|
так Воля разом із Самопоміччю йдуть! Так, наприклад, Єгор Соболєв від партії Воля
Що радує, що можна усіх побачити (ознайомитись із автобіографією, майновою декларацією), є коментарі під кожним.
Україна єдина, красива і сильна.
В мирі і любові до своєї землі,
Україна - це ми!
Партия «Объединение «Самопомич» - одна из наиболее достойных, на мой взгляд.
Україна - це ми!
Активіст Євромайдану, командир 4 роти батальйону «Дніпро» Володимир Парасюк придбав автомобіль для побратимів, що беруть участь в АТО, за передані львівським підприємцем на його передвиборчу кампанію 50 000 грн.
«Я відмовився від дорогої агітації і, зокрема, від білбордів і закликаю інших кандидатів вчинити так само. Люди повинні обирати депутатів, спираючись на їх вчинки, а не через безглузду політичну рекламу», - наголосив Парасюк.
![]()
Україна - це ми!
ще одна достойна партія!
Василь Гацько
44 хв · Відредаговане ·
Хто знайде гроші олігархів на рахунках ДемАльянсу, тому 10% комісійних
Якось давно розповіли мені про те, що є людина, яка бачила в одного олігарха платіжки для ДемАльянсу. Згодом, я почув про це й від іншої людини. Потім, від ще однієї. Нещодавно знайшов цю персону. Він, наче, бачив. Так говорять люди, яким він розповідав. Утім, мені ані слова про це не говорить, попри те, що ми з ним виявилися знайомі.
- Чого платіжки??? - подумав я.
Тепер зрозумів. Бо йдеться про ДОКУМЕНТ, а документ вселяє впевненість у слухачів.
Так ось платіжки - це пастка. Всі наші рахунки онлайн і на них вже точно немає переказів від олігархів.
Я вже кілька разів зазначав на ефірах, що про гроші ДемАльянсу й про олігархів готовий говорити на детектор брехні. Але бажаючих ось так відкрити фінанси політичної партії не знайшлося.
Давайте знати, якщо що
![]()
Україна - це ми!
Вот такая информация в ФБ.
Сергій Лещенко
Сегодня, 8 октября приходите в Одессе на мою презентацию книги о банде Януковича. "Книжный супермаркет" на Бунина, 33. Начало – в 18:30..
https://www.facebook.com/leshchenko.ukraine/posts/724127697657901
Бути вільним — це означає бути відповідальним.
Патриоты, поможем Правому Сектору пройти в Раду, голосуйте за №17 !
Полный список кандидатов-мажоритарщиков от Правого Сектора по областям:
http://pravyysektor.info/appeals/spy...arnyh-okruhah/
С сайта Правый сектор Инфо.
РЕПОСТ!
Социальные закладки