| ||
Судьбу не обманешь!!)
Ну? то й як ВАМ, Великий ...Кроль?))) Хто...чув?)
Vitalii Chepynoga
1 мин. ·
Про зарплату. Друзі! Ви зря наїхали масово на Мустафу... І справа не в сумі грошей. Так починала Грузія боротьбу з корупцією. Я абсолютно розумію, що про це писати не етично,- краще мовчати. Але більшість так і не зрозуміла, що Мустафа поставив питання не про рівень заробітної плати, а про чесність... Якщо зараз ми допускаємо, що депутати живуть на свою зарплату (хоча насправді це зовсім не так) то ми їх (нас) індульгуємо на корупцію. Можна скільки завгодно писати про те, що от, мовляв лікарі живуть на дві з половиною тисячі гривень, а вчителі - даже за менше... Гнилий популізм! Справедливий і чесний, - але популізм. Я був депутатом двічі і з усією відповідальністю заявляю: Н І Х Т О і Н І К О Л И з депутатів НЕ ЖИВ НА ЗАРПЛАТУ!!!!!!!!... Більше того: ніхто і ніколи з депутатів самих чесних європейських парламентів на зарплату не жив і не живе. Корупція - рулить! Абсолютно переважна більшість депутатів ВР на свою зарплату не зважає, це таке - расходи на зубочистки... Майже половина депкорпусу взагалі про свою зарплату не знає, вона їм не потрібна, як абсолютно сміхотворна вешч на рівні статитистичної похибки. Її отримують помічники, які тратять її не понятно на шо (на якісь представницькі витрати)... Я особисто знаю багатьох депутатів, які ЖОДНОГО РАЗУ не отримували зарплату за ДЕСЯТЬ РОКІВ... Якщо на те пішло - я б взагалі не платив депутатам ні копійки, вони й так зароблять. Але ж, якось треба це "устаканить" і "согласувать" з вимогами й принципами громадянського суспільства...
Головна проблема України (ну, не головна, а просто проблема) у страшній, величезній, непоборній прірві між уявленнями народу про життя еліти і про їх справжнє життя. Це "небо і земля", "сонце і місяць", "біле і чорне"... Один пересічний депутат може просто так потратить за день БІЛЬШЕ ніж його місячна зарплата (охорона, уборщиці, водії, дом, баби (мужики), ресторани)... Запитайте у любого мажоритарщика, який сьогодні викинув "п’ятьорку" на округ, що для нього значить зарплата... Запитайте у деяких списочників (тарифи на ці вибори складали приблизно вісім мільйонів долларів за місце), чи важливо це для нього це взагалі? - Та їх навіть "відбити" неможливо...
Саме головне, чи можна це якось вирішити? Я певен, що коли платити депутатам сьогодні по сто тисяч долларів щомісяця, - навіть це нічого не вирішить.... Крали-крадуть-будуть красти...
В цьому і є завдання нового парламенту. Якось змінити психологію, якось змінити правила гри, якось щось змінити... Я не знаю як... Ну все одно - треба... Іншого виходу немає...
Признавшись в своей слабости, человек становится сильным.
Опубликовано: 29 окт. 2014 г.
Лідер "Народного фронту" запросив до публічного формування коаліції «Європейська Україна» Блок Петра Порошенка, «Батьківщину», «Самопоміч» і Радикальну партію. Арсеній Яценюк повідомив, що завершений паралельний підрахунок голосів: «Політична партія «Народний фронт», яка посіла перше місце на парламентських виборах, зобов’язана розпочати процес формування коаліції».
Він запропонував назвати нову коаліцію «Європейська Україна»: «Тому що саме за це люди стояли на Майдані й цього очікують від нас: виконання угоди між Україною і Європейським Союзом і формування України як європейської держави». http://www.youtube.com/watch?v=d9bLlFtMG6I
Україну зливають! - лідер "Свободи" незадоволений результатами виборів і скликає всіх на мітинг під ЦВК
Лідер ВО “Свобода” Олег Тягнибок закликав українців завтра виходити на акцію протесту під стіни ЦВК, оскільки, за його словами, “Свободу” зливають. Про це він написав на своїй сторінці у Facebook, передає УНН.
“Товариство! Завтра, 30 жовтня 2014 р. о 12 год. біля ЦВК акція протесту: „Зливають не Свободу, зливають - Україну!“. Відстоїмо голос кожного Українця! Слава Україні!”, - написав О.Тягнибок.
Варто нагадати, за даними підрахунку більше 98% протоколів, "Свобода" не долає бар'єр і не потрапляє до парламенту.
У партії "Свобода" заявляють про масштабну фальсифікацію результатів позачергових виборів до парламенту і спроби не допустити націоналістичну фракцію в парламент.
Меня сегодня очень расстроил разговор с сотрудницей, у которой муж в АТО...((( очень..особенно, что муж ее сказал, что до марта они будут там...
т.е. наше правительство знает, что до марта война на Донбассе не закончится...???
PS: надеюсь все таки все закончиться скоро...но Донбасс заслужил такую судьбу, в жизни все возвращается бумерангом, Донбасс избрал всем нам Хама, привел ворюгу и зэка к власти..а теперь они рассчитываются за свои деяния, кто имуществом, кто жизнью близких и родных((((
Можете смеяться, но недавно общалась с одним человеком...типа экстрасенсом...или как их там..Он пришел к нам на работу по делам и когда зашел в кабинет, общался с сотрудниками, когда увидел вошедшую сотрудницу(она у нас ватница местного разлива) он поменялся в лице и сказал: Вы привели темные силы...за Вами грех большой!
Мы сначала не поняли о чем речь...он много чего говорил и только потом мы поняли, что под темными силами он имел ввиду Хама и его власть...от его слов становилось как то не по себе. Моя сотрудница ватница ему только улыбнулась и сказала, что страны такой как Украина нету, у нас страна Х, на что этот мужчина ей сказал: Вспомните свои слова вечером...только знайте, что все что произойдет это ваши слова и деяния.
мы как то не обратили на это внимания...я спросила когда закончиться война. он сказал, что беспокойство будут еще пару лет...но так такой войны не будет(ТТТ), Порох закончит не лучше Яныка...сказал. что он тоже из сил Зла...в вот Заяц наш будет двумя зубами грызть, чтоб Украина осталась на плаву(хотя оч сомневаюсь в этом) и что сейчас власть после выборов только начнет работать..))) Посмотрим...но на прощание опять напомнил моей сотрудницы, что она ответит за свои слова и деяния...и все кто привел Януковича к власти и поддерживают его и его убийц, все ответят....короче, вечером у моей сотрудницы- ватницы внука забрали в больницу, аппендицит...сегодня у ее мужа инсульт((((...мы на работе все в шоке...Человек, который приходил к нам сказал, что работает там то сегодня позвонили по месту его работы, там такой не работает...млин...мистика какая то..
Kaк вы cчитaeтe, я лyчшe вac или вы xyжe мeня?
Это все ерунда. Не припутывайте мистику к бизнесу на войне! Это все от дремучести вам мерещатся все эти экстрасенсы и прочее! Силы тьмы это сатанисты, разбившие Святыню, которую мы теперь уже месяц чиним! Это убивающие и бандитствующие гады! Это силы тьмы. А на дурочку не обращайте внимания, пусть варится в собственном соку...... А, кстати, этот с Харламовым на картинке - нарушитель закона о запрете онанизма сюда больше не заглядывал?
Шизофрения это навсегда!
Kaк вы cчитaeтe, я лyчшe вac или вы xyжe мeня?
Шизофрения это навсегда!
Социальные закладки