| ||
Подскажите в какой дозировке вы пили ноофен?
Мы ноофен пропили уже
у нас дозировка для 3,6 1 таблетка в день.
но ноофен,это ж не совсем успокоительное
ноофен не является прямым успокоительным,хотя и действует на определенные признаки психопатии и применяется в комплексе для лечения неврозов-так нам сказала врач,оно больше предназначено для улучшения умственной деятельности и улучшения внимания.
а как Вы его в пакетиках пили,оно же вроде только в таблетках?или его стали выпускать в порошке???
Нам назначили 2 р.в день по пакетику целому, вот и думаю не много ли мы пили его, малому было 2 и 8 тогда.
У нас на ноофен жуткая реакция была, становился неуправляемым совсем, перевоздужденным. Иногда сопровождалось рвотой.
Приписывали сироп Заспокiйливий, тоже обратный эффект имеет. Употребляли Киндинорм, гранулы, но в комплексе с другими препаратами, эффект лучше.
И замечу, если ребенка ничего не беспокоит, то и успокаивающего не надо. Иногда бывает, особенно если ребенок не разговаривает(как мой), устранить причину его раздражения, и ничего не надо давать.
у нас на ноофен тоже плохая реакция была. ребенок был взвинченный, раздражительный, после отмены через 5-6 днй успокаивалась
Доброго дня!Я мама хлопчика з сенсомоторною алалією.Мому синочку 4,4рочки,розуміє декалька заїжджених фрах типу коли кличемо,ходи їсти,пити компотик,ручки/ножку догори коли одягаю.команди сідайбіжимо і все,розуміння мови нема.
Лікуємось з 2.8(лікарі вчасно тай взагалі не діагностували проблему)пройшли кортексин,цереброкурин,когітум.семакс,сомазина,пан токальцин-безрезультатно,малий зовсім не розумів зверненої мови і відповідно не говорив.Поміняли лікаря,на хорошу що допомагала діткам з подібними проблемами нерозуміння зверненої мови,неговорящих,там результати хороші були,вона власне і казала за обмінні процеси в ЦНС,що це через їх порушення такі проблеми .У неї рік лікування з хейлівськими німецькими препаратами+ноофен,нообут,фенібут,амінокислоти,гам алате б6 Максим почав ходити на горшок після першої ж ампулки церебрумхееля,сам їсти,на днях навчився говорити "мама" але вставляє його всюди,э багато різних складів/звуків,заглядає в ротик як я говорю-намагається імітувати механічно,перед дзеркалом часто вчиться говорити а як може бути мовлення як нема розуміння(((При тому паралельно весь цей час заняття з дефектологами,психологом які допомогли трошки по поведінці і концентрації уваги,правда лише після мекаментозного отого з хеелем лікування у них це вдалося,іпотерапія.Ми були в кількох спеціалістів аутизму не ставлять.лише аутичність внаслідок отого нерозуміння мови,це у нас наслідок внутрішньоутробної гіпоксії,але про це ми також дойшли лише після консультацій останнього психоневролога,до того ніхто з лікарів нічого не сказав(((
Ми самі зі Львова,тому думаю прізвища лікарів вам нічого не дасть,дуже прошу хто має досвід лікування цього діагнозу поділіться будь ласка бо час йде а в нашого інтелекту майже нема через ото нерозуміння мови,хоча логічне мислення дуже добре!Буду дуже вдячна за допомогу!
Последний раз редактировалось іраа; 02.11.2014 в 16:25.
есть российский форум алалия.ру ,правда,я там сто лет не была-но у девочек огромный опыт,сходите еще туда.... мой тоже еще не полностью понимает речь(но у нас не алалия),но все равно идет развитие,год назад было хуже))-занимайтесь сами-карточки(домана,например),озвучивайте все действия,отдайте в логосадик.еще вопрос-слух хорошо проверяли?(просто в ротик обычно заглядывают детки с проблемами слуха...)
Доброго дня! А что говорят ваши дефектологи психологи??? Как они оценивают прогресс малыша в плане речи????? Какие ставят прогнозы?????????
У малыша есть понимание хотя бы существительных "мячик" "зайчик" "машинка"... ??? Вы говорите специалисты помогли в плане концентрации внимания - в чем проявляется его внимательность???
Дякую що відгукнулись!!!
