| ||
Тема: Петр Порошенко
есть 2 вида новостей, одни говорят, мол рашка козлы, агрессоры, и новости на этих каналах естественно против рашки. второй вид новостей, мол кругом фашисты и бандеры, надо их остановить. и третьего не дано, ну не встречал я нейтрального выпуска новостей, кто-то да и тянет одеяло на свою сторону. к чему это я всё, тут Вы говорите, мол есть успехи, ну отлично, а раз есть успехи и всё так хорошо, чё это тогда петька прекращает финансирование отдельных регионов Донбасса? с Крымом разве не так было поначалу? типо ударим рублём по народу и народ скажет: "О, царь, ты могуч, мы уважаем твою власть!" Итого: я не говорю Вам смотреть орт, это понятно, там пропаганда зашкаливает, но и наши каналы аля интер тоже ничуть не уступают в этом.
До речі, Тут було багато питань, за що Росія там воює. Відповідь досить проста. Росія проводить політику насильницької федералізації України, щоб мати вплив на уряд в Києві. Для того, щоб Україна не була у НАТО. Визнання Росією "ДНР-ЛНР" у якості незалежних держав не буде.
Мовою, вельмишановний, мовою!!!
Ви можете спілкуватись тою мовою, яка Вам зручніша або яку ліпше знаєте. Але Ви (я,він, хто завгодно) не маємо права вимагати того ж від співрозмовника.
Досить того! Мовне питання СИСТЕМАТИЧНО використовується провокаторами для розпалювання ненависті та колотнечі. Тому я більше це питання з Вами обговорювати тут не буду. Вибачте- є актуальніші теми.
Порошенко розуміє це. До речі, він про Крим давно нічого не каже. Путін дав усім зрозуміти, що за Крим він піде війною, а ніхто з Заходу на це не піде. Воювати з ядерною державою - самогубство.
Я знаю російську і українську однаково. Вчився на ній у школі і університеті, прочитав багато книжок на мові. До речі, в радянські часи було багато книжок на мові. І не треба мені вказувати, якою мовою мені спілкуватися. Тут я хочу на державній.
Розпалювати нічого не збираюся. Горлати сепаратистські гасла я не буду. Захищати когось також.
адепты пороха, объясните мне, нахрена нужно у агрессора покупать уголь, а?
только вот не надо про то, что "им там виднее"
Социальные закладки