Тема: Партия "Свобода" и Тягнибок

Ответить в теме
Страница 4453 из 4515 ПерваяПервая ... 3453 3953 4353 4403 4443 4451 4452 4453 4454 4455 4463 4503 ... ПоследняяПоследняя
Показано с 89,041 по 89,060 из 90292
  1. Вверх #89041
    Не покидает форум Аватар для Onewinged
    Цитата Сообщение от shiver2005 Посмотреть сообщение
    Так само, якщо ти служив в СС та знищував жидів ти є націонал-соціаліст. Якщо ґвалтував - маніяк.

Уточнення: для українців. Для росіян: абичний хахольчік на падхватє, свой чєлавєк.
    То есть, говорить на русском - то же самое, что насиловать?
    Sometimes the burning bridge is the best way to enlighten your path.

2. Вверх #89042
    Новичок Аватар для shiver2005
    Цитата Сообщение от Onewinged Посмотреть сообщение
    То есть, говорить на русском - то же самое, что насиловать?
    Ага, ґвалтувати державу, котра ледь вистояла перед московською навалою. Ну і зрештою ґвалтувати себе, адже хіба є задоволення від настільки не точної мови?

В них здобувати освіту - получать абразаваніє, одержати роботу - палучіть работу, отримати у пику - палучіть па мордє. В них єсть - то і єсть і не єсть. І ще безліч прикладів. Тому вони і страждають в своїй країні і хочуть аби страждали інші.

3. Вверх #89043
    Ага, ґвалтувати державу, котра ледь вистояла перед московською навалою. Ну і зрештою ґвалтувати себе, адже хіба є задоволення від настільки не точної мови?

В них здобувати освіту - получать абразаваніє, одержати роботу - палучіть работу, отримати у пику - палучіть па мордє. В них єсть - то і єсть і не єсть. І ще безліч прикладів. Тому вони і страждають в своїй країні і хочуть аби страждали інші.
    Я, конечно, могу вспомнить про "иметь рацию", но у меня стратегический запас метательного бисера на исходе...

4. Вверх #89044
    zodchiy

ты не фарион?
    так хоть посмотри сюжеты с фронта...где большая часть солдат защищают СВОЮ Украину от путина на чистом русском языке.
    Я не люблю фатального исхода,
    От жизни никогда не устаю.

5. Вверх #89045
    Я, конечно, могу вспомнить про "иметь рацию", но у меня стратегический запас метательного бисера на исходе...
    Рація - то є скорочення від раціональність. Для тих, хто у танку)))
    Ви молодець, починаєте боротись за рідну російську мову. Нумо ще, за Путлера!
    Последний раз редактировалось shiver2005; 28.10.2014 в 16:39.

6. Вверх #89046
    Рація - то є скорочення від раціональність. Для тих, хто у танку)))
    Ви молодець, пчоинаєте боротись за рідну російську мову. Нумо ще, за Путлера!
    Нет, я борюсь за здравый смысл. На русском разговаривает пол-Украины. Всех запишем в сепаратисты и пособники "ла-ла-ла"-шеньки?

7. Вверх #89047
    Цитата Сообщение от Dema Посмотреть сообщение
    ты не фарион?
    так хоть посмотри сюжеты с фронта...где большая часть солдат защищают СВОЮ Украину от путина на чистом русском языке.
    Я не ватнік.

Я тобі раджу почитати хроніку. Манкурти почали спілкуватись українською і о диво! На їхніх маршрутах за дивним збігом обставин припинили були ставити свої пастки російські терористи.

Українські солдати Батьківщину російською не захищають. У відповідності до законів України мовою держслужбовця - є українська мова.

Процитую свого друга з іншого форуму:

дивна така війна. воюють українські націоналісти, але не ставлять за мету ніякої вигоди для української нації, мови, культури. навіть в мріях про перемогу вже немає гасла "чемодан-вокзал-Расія" для російськомовних. Українські націоналісти гинуть за те, щоб і далі розвивалася і процвітала російська мова в Україні. Дурно гинуть. Українці зайві на цій війні - це війна росіян з поглядом у майбутнє проти росіян з поглядом у минуле. Бо навіть в разі нашої перемоги користь матимуть росіяни або російськомовні люди, але не україномовні.
    Якщо вже українцям і воювати, то за повне вигнання з підконтрольних територій всіх, хто не бажає розмовляти українською мовою. інакше воювати не потрібно, воно того не варте.

