| ||
Дамочка что ж вы такая нЭрвная..
Я тут живу и буду рассказывать таким зашоренным как ты (верующим в светлое будущее, как ты там писала? А я ему верю) что не все так хорошо, а будет еще хуже.
"на г@вно исходить" это ты своим корешам парь, а я с нормальными адекватными людьми общаюсь...
Я так люблю свою страну,
И ненавижу государство!
Кстати ассоциация еще не ратифицирована верховной радой.То есть ее еще нет.
Пару дней назад пригнали машину с Германии
Так на границе какой то АД творится ))
дерут как будто перед смертью )) причем еще и боятся , или хз что там творится, вроди как теже рожи но много прежних схем не работает ,
такса прыгает мало не в 2 раза , с сопровождением еще больший напряг ...
💙💛
Якщо у свободи є ім’я. То це ім’я — Україна! © Урсула фон дер Ляйен
Порошенко розповів про "компроміс" з ЄС щодо членства
П'ятниця, 27 червня 2014, 15:40
Президент України Петро Порошенко у своїй заяві заявив про намір України стати членом ЄС, і сподівається, що ЄС підтвердить таку можливість України.
Про це він сказав на брифінгу після засідання Ради ЄС у Брюсселі.
Він вказав на те, що "у нас (України і ЄС – ред.) не було спільної заяви ЄС та України".
"Але у своїй промові я сказав, що Україна збирається отримати перспективу на членство в ЄС. Вірогідно у п'ятницю ми почуємо односторонню заяву ЄС, в якій він може визнати наше право вимагати перспективи членства", - заявив президент.
Порошенко назвав такий варіант "непоганим компромісом".
Як відомо, у своїй промові перед підписання Угоди про асоціацію з ЄС заявив, що Україні ця угода коштувала дуже дорого і ЄС має надати їй право претендувати на членство.
Українська правда
сегодня в Украине 70% продуктов фальсификаты, это озвучил потребительский союз. при чем гонят фуфло все от мировых трендов до наших кооператоров.
как предлагаете с этим бороться? (прим. прежде чем отвечать, хорошо бы посмотреть первый том Капитала, о корнях фальсификции продуктов при индустриальном (капиталистическом) производстве которая написана на примере Британии)))
Да и на тендерах ничего не изменилось. те же люди, те же фирмы, те же схемы
На самом деле пока он все делает правильно. С Россией показательно сраться Украине кишка тонка - будем смотреть фактам в лицо. Поэтому необходимо вести себя дипломатично. Яркий пример с Дещицей - вроде бы и снял, а взамен другой пост предложил. Вроде бы и "наказал", но при этом показал поддержку его действий на личном уровне. Так что не стоит спешно говорить о "кладет под россию". Да, ручки жать будет. Попятную от ЕС давать поздно - ассоциацию подписали, дальше уже дело за ратификацией парламентом, а вступать в ЕС нас еще и не звали.
Если уж на то пошло, то Пороху сейчас досталась страна в наиболее сложном состоянии - горячая точка на востоке, территориальные претензии по Крыму, радикальные группировки с обеих сторон, что чревато терактами и прочими радостями жизни и так далее, и тому подобное. Что будет дальше - поглядим. 100 дней еще не прошли.
Sometimes the burning bridge is the best way to enlighten your path.
Ну....Так кто же спорит...
Порошенко: на цій сесії Рада не ратифікує Угоду про асоціацію
На цій сесії Верховна Рада не буде ратифіковувати Угоду про асоціацію з Євросоюзом.
REUTERS
«Не чекаю ніяких труднощів, як вам відомо, наступний тиждень є останнім тижнем роботи українського парламенту, а технічні питання займуть не один тиждень», - зазначив він.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖУ Путіна скаржаться, що Київ не порадився з Москвою про асоціацію з ЄС
Він нагадав, що досягнута домовленість про те, що 3-4 липня пройдуть консультації у форматі Україна-ЄС-Росія на експертному рівні, і буде досягнута домовленість 11 липня про проведення консультацій у такому ж тристоронньому форматі на рівні міністрів.
«Вони не будуть стосуватися тексту угоди, але консультації щодо часових вимірів введення тих чи інших кроків, які передбачені поглибленою та всеохоплюючою зоною вільної торгівлі. І я переконаний, що зараз цей компроміс буде знайдений», - підкреслив Петро Порошенко, висловивши надію, що консультації будуть ефективними.
Петро Порошенко вважає, що всім сторонам, у тому числі Росії вигідна така угоду, оскільки "Україна може стати тим містком, який дозволить російським товарам вийти на європейський ринок".
Социальные закладки