| ||
Ага, ґвалтувати державу, котра ледь вистояла перед московською навалою. Ну і зрештою ґвалтувати себе, адже хіба є задоволення від настільки не точної мови?
В них здобувати освіту - получать абразаваніє, одержати роботу - палучіть работу, отримати у пику - палучіть па мордє. В них єсть - то і єсть і не єсть. І ще безліч прикладів. Тому вони і страждають в своїй країні і хочуть аби страждали інші.
Я не ватнік.
Я тобі раджу почитати хроніку. Манкурти почали спілкуватись українською і о диво! На їхніх маршрутах за дивним збігом обставин припинили були ставити свої пастки російські терористи.
Українські солдати Батьківщину російською не захищають. У відповідності до законів України мовою держслужбовця - є українська мова.
Процитую свого друга з іншого форуму:
дивна така війна. воюють українські націоналісти, але не ставлять за мету ніякої вигоди для української нації, мови, культури. навіть в мріях про перемогу вже немає гасла "чемодан-вокзал-Расія" для російськомовних. Українські націоналісти гинуть за те, щоб і далі розвивалася і процвітала російська мова в Україні. Дурно гинуть. Українці зайві на цій війні - це війна росіян з поглядом у майбутнє проти росіян з поглядом у минуле. Бо навіть в разі нашої перемоги користь матимуть росіяни або російськомовні люди, але не україномовні.
Якщо вже українцям і воювати, то за повне вигнання з підконтрольних територій всіх, хто не бажає розмовляти українською мовою. інакше воювати не потрібно, воно того не варте.
Дійсно, в них якась своя латентна Україна, на чолі з Путлером. Лише найвідважніший мерзотник маючи свою мову перейде на мову ворога і користуватиметься нею тим самим популяризуючи.
Старий мем:
![]()
І як успіхи? Ось є дані протягом 98-го та 2001-го років з Вікіпедії: Українська мова є рідною мовою українців, які проживають на території України (за переписом 2001 р. рідною її вважали 32,6 млн осіб — 67,5 % населення України, та 85,2 % етнічних українців.)
Також варто враховувати, що після радянської окупації не було проведено люстрації, себто колишні піонери, комсомольці та інша наволоч потрапила до ВР. Окрім того, непропорційна кількість росіян до українців засідає у стінах самої ВР. Внаслідок чого Україна була позбавлена національної політики в жодному сенсі та вигляді. Натомість, на ТБ запанувала російська фєня та блатняк. Нащадки червоних катів вільно спілкувалися і продовжують то робити московитською в своїх кабінетах, дехто з них є агентами ФСБ та ГРУ. Наслідком практично вдало проведеної операції стала окупація Криму та Донбасу.
Путлер незабаром прийде вас звільняти.
На самом деле фишка в том, что ни один нормальный человек, который вырос в определенной языковой среде, не станет в угоду воинствующим идиотам менять язык общения. Я с удовольствием общаюсь с украиноязычными на украинском, но думаю один фиг на русском. А своему другу передай, что он - чмошник, который сидит дома и льет воду на мельницу врага, пока "российськомовни" погибают за в том числе его мирное существование.
P.S. Ты не ватник. Ты - бальник. ))
Sometimes the burning bridge is the best way to enlighten your path.
Ну ось бач, борці за волю України для тебе - войовничі ідіоти. Може 9 травня для тебе не день радянської окупації, а свято?На самом деле фишка в том, что ни один нормальный человек, который вырос в определенной языковой среде, не станет в угоду воинствующим идиотам менять язык общения. Я с удовольствием общаюсь с украиноязычными на украинском, но думаю один фиг на русском. А своему другу передай, что он - чмошник, который сидит дома и льет воду на мельницу врага, пока "российськомовни" погибают за в том числе его мирное существование.
P.S. Ты не ватник. Ты - бальник. ))
З тим, що люди патріотично налаштовані на відродження панування української мови для тебе чмошники ми вже розібралися. Даруй, на сайти, що куруються ФСБ на кшталт: рут'юб, аданакліснікі та решту совкової відрижки не заходжу. Проте дай вгадаю, ролик московською?)))
И что из этого потока сумрачного сознания следует? Объясню на пальцах - такие бальники, как ты, вреда стране приносят не меньше, чем скакуны с куликового с аквафрешем. Страну объединять нужно. Люди сами должны захотеть разговаривать и думать на украинском. Если это пытаться делать силой, то силой получишь обратку. Могу предложить эксперимент - ты попытаешься меня насильно заставить разговаривать на произвольно указанном тобой языке, а я тебе потом в травматологию цветов принесу.
Sometimes the burning bridge is the best way to enlighten your path.
Коли помреш, скажеш їм це особисто: http://www.svoboda.org.ua/diyalnist/novyny/048028/
Та львів'ян мало в країні лишилося після 2012-го. Хто ж захоче жити з тими, хто Росію готовий цілувати в найпотаємніші місця.
А зараз Пороху та Кролику конче необхідно не допустити до ВР тих, хто має національну програму. Це означає руйнацію для їхніх бізнес-проектів, що позбавлені національного стрижня.
Да подите вы в ... афедрон к больной свинье!!!
Вы или провокатор исключительно бесталанно сеющий непрязнь к "Свободе" среди людей относящихся к ней по крайней мере индифферентно, или таки психически ущербный неофит "Свободы" не имеющий способностей к общению с людьми в социуме... Что, собственно, для "Свободы" одинаково вредно.
Потому повторюсь - в афедрон, рысью МАРШ !!! Золотая рота..)))
ЦІННОСТІ ЧУЖИХ СВІТІВ ПОТРІБНІ НАМ ЛИШЕ ЯК ТРОФЕЇ. ІКОНИ МИ НАМАЛЮЄМО САМІ.
Ось і ластівка від перших кремлівських геїв, які хочуть приносити мені квіти до ліжка.
В країні українців іноземною розмовляє гість, полонений або окупант. В мене є інший варіант. Національна партія приймає закон, як в усіх цивілізованих країнах, (в т.ч. Німеччині та Франції), який буде дуже сильно бити по фінансах тих, хто вживає на роботі іноземну мову. Шляхом адміністративного стягнення грошей з порушників. Якраз бюджету не вистачає.
З.І. Зніми з аватари жовто-блакитну стрічку, триколор тобі більше личить.
Социальные закладки