Дійсно, в них якась своя латентна Україна, на чолі з Путлером. Лише найвідважніший мерзотник маючи свою мову перейде на мову ворога і користуватиметься нею тим самим популяризуючи.

Старий мем:

8. Вверх #89048
    Нет, я борюсь за здравый смысл. На русском разговаривает пол-Украины. Всех запишем в сепаратисты и пособники "ла-ла-ла"-шеньки?
    І як успіхи? Ось є дані протягом 98-го та 2001-го років з Вікіпедії: Українська мова є рідною мовою українців, які проживають на території України (за переписом 2001 р. рідною її вважали 32,6 млн осіб — 67,5 % населення України, та 85,2 % етнічних українців.)

Також варто враховувати, що після радянської окупації не було проведено люстрації, себто колишні піонери, комсомольці та інша наволоч потрапила до ВР. Окрім того, непропорційна кількість росіян до українців засідає у стінах самої ВР. Внаслідок чого Україна була позбавлена національної політики в жодному сенсі та вигляді. Натомість, на ТБ запанувала російська фєня та блатняк. Нащадки червоних катів вільно спілкувалися і продовжують то робити московитською в своїх кабінетах, дехто з них є агентами ФСБ та ГРУ. Наслідком практично вдало проведеної операції стала окупація Криму та Донбасу.
    Путлер незабаром прийде вас звільняти.

9. Вверх #89049
    zodchiy
    Я не ватнік.

Я тобі раджу почитати хроніку. Манкурти почали спілкуватись українською і о диво! На їхніх маршрутах за дивним збігом обставин припинили були ставити свої пастки російські терористи.

Українські солдати Батьківщину російською не захищають. У відповідності до законів України мовою держслужбовця - є українська мова.
    по вреду для Украины свободовцы типа фарион и ватники - примерно равны...

Я очень доволен, что сбывается мой прогноз по поводу того, что свободка мимо власти пролетает.

10. Вверх #89050
    по вреду для Украины свободовцы типа фарион и ватники - примерно равны...

Я очень доволен, что сбывается мой прогноз по поводу того, что свободка мимо власти пролетает.
    Якщо так, то означає, що нічого змінювати не потрібно. Українців - геть, московитів - геть! Хай живуть манкурти!

Слава Ковбасі! (докторській слава!)

11. Вверх #89051
    Я не ватнік.

Процитую свого друга з іншого форуму:

дивна така війна. воюють українські націоналісти, але не ставлять за мету ніякої вигоди для української нації, мови, культури. навіть в мріях про перемогу вже немає гасла "чемодан-вокзал-Расія" для російськомовних. Українські націоналісти гинуть за те, щоб і далі розвивалася і процвітала російська мова в Україні. Дурно гинуть. Українці зайві на цій війні - це війна росіян з поглядом у майбутнє проти росіян з поглядом у минуле. Бо навіть в разі нашої перемоги користь матимуть росіяни або російськомовні люди, але не україномовні.
    Якщо вже українцям і воювати, то за повне вигнання з підконтрольних територій всіх, хто не бажає розмовляти українською мовою. інакше воювати не потрібно, воно того не варте.

Дійсно, в них якась своя латентна Україна, на чолі з Путлером. Лише найвідважніший мерзотник маючи свою мову перейде на мову ворога і користуватиметься нею тим самим популяризуючи.
    На самом деле фишка в том, что ни один нормальный человек, который вырос в определенной языковой среде, не станет в угоду воинствующим идиотам менять язык общения. Я с удовольствием общаюсь с украиноязычными на украинском, но думаю один фиг на русском. А своему другу передай, что он - чмошник, который сидит дома и льет воду на мельницу врага, пока "российськомовни" погибают за в том числе его мирное существование.

P.S. Ты не ватник. Ты - бальник. ))

12. Вверх #89052
    zodchiy
    Якщо так, то означає, що нічого змінювати не потрібно. Українців - геть, московитів - геть! Хай живуть манкурти!

Слава Ковбасі! (докторській слава!)
    истерикой любителей фарионского нео-нацистского (коммуняцко-гэбешного) скотства удовлетворен....