Алалія ру давно перечитала,більше зустрічається моторна алалія(Багатьом допомагає кортексин Сурдолога пройшли-слух хороший,я то й сама знаю бо коли кличу з кухні попити компотик неголосно чи включаю мультик улюблений то біжить моментально через 2 прохідні кімнати й коридор,а коли дитина дивиться в очка тобі а ти просиш елементарно принести чи дати щось він не розуміє що ти хочеш і все,не покаже пальчиком де мама/тато,дуже довго вчу показувати де носик-ротик,коли починаю питати то Макс дивиться й не розуміє що я хочу від нього,а може сам без питань підбігти до мене і швиденько показати на ротик.очка і вушка-просто сам неусвідомлено-я бачу він хоче знати,мені допомагає,але не розуміє і в тому вся біда(((Не розуміє що таке зайчик,не покаже пальчиком де мишка чи ще якась тваринка.Слайди домана включаю давно,ще буквально місяць назад сидів перед ноутом але дивився десь вбік-чи що татко робить,чи де улюблена іграшка,а лише останні дні дивиться їх по півгодини навіть підряд,і дивиться зацікавлено на них,незнаю чи хоч щось почав розуміти чи просто зацікавили картинки(((
Дефектологи ніяк не оцінюють прогрес в мовленні бо його нема просто((У них успішний досвід з аутятками,а позаймаючись з мої малим буквально пару занять сказали шукайте/консультуйтесяще зі спеціалістами бо то щось не то коли дитина дивиться в очка махає ручкою "дай" а сказати не скаже.
В плані уваги мій малий взагалі не концентрував на чомусь увагу,тобто взяв іграшку на пару секунд,кинув,взяв іншу-пару секунд-не було такого щоб сидів і грався довше,неможливо було зацікавити чи заставити взагалі чимось займатися,а дитину ж розвивати треба.Коли ми почали заняття то був жах повний,він абсолютно не хотів займатися-там вкладиші різні,іграшки Монтессорі,ще тоді щнурування були та його хватало на пару секунд.Ми відвідували педагогів з Джерела-це дефектологи які мали досвід роботи з дітками-аутятами,але мому Максу дуже дуже важко то давалося,поки ми не поміняли лікаря.і якраз коли почали лікування малий одразу почав мінятися на заняттях на очах,півроку з цереброкуринами-когітумами-сомазинами нічого не допомагало,а коли почали давати препарати для покращення чи обміну речовин у ЦНС(як наш лікар пояснює) він запросто сидів за столиком по 30-40хвилин,виконував по 5-6завдань не просто механічно а з цікавістю,йому цього хотілося,а це логічне мислення.Після цього вдома вже можна було з ним позайматися,перестав вдома збиткувати-до того лише шкоднічав дуже.
В садочок з бідою пополам дали в наш один з найкращих де дійсно нормальний дефектолог займається з дітками а не на папері,але ж нова проблема-Макса не цікавить ні аплікація ні пластилін,а побавитися,але там заняття групові а нам треба індивідуальні,бо Макс не розуміє простих команд-будем пробувати завтра домовлятися про індивідуальні заняття.Небезпеку також не відрізняє-завжди тримаю його руку міцно в воїй бо й під машину біжить і під качелю де дитина на швидкості катається((((По мірі прийняття різних препаратів малий тикав пальчиком вказівним-але неусвідомлено тобто сам нерозумів чого,звуки щораз то інші,почав звертати увагу на скайп-коли ми говорим поскайпу з кимось,раніше просто його то не цікавило,а на днях намалював кругле лице,носик ротик очі а в очах зіницю!то був шок бо до того була механічна взад-вперед мазанина,малював татко сонечко-кружок а Макс промінчики,але нема розуміння мови навіть на елементарному рівні а то інтелект((((ми вже просто незнаємо що робити,скільки раз синок пробував сказати "мама" й не виходило і він після цього плакав дуже гіркими сльозами,а в нас серце розривається((((Вже просто незнаємо куда йти що робити а час біжить...
Читала тут про обстеження МРС-я про таке навіть не чула,лише МРТ/ЕЕГ,прочитала темку що комусь Харків допоміг,мабуть спробуємо поїхати ще туди,мамочки хто там був напишіть тут чи в ПП як довго треба там бути,направлення треба мати?там роблять оте МРС-бо у Львові про нього я не чула,приблизно в яку суму там обходиться і хто має позитивний досвід лікування там,відгукніться будь-ласка,буду всім щиро вдячна![]()
Последний раз редактировалось іраа; 02.11.2014 в 20:45.
от читаю цей розділ і бачу що пишуть люди що не одно й теж,ніби дає результати біохімії мозку,я впринципі незнаю власне дивлюся досвід інших батьків,по розшифровці МРТ-томографія,МРС-спектроскопія,в гуглі пише що якийсь новий вид дослідження.
У нас точно була хронічна внутрішньоутробна гіпоксія-у мене була тонка плацента+в перший місяць-півтора вагітності один день температура 39,вірус підхопила,як наш лікар пояснює що на такому маленькому терміні це дуже небезпечно бо формуються всі органи і ЦНС і вірус найбільше уражає краз ЦНС(((мій синок не агукав як малі дітки,а видава зуки типу "гє"(не "г" а "г" з хвостиком догори),сів у 8,5 і повзав підтягуючись на руках довго,тобто хребет не працював,і ні разу в житті не виконав команди призоровому контакті(((в мене перша дитина досвіду нема,лікарі в маленькому містечку нічого не підказали,то вже потім ми переїхали заради малого до Львова щоб витягнути дитину,по заняттях,лікуванні,бо в нас педіатра толкового нема не тощо дефектолога(((
Социальные закладки