|
О, как накинулись- любят таки у нас чужие деньги считать))
Остап Дроздов
Хай це звучить грубо, але донбасців, які приїжджають у Галичину, я вважаю не біженцями - а втікачами.
До нас утікають ті, хто останні 10 років тотально підтримували Януковича. А я запитую: від кого біжите? Від своєї відповідальності за діяння своєї Партії регіонів? Від тих, кого ви своїм стадним голосуванням утримували біля корита? І чи є гарантії, що поки донбаські жінки й діти обживаються на Галичині – їхні чоловіки не стріляють в українських хлопців? Ворог прийшов до твоєї оселі, а ти замість того, аби з ним боротися, втікаєш на Галичину – і ще при цьому вимагаєш, аби галичани замість тебе ризикували життям, виганяючи твого кривдника. Ну ви мене вибачте…Біженці чи втікачі з Донбасу?Давайте подумаємо разом, хто вони: біженці – чи звичайнісінькі втікачі?Одна справа – коли зі Східної України на Західну приїжджають жінки з дітьми. А інша справа – коли "біженцями" є здорові двометрові бугаї, яким би лише футбол із пивом подивитись. І виникає запитання: з якої радості наші хлопці повинні їхати за тисячу кілометрів боронити Донбас від ворога і помирати там – тоді як їхні мужики долають ті самі тисячу кілометрів у зворотньому напрямку? Тому на запитання, сформульоване в першому реченні цього тексту, я відповідаю прямо: це – втікачі. Почнімо з того, що Женевська Конвенція про статус біженців (1951 р.) чітко говорить, що біженцем є той, хто змушений залишити межі своєї КРАЇНИ (!) через обгрунтовані побоювання за своє життя та безпеку. Біженці з анексованого Криму – це справді біженці, оскільки вони формально полишили іншу країну (Росію). А от біженці усередині унітарної країни – це щось нове. Тому я відмовляюся називати біженцями моїх співвітчизників із Донбасу. Вони в кращому випадку – переселенці, які вимушено міняють регіон проживання на кращий та комфортніший для себе. В гіршому випадку вони – втікачі. Різниця між переселенцями та втікачами очевидна. Переселенці змінюють місце проживання в намірах знайти кращу долю.А втікачі знімають із себе відповідальність і претендують на статус жертви. Я вважаю донбасців утікачами. З багатьма із них я спілкувався особисто і можу заявити, що в їх особі Галичина дає прихисток вірним виборцям Партії регіонів (за поодинокими винятками). До нас утікають ті, хто останні 10 років тотально підтримували Януковича та його партію. Навіть на останніх виборах теперішні втікачі у своїй переважній більшості голосували за Тігіпка, а деяка частина – за Добкіна. Не пройшло й місяця, як ці люди вважають себе біженцями. А я запитую: від кого біжите? Від своєї відповідальності за діяння своєї Партії регіонів? Від тих, кого ви своїм стадним голосуванням утримували біля корита?
І чи є гарантії, що поки донбаські жінки й діти обживаються на Галичині – їхні чоловіки не стріляють в українських хлопців? Звісно, я щиро співчуваю кожному, хто змушений полишити свою рідну домівку. Безумовно, це трагедія, і не кожному дано зрозуміти всю її глибину.Однак у цьому й полягає проблема з донбаськими утікачами. Вони залишають ворогові свою домівку і втікають – замість того, аби захищати її з усіх сил. Це – ганебно! Ворог прийшов до твоєї оселі, а ти замість того, аби з ним боротися, втікаєш стрімголов – і ще при цьому вимагаєш, аби твої сусіди за тисячу кілометрів мчали на допомогу і замість тебе ризикували життям, виганяючи твого кривдника. Ну ви мене вибачте… І тому я рішуче підтримую рішення мерії галицького міста Дрогобич, яка відмовилася приймати здорових чоловіків із Донбасу.Наполягаю на тому, аби всі міста Західної України прийняли аналогічне рішення. Жінок і дітей – без сумніву, приймаємо і забезпечуємо всім необхідним. А от донбаські мужики нехай записуються у Нацгвардію чи зголошуються добровольцями – і в зону АТО. Хай виганяють зі своєї землі усіляку нечисть, аби повернути своїх дружин та діточок додому, на очищену територію.Настав час чітко сказати всім мужчинам Донбасу: це несправедливо, коли чоловіки з усієї країни воюють за Донбас ЗАМІСТЬ вас, а не РАЗОМ із вами.