п.с.правильно вас с Майдана гнали...даже львовяне в свободке разобрались.

13. Вверх #89053
    На самом деле фишка в том, что ни один нормальный человек, который вырос в определенной языковой среде, не станет в угоду воинствующим идиотам менять язык общения. Я с удовольствием общаюсь с украиноязычными на украинском, но думаю один фиг на русском. А своему другу передай, что он - чмошник, который сидит дома и льет воду на мельницу врага, пока "российськомовни" погибают за в том числе его мирное существование.

P.S. Ты не ватник. Ты - бальник. ))
    Ну ось бач, борці за волю України для тебе - войовничі ідіоти. Може 9 травня для тебе не день радянської окупації, а свято?

З тим, що люди патріотично налаштовані на відродження панування української мови для тебе чмошники ми вже розібралися. Даруй, на сайти, що куруються ФСБ на кшталт: рут'юб, аданакліснікі та решту совкової відрижки не заходжу. Проте дай вгадаю, ролик московською?)))

14. Вверх #89054
    І як успіхи? Ось є дані протягом 98-го та 2001-го років з Вікіпедії: Українська мова є рідною мовою українців, які проживають на території України (за переписом 2001 р. рідною її вважали 32,6 млн осіб — 67,5 % населення України, та 85,2 % етнічних українців.)

Також варто враховувати, що після радянської окупації не було проведено люстрації, себто колишні піонери, комсомольці та інша наволоч потрапила до ВР. Окрім того, непропорційна кількість росіян до українців засідає у стінах самої ВР. Внаслідок чого Україна була позбавлена національної політики в жодному сенсі та вигляді. Натомість, на ТБ запанувала російська фєня та блатняк. Нащадки червоних катів вільно спілкувалися і продовжують то робити московитською в своїх кабінетах, дехто з них є агентами ФСБ та ГРУ. Наслідком практично вдало проведеної операції стала окупація Криму та Донбасу.
    Путлер незабаром прийде вас звільняти.
    И что из этого потока сумрачного сознания следует? Объясню на пальцах - такие бальники, как ты, вреда стране приносят не меньше, чем скакуны с куликового с аквафрешем. Страну объединять нужно. Люди сами должны захотеть разговаривать и думать на украинском. Если это пытаться делать силой, то силой получишь обратку. Могу предложить эксперимент - ты попытаешься меня насильно заставить разговаривать на произвольно указанном тобой языке, а я тебе потом в травматологию цветов принесу.

15. Вверх #89055
    истерикой любителей фарионского нео-нацистского (коммуняцко-гэбешного) скотства удовлетворен....

п.с.правильно вас с Майдана гнали...даже львовяне в свободке разобрались.
    Коли помреш, скажеш їм це особисто: http://www.svoboda.org.ua/diyalnist/novyny/048028/

Та львів'ян мало в країні лишилося після 2012-го. Хто ж захоче жити з тими, хто Росію готовий цілувати в найпотаємніші місця.
    А зараз Пороху та Кролику конче необхідно не допустити до ВР тих, хто має національну програму. Це означає руйнацію для їхніх бізнес-проектів, що позбавлені національного стрижня.

16. Вверх #89056
    Не покидает форум Аватар для Осавул
    Точнее не только что угодно, но и не все что угодно. Може таки хтось дуже дрімучий таке і казав)))

Мабуть було б дивно, якби єдина націоналістична сила у ВР була без поливання брудом? Газета "Експрес" писала про "Свободу", навіть обіцяла факти та продовження. Але нічого з того не вийшло, натомість суд зобов'язав спростувати неправдиву інформацію. Хотілося би здобути якусь юридичну інфу стосовно цього.

Ви навіть не патріот України. Патріот розмовляє українською мовою, знає історію своєї країни, її звичаї та максимально додержується цих засад у повсякденному житті. Націоналіст готовий віддати життя за Батьківщину. Походження тут ні до чого, не важливо ким людина народилася, важливо - ким стала. Проте в даному випадку ви дивитесь на то у світлі ваших батьків. То слугує буцімто вашим виправданням. Наскільки я розумію, ваші батьки були посібниками радянських окупантів і нічого не мають з тими, хто відсидів у радянських таборах за антирадянську діяльність. То нащо мені їх ставити до прикладу? Я чудово розумію що це за люди. І в даному випадку саме вони здійснили на вас такий потужний російський вплив. Без мови немає нації, бо то не лише спосіб висловлення думок.

