| ||
Заметки художника:
У Київі на вулицях дофіга стильних і красивих людей. Вільних якихось. Нібито їх всіх з якойсь резервації повипускали. З'явились посмішки. І головне дружелюбність. Якісний ривок порівнюючи з минулими роками, де переважну більшість зустричаємих на вулиці людей, так зване "обличчя вулиці", можна було охарактеризувати одним словом- "задроченість".
Колись у Франції нами було помічено, що французи мають розслаблений позвоночник вільної людини. І через те на них якось по-іншому вільно висять шмотки, вони мають вільну статуру і легку походку. На відміну від затиснутих у метафізичну труну співвітчизників, що одразу викупаються на вулицях. І не тільки по похмурому, злобному і неусміхненому єбалу, а і по всій стрьомній статурі.
Цей розслаблений позвоночник і є основна відмінність задроченої людини-рабойоба від вільного громадянина з широкими можливостями і любов'ю до життя. Тобто загнаного у кут орка, який постійно думає, що його будуть пиздити і одночасно йому всі чомусь винні, від спокійного і дружелюбного європейця.
Так ось, наші люди кардинально змінились. Я не можу це не помітити. Ну і причина цих метаморфоз зрозуміла. З'явилась масово внутрішня свобода і самоповага.
Зрозуміло, що іде війна, причому війна Людей з уєбанами і буде важко. Будуть проблеми, намагання загнати усіх назад у стійло, залякати, задушити це все. Але якісно змінилась ціла порода. Отаке.
Крымчане могут беспрепятственно выехать на территорию материковой Украины только с паспортом гражданина Украины.
По паспортам Российской Федерации, которые были выданы крымчанам, въехать на территорию Украины нельзя.
Также в Госпогранслужбе Украины отметили, что иностранцы и лица без гражданства смогут въехать на территорию Крыма и выехать из нее только по паспортным документам и специальному разрешению, которое будет введено в будущем.
При этом на сайте Госпогранслужбы отмечается, что иностранцам и лицам без гражданства, которые хотели выехать из Крыма на территорию материковой Украины без специального разрешения, в паспортном документе проставляется отметка о запрете въезда в Украину на 3 года.
С более подробной информацией можно ознакомиться на сайте Госпогранслужбы Украины.
18.09.2003
08.04.2010
не кормите тролля..вы отвечаете, а она зарабатывает. Так, что игнор полный, пусть сама с собой ведет беседу. Не подавайтесь на провокации.![]()
Kaк вы cчитaeтe, я лyчшe вac или вы xyжe мeня?
В. В. Путин заявил, что российских футболистов в Бразилии не было, а форму можно купить в любом магазине))))))
Миру - МИР!!!
натолій Гриценко
Позиція Євросоюзу щодо санкцій має бути цілісною і відповідальною!
Євросоюз знову відкладає введення третього пакету санкцій проти Росії. Вони ще з тиждень зважуватимуть і розмірковуватимуть. На фоні підтримки Угорщиною (і Австрією) російського проекту Південний потік. На фоні початку цього тижня навчання 400 російських військових моряків у Франції, яка не збирається відмовлятися від поставки до Росії кораблів-вертольотоносців Містраль, знаючи, що Путін може використати їх у Чорному морі проти України. Як на мене, така поведінка європейських партнерів - безвідповідальна, неадекватна загрозі Україні і Європі з боку Путіна.
Признавшись в своей слабости, человек становится сильным.
Ну так то у мя была бумаженция одна (Сча в канцелярии президиума Верховного суда пылится, мне за нее срок скостили) так там написано, "Благодаря Вашему героизму и мужеству, удалось отстоять демократию в России" подпись между прочим президента РФ Ельцина. Так что я масоно-жидо-американский-бандеровец, не надо сокращать мое полное назваание.
Ми переможемо цю російську наволоч.
Террористы начали эвакуироваться из здания Донецкой ОГА.
Об этом сегодня на брифинге заявил представитель информационного центра СНБО Андрей Лысенко
"Они вывозят награбленные ценности и оружие. Обеспечением безопасности этой операции занимаются чеченские наемники", - сказал Лысенко.
Последний раз редактировалось Богун; 02.07.2014 в 13:36.
Социальные закладки