|
дивись як цікаво.
Всі антисвободівці стверджують і пояснюють своє негативне ставлення до цієї партії тим, що саме вона ніби то спровокувала війну. І ось ти пишеш, що зараз не час. Тобто, якщо логічно відштовхнутись від цих позицій. то виходить, в який бі час Свобода не підняла питання ОУН, будуть хвилювання. А питання УПА піднімати тра хоча б з огляду на те, що це наша істроія, як не крути, українців вона стосується з того боку, що там живуть українці, а росіян вона стосується з боку їхніх безчинств на територіх Україні, особливо її західних областей. Тому питання піднімати потрібно, потрібно його вивчати, говорити про нього, якщо було щось негативне, то так і потрібно сказати, що це було негативне, а те що було позитивне прославити і поширити.
Ми переможемо цю російську наволоч.
можливо вони вели свою політику надто прямолінійно, без вихилясів, можливо це і зустріло у російськомовному середовищі якісь негативні настрої. Але! Дуже важливо те, що нарив, який болів і наривав довгий час накінець прорвав. Так, він смердить, гноїться, болить. І знову ж таки Але! тепер його мають лікувати, щоб не стало гірше. А саме, тепер перед владою не просто стоїть питання мови, а вона в якійсь мірі від вирішення цього питання залежить. Адже весь час було все перекручено. Російська мова в Україні панувала як хотіла і при цьому заявляла, що вона утискається, в той час як українська де-факто була так зажата в лещата російськомовності, що народ власну рідну мову почав соромитись і забувати. Тепер розставлені всі крапки над "і". Тепер зрозуміло хто є агресором, шантажистом, а хто жертва. І це дуже і дуже важливо.
Отже позитивне в діях націоналістів, що вони зробили резекцію нариву і тепер ця болюча тема має бути закритою раз і назавжди. Така моя думка.
Ми переможемо цю російську наволоч.
Тягнибок вітав сьогодні всих Андріїв із Одеси ! Вітаємо і його в Одесі !
Признавшись в своей слабости, человек становится сильным.
точно хватит вам врать.
Теперь по отдельным сотням.
1-я Киевская сотня ОУН им. Коновальца
2-я киевская сотня «Свободы» имени Святослава Храброго. Из числа сторонников ВО «Свобода».
3-я сотня им. Сагайдачного. Из числа сторонников ВО «Свобода».
Правда, «есть одно но». На фб-странице СМ от пользователя «Самооборона Майдана» можно прочитать, скажем, следующий комментарий: «Сотни Свободы не входят в Самооборону». Еще одна цитата из фб коменданта Майдана А. Авакова: «инцидент с участием членов отрядов, которые не принадлежат к Самообороне Майдана... отряд, который участвовал в конфликте, приписан именно к КГГА, и его курирует «Свобода»». Впрочем, похоже, нумерация у них все же общая.
д) Первая женская сотня (Тернополь), создана поклонницами ВО «Свобода»
Свет всего плотского есть солнце; свет души есть вечная Правда.
нацюки всех стран одинаковые.
![]()
💙💛
Якщо у свободи є ім’я. То це ім’я — Україна! © Урсула фон дер Ляйен
В данном случае-это признаки рассизма.Но Вы,если честно,хотели бы иметь черных детей или внуков?Вот то-то и оно.Никто не хочет,но все против рассистов.Понты!
Благодаря таким,как вы,толерантам, в США идет полная дискриминация белого населения черным.Швейцария и Англия не знают ,что делать с наехавшей чернотой. Мы в Украине этого не позволим! Черный должен жить в Африке,желтый -в Азии. Природа ЧТО ? Ошиблась,населив эти регионы соответствующим цветом?
💙💛
Якщо у свободи є ім’я. То це ім’я — Україна! © Урсула фон дер Ляйен
Огромная связь.Совок не перестает быть совком,даже перекрасившись. А автомат-не из-за цвета кожи,а из-за того,чем они там занимаются. Видать,давно на 7-ой не заглядывала? Или сотни вьетнамских кричал "МЕНЯМ" с прессом бабла в руках на входе не заметила? Толерантность. Либерализм.А Патриотизм? Или такое слово у тебя не в ходу?
Социальные закладки