| ||
Свет всего плотского есть солнце; свет души есть вечная Правда.
та шо Вы на этом угле зациклились ? Я же привела пример Англии Шахты закрыли,но эл-во там есть Всё сверкает )
Последний раз редактировалось odesitka; 04.12.2014 в 22:34.
І оживе добра слава, Слава України,
І світ ясний, невечірній тихо засіяє
Парасюк Фейсбук :
"Я ніколи і нікому не дозволю ображати світлі ідеї Майдану. Бо це є основа нашої боротьби і тільки та сила, яку ціною власного життя дали нам наші герої, змушує нашу націю рухатись вперед. Володимир Гройсман або буде нормальним головою ВР, або піде геть. Бо вимога кожного українця - це прозорість і чесніть у прийняті будь-яких рішень. Хочете керувати державою - керуйте, хочете брати відповідальність на себе - беріть, але ви будете робити це правильно, а не так, як собі хочете. Я усі ці дні сидів дуже тихо і спокійно в залі засідань і спосерігав за усім, що там відбуваєтся. Я намагався списати все на брак досвіду спікера, на колосальні амбіції фракцій, на те, що систему не зламаєш за два дні, але сьогодні була остання крапля. Я не буду більше спокійно спостерігати за дерибаном і порушенням усіх можливих норм при прийнятті рішень. Тим більше, я не буду терпіти, коли мені будуть кидати фрази: "Сядь на місце. Тут тобі не Майдан".
Більше читайте тут: http://tsn.ua/politika/parasyuk-zaya...an-395685.html
можете мне это не напоминать, пару лет назад,как дали напругу, что у меня в стене провода горели, вся техника сгорела, мужу пришлось возле счетчика обесточивать провода, потому что даже рубильники не реагировали.Мы всем переулком писали петицию, но нам сказали, что только в центральную прачечную можем подать.
аа...вы по википедии ориентируетесь?)..а я думал,судя по вашим рассказам,на собственном опыте знаете).. не знаю,что там пишут в википедии.ру,я знаю,что мне говорили тамошние (не из бывших наших).в великобритании пенсия для простых смертных от государства-нищенская,т.е.-400 фунтов. они и переезжают на старости лет в более скромные дома.
Социальные закладки