| ||
Тема: Я - русский
Згадав. Що ніхто ніколи не користувався такими ресурсами як ЛостФільм, Новафільм, КвадратМалевича.
Наприклад, коли 5 сезон доктора хауса потрапить на вітчизняне ТБ ?
А там люди не шукають причин - що їх притісняють, і цілком якійсний продукт роблять.
Дякую Тобі, Боже ...
Закон Вам нічого не забороняє. Всі притензії тільки до прокатчиків.
Так ніхто і не надав лінка хоча б - ДЕ ПРЯМО ЗАБОРОНЯЄТЬСЯ дублювання на іноземну мову із українськими субтитрами.
Можливо прокатчики вирішили - що не рентабельно ?
Богдан БАТРУХ,
директор кінопрокатної компанії B&H Film Distribution — За результатами перепису українського населення 2001 року понад 60% мешканців східних і південних регіонів у графі «національність» вказали, що вони українці. Ці люди хочуть дивитися фільми своєю рідною мовою, і ми маємо надати їм таку можливість.
Ні, ні ... я вже писав ...я приматом не притворяюся ....
Дякую Тобі, Боже ...
>"Богдан БАТРУХ,
>директор кінопрокатної компанії B&H Film Distribution — За результатами перепису >українського населення 2001 року понад 60% мешканців східних і південних >регіонів у графі «національність» вказали, що вони українці. Ці люди хочуть >дивитися фільми своєю рідною мовою, і ми маємо надати їм таку можливість.
>"
Ну какие чудеса. У меня в регионе 60% украиноязычных, это же больше чем каждый второй ... И где же они, почему их не видно, может ночью на улицу тайком выбираются?
А может дело в том, что на русском говорят 60% УКРАИНЦЕВ? Но у нас же слишком "демократичное" госудраство чтобы услышать своих же граждан ...![]()
Какой еще шантаж?, вы просто мастера по перекручиванию фраз. Один из контекста выдрал это злополучное слово, говорит что не обижается но на всяк случай посчитал что и сколько раз я ему сказал. так и еще написал об этом. Ну да ладно. Детей вместе не крестить. А при чем здесь др ср связи - я здесь значит я так хочу, вот и все. Но все же тема про другое помоему, а то чувствую что вы потом скажете что я еще и оффтоплю здесь по черному.
да, они такие лицемеры, эти прокатчики... жалуются, что их лишили части прибыли, еще и цены на билеты снизили, чтобы хоть ка-то заманить народ в кинотеатры... а тут пришел Deus igrok и их раскусил
ну вот никак чиновники "не поймут", что украинцы могут считать родным русский язык. благодетели, они нам "предоставляют возможноть", а мы еще и недовольны.Богдан БАТРУХ,
директор кінопрокатної компанії B&H Film Distribution — За результатами перепису українського населення 2001 року понад 60% мешканців східних і південних регіонів у графі «національність» вказали, що вони українці. Ці люди хочуть дивитися фільми своєю рідною мовою, і ми маємо надати їм таку можливість.![]()
я эти враки, процитированные тобой, уже устал обсуждать.
прокатчики решили совсем иное. но их никто не послушал.
украинец и украиноязычный - две большие разницы (посмотри на нешего Игоря).За результатами перепису українського населення 2001 року понад 60% мешканців східних і південних регіонів у графі «національність» вказали, що вони українці. Ці люди хочуть дивитися фільми своєю рідною мовою, і ми маємо надати їм таку можливість.
кто их спрашивал - мне неизвестно. такое передергивание - по-меньшей мере скотство.
ни ко мне, ни к моим знакомым-друзьям никакие переписчики не приходили.
ни я, ни мои родители никаких анкет не заполняли.
распечатай результаты этой переписи на мягкой бумаге. и употреби по назначению. в сортире.
Социальные закладки