| ||
І чому Ви не позбавились? Ні, я не маю нічого проти Вашого знання російської мови...знання будь якої мови приносить лише користь. Гадаю, що якби так склалось і Вам довелось проживати постійно у Франції чи Німеччині, то без проблем зуміли би вивчити їх державні мови. Адже так? Зате маю великий сумнів, що проживаючи у Казахстані, Грузії, Молдові чи Туркменії Ви зуміли би навчитись їх мови. Але чому? А все тому, що при СРСР Ви вважали себе чимось особливим, вважали що у вас є право понукати іншими і люди інших національностей були для вас людьми другого сорту. Та коли ці люди вирішили послати вас з вашими "братськими обіймами" подалі...то тут піднявся лемент, виявилось що вас та вашу мову чомусь потрібно захищати, бо ви дуже звикли до пільг...Ви звикли до фашистсько-нацистського мислення, не більше того і будучи національною меншиною не маєте права диктувати більшості свої правила. Ваше залишилось у минулому і чим швидше ви це зрозумієте -тим для вас буде краще. В одну ріку двічі не заходять...СРСР більше не буде і ваш недоумкуватий ідол Путін нічого не вдіє...Світ уже не такий, регресу місце у сміттєвих ящиках. Отож змиріться: ви не є чимось особливим, ви такі люди, як усі...як казахи, туркмени, євреї, конголежці, араби, українці чи пігмеї...І у чужому монастирі поважайте місцевий статут.
Последний раз редактировалось Владимир Ц.; 10.10.2014 в 13:32.
Пока на планете существует эта резервация еху и быдла под названием "Мордор" везде, куда эта навозная муха будет откладывать свои личинки типа "усЬкого мЫрьа", "дозора", "родыны" и прочей гнили - будет все выглядеть так как лугандоне, приднестровье, Осетии и так далее. Это наглядный пример.
Слава Україні! FUCK ROSHEN!
Називати будь-яку мову-"дерьмом"- то звичка недалеких та нерозумних людей. Мова-то культурне надбання народу, літературний та етнографічний пласт. Російською мовою творили сотні митців.
Тому ці "всі", що знають (цитата з Вашого повідомлення)- то безумовно або дуже дурні або дуже підлі люди.
Але прошу зрозуміти- що мовне питання взагалі та агресія російськоі мови на пострадянському просторі явила світу процеси,які закінчуються війнами, смертями,розрухою!!
І в плані засобу тиску, засобу агресії ,якою (за дивним збігом))) виступає саме російська мова- таки дійсно потрібно від неї, як інструменту агресії та тиску- захищатись!
Изначально-там много вопросов по тому как все началось. А вот буквально через месяц... Когда Воронин почуствовал шо стал местным царьком. Когда "Шериф" начал через Ильичевский порт гнать из Дубая и Шарджи сигареты и спиртное через Кучурганы на всю Украину-стало понятно, это не государство, а такой себе-транзитный ларек. Проект одной семьи. Работает до сих пор кстати.
НЕ САМЫЙ ПРИЯТНЫЙ ПАРЕНЬ. U+2625
Кстати вспомнилось-сигареты фурами по ночам шли. Украинские погранцы их "не видели". А приднестровцы пол рожка выпускали в кузов-это типа "выж должны рассчитатся ! ".
НЕ САМЫЙ ПРИЯТНЫЙ ПАРЕНЬ. U+2625
Очередное животное "русского мира"
Під час матчу зі Швецією російський футболіст покрив шмарклями суперника
Та не юлите - вот посты за сегодня.
Не выдержали испытание - надеюсь, что в следующий раз не станете давать опрометчивых обещаний.
Кто такой дурак - всякий инакомыслящий.
(с) Флобер
вот я могу понять некоторых украинских (вроде) граждан, которые не знают мову, ну не выучили (не учили)..., могу даже понять неприятие их непонятного языка (мовы к примеру)....
Но вот понять их НЕНАВИСТЬ к носителям мовы ну никак понять и принять не могу... Пока НИ ОДНОГО случая не то что убийства носителя русского языка (за разговоры на русском) но даже побития морд особого не припомню...(в исполнении укромовных..свободовцев и иже с ними я в расчет не беру...их к счастью мало и они работают на путина, не сомневаюсь ни одной секунды)
И при этом они-же (не любящие и не понимающие мову граждане Украины) с округлившимися от непонятно чего глазами побегут (а ведь побегут) голосовать за партии которые кишат теми, которые завели, зазвали в Украину ублюдков отпутина...ублюдков, которые за мову (флаг, гимн) вспарывают животы, отрубают руки....
И пусть меня кто-то сможет убедить, что это не проявление нацизма, российского нацизма, путинского нацизма.
Последний раз редактировалось Dema; 10.10.2014 в 15:26.
Я не люблю фатального исхода,
От жизни никогда не устаю.
За то я другое делаю крепенько. Патриотизм совсем не в том‚ какой язык общения вы используете‚ а в том‚ что вы говорите на выбранном языке‚ как вы относитесь к соотечественникам‚ истории‚ культуре объекта вашего патриотизма.
А я не патриот. За свою жизнь 2/3 времени я провел вне пределов patria и родился в другом месте - используйте эти факты и атакуйте мя вновь‚ я готов.
Скорость решает все!
Та ніяка мова не може бути поганою...мова це всього лиш засіб комунікації. Тут мене ,наприклад, бісить інше: протипоставлення російської мови усім іншим, придання їй якогось особливого статусу, а її носіям право вирішувати за всіх. Дуже вже пахне "арійством" На планеті Земля один вид людей і одна, навіть російська, група людей нічим не краща української, циганської чи татарської...так і з мовами. Просто не бачу варіантів- чому в Україні російська має мати якусь особливу вагу. Ніхто її не заперечує, але і пільг надавати не варто. В Україні є села де розмовляють старошведською у побуті...там, можливо, варто надати певні пільги для її збереження...
Социальные закладки