Мова яко меч – це сила екзистенційна – бо вона є самим життям; сила трансцендентна – бо вона духова за своєю суттю; сила креативна – бо вона творить людину, націю, державу; сила психологічна – бо вона моделює поведінку нації і людини; сила політична – бо вона є владою над людським мисленням, сила – у кожному з нас, що живе з власної мови і ширить її, як світло.

І радше навпаки, то для російської мови ви є трофеєм. І вона вельми з того тішиться.

Користуватись як звик - то означає поведінку, котру визначають свідомі пріоритети. Для вас українська мова не є пріоритетом. А за Корчинського я можу бути в порядку, в нього з українскьою мовою майже все гаразд.
    Да подите вы в ... афедрон к больной свинье!!!
    Вы или провокатор исключительно бесталанно сеющий непрязнь к "Свободе" среди людей относящихся к ней по крайней мере индифферентно, или таки психически ущербный неофит "Свободы" не имеющий способностей к общению с людьми в социуме... Что, собственно, для "Свободы" одинаково вредно.
    Потому повторюсь - в афедрон, рысью МАРШ !!! Золотая рота..)))
    ЦІННОСТІ ЧУЖИХ СВІТІВ ПОТРІБНІ НАМ ЛИШЕ ЯК ТРОФЕЇ. ІКОНИ МИ НАМАЛЮЄМО САМІ.

17. Вверх #89057
    zodchiy
    Коли помреш, скажеш їм це особисто: http://www.svoboda.org.ua/diyalnist/novyny/048028/

Та львів'ян мало в країні лишилося після 2012-го. Хто ж захоче жити з тими, хто Росію готовий цілувати в найпотаємніші місця.
    А зараз Пороху та Кролику конче необхідно не допустити до ВР тих, хто має національну програму. Це означає руйнацію для їхніх бізнес-проектів, що позбавлені національного стрижня.
    в прошлую раду свободку завели региАналы (по совету путина, как я понимаю)...

п.с.и да еще - ира...то, что ты сейчас тут толкаешь есть "посевание межнациональной розни"...которое подпадает под УК Украины...

18. Вверх #89058
    Не покидает форум Аватар для Осавул
    А шо, если ты говоришь и думаешь на русском языке, то ты автоматом манкурт?
    Если вы будете говорить с имбецилом, то не только манкуртом окажетесь с его подачи, но и таким же имбецилом...)))
    ЦІННОСТІ ЧУЖИХ СВІТІВ ПОТРІБНІ НАМ ЛИШЕ ЯК ТРОФЕЇ. ІКОНИ МИ НАМАЛЮЄМО САМІ.

19. Вверх #89059
    И что из этого потока сумрачного сознания следует? Объясню на пальцах - такие бальники, как ты, вреда стране приносят не меньше, чем скакуны с куликового с аквафрешем. Страну объединять нужно. Люди сами должны захотеть разговаривать и думать на украинском. Если это пытаться делать силой, то силой получишь обратку. Могу предложить эксперимент - ты попытаешься меня насильно заставить разговаривать на произвольно указанном тобой языке, а я тебе потом в травматологию цветов принесу.
    Ось і ластівка від перших кремлівських геїв, які хочуть приносити мені квіти до ліжка.

В країні українців іноземною розмовляє гість, полонений або окупант. В мене є інший варіант. Національна партія приймає закон, як в усіх цивілізованих країнах, (в т.ч. Німеччині та Франції), який буде дуже сильно бити по фінансах тих, хто вживає на роботі іноземну мову. Шляхом адміністративного стягнення грошей з порушників. Якраз бюджету не вистачає.

З.І. Зніми з аватари жовто-блакитну стрічку, триколор тобі більше личить.

20. Вверх #89060
    Цитата Сообщение от Осавул Посмотреть сообщение
    Если вы будете говорить с имбецилом, то не только манкуртом окажетесь с его подачи, но и таким же имбецилом...)))
    Та я вже з вами не розмовляю)))

Ответить в теме
Страница 4453 из 4515 ПерваяПервая ... 3453 3953 4353 4403 4443 4451 4452 4453 4454 4455 4463 4503 ... ПоследняяПоследняя