|
завтра до обеда кину денюжку.
Сегодня прогулялась по старокошке, смотрела бинокли. Их много...цена средняя 600-800 гр. мне сказал знакомый, он служил в разведке, что для разведки лучше ,взять монокль, прорезиненный...он удобней. но таких днем со гнем не сыщешь((( Сказал, что сейчас хороших биноклей не производят, вернее они к нам не поступают. Посоветовал покупать бинокли:
1 или совдеповский, там линзы производил Ленинградский завод ЗЕНИТ (вроде так ))) )
2 или немецкие
все остальные туфта.
Короче нужны мужчины которые разбираются в оптике, чтоб прогулялись на стракошке. выбор есть. Много совдеповских военных биноклей и видела 1 монокль(тоже мадЭ ин СССР) цена 1500 гр... Все сразу догадываются, что для АТО спрашивают, видимо я такая не одна
Kaк вы cчитaeтe, я лyчшe вac или вы xyжe мeня?
Новости ТСН надо смотреть только пьяным((( Когда все становится просто похрен...Мне кажется что наши новости еще хуже кацапских...если кацапы откровенно врут..То наши убивают просто веру ...
Ви живете так, як обирали вчора...
22.00 все молимся за Украину!!!Отче Наш.все за спасение нашей страны!! перепост приветствуется!!
#БориславБереза
Інколи дуже корисно не прийти на п'ятничні політичні ток-шоу і поглянути на них з боку. Я не буду обговорювати спікерів. Не хочу обговорювати тези і рівень лицемірства, що не зменшується, від топових політиків. Мабуть їх, як і небіжчиків, виправить виключно могила. Коли ти в ролі глядача, то бачиш багато недоліків і переваг, які вислизають від тебе коли ти в ролі учасника програми. Але зараз я хочу поговорити про ведучих. Про ведучих головних політичних ток-шоу України. Та про попит на ведучих.
На Українському телебаченні є три топових політичних ток-шоу. В понеділок увечері частина України сідає перед екраном телевізора і дивиться "Свободу слова" з інтелегентним Андрієм Куліковим. Ток-шоу в понеділок само по собі цікаво, але основними залишаються політичні шоу п'ятниці. Вони підводять підсумки вирушаючого політичного тижня. В п'ятницю глядачів ділять Савік Шустер і Євгеній Кисельов. Два великих майстра до яких я теж відношусь з великою повагою.
Україна - дуже заполітизована країна. Ми пробуджуємося і дивимося новини Кожну годину ми цікавимось новинами та моніторимо новостні стрічки в інеті. Політика стала важливою складовою нашого життя. І тому ток-шоу приречені на успіх в Україні. Важлива складова ток-шоу - це ведучий. Важлива та практично головна. Спікери приходять та зникають, а ведучій залишається. Ведучий управляє полемікою. Контролює напрям програми та бере участь в запрошенні гостей.
Отож в п'ятницю увечері ми дивимося підсумкові ток-шоу. І ось про що я задумався після вчорашнього перегляду Шустер-live і Чорного дзеркала. Нам реально не вистачає підсумкового ток-шоу з україномовним ведучим. Традиційно я розмовляю россійською мовою. Але я білінгва з перевагою в бік російської мови. Це значить я легко в побуті говорю на двох мовах. На російській та на українській. І те що в Україні не існує фінального тижневого ток-шоу, з україномовним ведучим, мене дивує. Мені його не вистачає. Виключно мені?
Лише не кажіть, що політичних шоу і так багато. Їх не забагато. Не вистачає майданчиків для публічних виступів на телебаченні для молодих політиків. Не вистачає трибун на ТБ для лідерів громадських думок і знакових осіб. А попит на подібний телепродукт існує. І зі всією пошаною до панів Шустера і Кисельова я можу відмітити, що в Україні пора з'явитися своєму україномовному Ларрі Кінгу. Я не розумію, чом би Першому національному або 1+1 не зробити своє п'ятничне або суботнє ток-шоу з україномовним ведучим? Може Інтер зробить ще одне шоу у суботу? А глядач би сам вибрав який формат і який набір політиків йому цікавий, які обличчя та меседжи він готовий дивитися та сприймати. Українське суспільство від цього лише виграє, а враховуючи високу політизованість українців, то і рекламодавці знайдуться. А значить і телеканал не програє. Отож, чекаємо хто першим на телебаченні це зрозуміє і оцінить запит суспільства та потенційну вигоду для каналу.
![]()
![]()
![]()
Последний раз редактировалось Всемила; 08.11.2014 в 18:48.
22.00 все молимся за Украину!!!Отче Наш.все за спасение нашей страны!! обязательно зажгите свечу.огонь предаст еще больше силы молитве... перепост приветствуется!!
Рамзан Кадиров, як приватна особа, наразі перебуває в м.Донецьк
Про це Дивись. Інфо повідомив активіст із Луганська Дмитро Снєгирьов, посилаючись на свої джерела
Посносило крыши духом революции
Вождь на бронированный вылез "Мерседес".
У России нынешней ранние поллюции
Плачут "Карабасы" и поля чудес....
Чудеса былинные, с кистенем, с дубинкой,
И герой Российский едет воевать.
Поезда с "Славяночкой", поезда с "Калинкой",
Да, "Камазы" с цинками - эх етить ту мать..
Посносило крыши - поле да туман,
Плющит весь народец - и не видно уши...
Породнился с чуркой, славный атаман,
Ну а Кремль смеётся - бьёт баклуши.
По России в окнах брешь да сквозняки,
Но забиты золотом подвалы.
Прыгают с балконов в пропасть дураки
По призыву ушлого каталы....
Но рождённый ползать не рождён летать
Большинство лишь - пушечное мясо.
Бабы патриотов призваны рожать,
А над всем Х**ло и церкви ряса..
Ненависть и злоба в русских чердаках.
Водка, бражка, да на миг забыться
Не ищите смысла в русских дураках
Лучше просто напросто напиться...
Хаверъ
![]()
Венец трудов,превыше всех наград!
вот и причина этих скачков......так кто нам виноват?(нам это образно)Цены поднимут на товар который закупался по другому курсу,а будут сетовать на повышение курса,цокать языком и разводить руками.....и даже патриоты так будут делать или нет? будут....потому как все хотят иметь больше....и революцию многие ''любили''из жадности.Грустно....
Сфальсифицирована даже сама фальсификация
Социальные закладки