|
Можливо Ви маєте рацію, але тут більш доцільно розглянути банальний "вождізм"!!
Що перешкодило їм об'єднатись з "Правим сектором" (хоча б) та "Самопоміччю"?
Членами (пробачте) мірялись у кого більший, щоб визначити, хто очолить це об'єднання?
А от сволота різна об'єдналась навіть з Рабіновичем, який перед виборами поливав їх як того йому бажалось...
Крім того, нехай подякують своїм міністрам, які багато чого революційного обіцяли, але гроші та можливості пересилили!
Я вперше за стільки років не проголосував за них саме з цих міркувань. Думаю що не тільки я один так вчинив...
Последний раз редактировалось Bivaliu; 08.12.2014 в 11:53.
"Новороссы" - биологические остатки Российской империи...
Дякую, Боже, що я не москаль
А мені Михальчишин їхній подобаєьться до речі воює , коли слухала виступ аж захопилася
Признавшись в своей слабости, человек становится сильным.
Ну теперь то, ввиду отсутствия в ВР "Свободы", должны начатся реальные реформы! Хотя кто знает сколько еще наймитов Путина сидят в своих кабинетах и из кожи вон лезут очернить "перший професійним уряд" - кругом одни враги![]()
Находил я врагов там,где были друзья и друзей,где их быть не могло
що ти маєш на увазі визнати? Що рейтинг упав, ти вважаєш мене сліпою і дебілкою? Так впав, бо Порох злив Свободу Путіну і постарався, щоб упав рейтинг.
Так дивно виодить, навколо мене всі за Свободу, а на виході, щось не так. Але це добре, бо в цьому лайні, що зараз твориться у ВР Свобода не буде заплямована.
Ми переможемо цю російську наволоч.
Та всі мають свої злети і падіння. Колись Батьківщина була на "Ура!!!" Всі її підтримували , а Ю.В. захоплювались, зараз ледь пролізли. Питання не в цьому, а в тому, що на даному форумі зареєстровано багато таких, які працюють на вата-інформ і роблять зовні закос під українолюбів, а ле мають єдину задачу - це обсирати Свободу, тому що так велів великий путлєр. І вони строчать проукраїнські пости, начебто проукраїнські, але якщо вдуматись, то від їхніх постів душок прокацапський просочується.
Ми переможемо цю російську наволоч.
Социальные закладки