джекларируют, что заработал в темную 1000 гривен и перечислил 15 гривен налога? не верю. могут спросить, а подоходный де? и вообще , откуда доходы??
что то вы тут темните.
с пролетариатом, тю.е. классом наемных работников, кторые работают на зарплату, тут ясно - бухгалтерия отсчитает, а как будут отчислять физические особы часный бизнем от малого до большого, свои 1,5 процентов от доходов??
верить им на слово? себя не уважать.
получается снова за войну, будут платить наемные работники - пушечное мясо??
следи пожалуйста за своим языком и вообще за нитью разговора..а то я могу и побулькать...не думаю что тебе понравится...Веди себя прилично))) Повторяю еще раз..специально для тебя т специально в выходной))) Просто если ты уж начала со мной спор, то хотя бы помни предыдущие мои посты, прежде чем давать комент на них..Можешь купить себе ящик итальянского пойла, я рад за тебя..Где я говорил о запрете русского в быту и дома?!! Ты можешь мне показать это место или хотя бы напомнить где это искать?))
Ви живете так, як обирали вчора...
почему я против? москальня,которая прется воевать в лугандон и едет в рашку частями в холодильниках отличный пример кто такие русские дебилы для всего цивилизованного мира
они своей смертью помогают нам уничтожать путинскую россию
если рассуждать глобально и пытаться видеть во всем рациональное звено
но есть и другие русские и даже другие россияне
повторяю для тех,
кто в домике
никакого отношения быдло не имеет ни к нации русских, ни ко всем русским во всем мире
в любой нации есть простые люди, есть быдло,есть герои
все это имеет общее значение для любого народа
поэтому запрещать русский язык из-за сотни другой русских дебилов,все равно что запрещать алкоголь из-за сотни другой алкоголиков)
так и групповой секс договоритесь запрещать из-за спида
ну че вы обобщаете все вокруг)))
не знаю, но ты как то просила доказать, что в нацгвардии россияне есть. Это второе доказательство, только не говори, что такого разговора не было, я неотложку на твой айпи вызову, чесслово))) ешь орехи, восстанавливай память
П С судя по тому, на чем ты акценты в постах ставишь, ты таки профитролль)))
У кого есть Зачем жить, может вынести почти любое Как (Ф. Ницше).
http://www.crimea-webcams.com/veb-kameri-koktebel/naberezhnaya-koktebelya/
у каждого мужика должна быть заначка)))) Жены же думают что рыбалка это бесплатное удовольствие..моя как узнала что мы на Барабое платим 400 гривен за рыбалку, я чуть скорую не вызывал..ниче привыкла...Жены также думают что машина ездит от момента покупки, и до момента продажи самостоятельно и там ничего не надо менять, ни масло, ни фильтра ни прочего...главное позвонить и чтоб она всегда была на ходу, а то что деньги уходят и на ее содержание, это тоже своего рода инфаркт..Короче я понял главное, меньше знают ...лучше спят))) главное чтоб заначка не превышала разумные пределы)))
Ви живете так, як обирали вчора...
белая, у тебя большие трудности с мировосприятием.
я никогда ничего подобного не говорила и говорить не могла, по той причине,что у меня лично МОРЕ знакомых русских в нацгвардии и столько же в правом секторе львова
я профи не только троль) и не сомневайся
про орехи-ты отстала от жизни. витавины группы В тебе помогут
да я как раз не сомневаюсь в твоем благородстве.
как и в том, что «Hell is full of good meaning and wishings» (богослов Герберт), что позже у Самюэла Джонса, тот которому пренадлежит определение патриотизма, как "последнего убежища даже негодяев" (это еще где то 1782 год), станет крылатым выражением: "все благие намерения ведут в Ад"
поэтому дело не в тебе.
Социальные закладки