
Я примерно понимаю причины этого: вот вчера на т/к. " Академия" сис.админ жутко возмущался, что кто-то на ИХ форуме позволяет себе
вольно изъясняться... -А мы ещё на свои деньги это терпим?!? - возмущался он. -Мы найдём, откуда этот негатив изливается, пригрозил админ напоследок...
Ничего не напоминает?
Кстати, "Академия" всегда пропагандирует права русского языка на Украине...
Доктор Калембет, отбывший пять лет своего лагерного срока, не справился с послелагерной волей и через год покончил с собой, оставив записку: «Дураки жить не дают».
Без настроя на успех нельзя виграть. Если отталкиваться от того, что у меня все плохо, потому что судьи плохие, и это будет продолжаться постоянно, и от меня ничего не зависит, то тогда да, тогда кроме "поговорить" и "пообкакивать" оппонентов ниче не выйдет. Поэтому я и задал вопрос - какова цель? Добиться соблюдения прав или просто почесать языками?
Я не люблю фатального исхода,
От жизни никогда не устаю.
Социальные закладки