То пуста розмова ... ще років 10-20 і про Другу Світову тільки в підручниках будуть згадувати. Таке враження , що наявність чи відсутність пам'ятника повпливає на мій гаманець. Вибори восени, от і піднімають питання які не будуть вирішувати.
|
То пуста розмова ... ще років 10-20 і про Другу Світову тільки в підручниках будуть згадувати. Таке враження , що наявність чи відсутність пам'ятника повпливає на мій гаманець. Вибори восени, от і піднімають питання які не будуть вирішувати.
Дякую Тобі, Боже ...
это все хорошо, но люди-то погибли.
а кладбища поляков, погибших от рук УПА почему-то не обезличиваются. и даже закреплены на государственном уровне. и не пишут на них про "катов".
и кладбища немецких солдат на Украине, в России и Беларуссии присутствуют.
почему не имеют право на существование могилы тех, кто погиб от руки украинских националистов, с соответствующими надписями?
З.Ы.: присоединяюсь к вопросу VLD: врать зачем надо было?
слив принят.
и не надейся.ще років 10-20 і про Другу Світову тільки в підручниках будуть згадувати.
и зачем надо было нагло лгать о том, что памятники советским воинам на ЗУ "прекрасно себе почувають"?Таке враження , що наявність чи відсутність пам'ятника повпливає на мій гаманець. Вибори восени, от і піднімають питання які не будуть вирішувати.
Гаразд, переселення населення ЗУ на далекий Схід було ???
Особисто я знаю 4 сімї, які до Льова потрапили із Кавказу після війни. Приїхали, багато пустих будинків , квартир. Солдати РА продавали біля оперного свіжо-змародерині речі. Це не мої слова. Це слова тих хто сюди приїхав після війни і як вони те бачили своїми очима.
Дякую Тобі, Боже ...
Кавказ - это Дальний ВОсток? не знал, не знал.это попытка съехать по типу "а сколько женщин изнасиловали советские солдаты"?Приїхали, багато пустих будинків , квартир. Солдати РА продавали біля оперного свіжо-змародерині речі. Це не мої слова. Це слова тих хто сюди приїхав після війни і як вони те бачили своїми очима.
уважаемый, ты в состоянии держаться в русле беседы?
а то у тебя "гаразд" - и попер о своем, о наболевшем.
еще раз: какое отношение солдаты, продающие вещи и семьи, прибывшие с Кавказа имеют к обезличиванию могил погибших от рук УПА?
))) Чітко і просто. Більшість убитих були загарбниками на даній території. Тому їхнє місце на цвинтарі, без пам'ятних знаків.
P.S.
Я не оттожнював Кавказ і Схід. На схід депортували , сюди привозили, зокрема з Кавказу.
Усе, допоки не побачимо реального знесення пам'ятників, обговорення теоретичного знесення всерівно залишається за представниками ОМС.
Всі обвинувачення типу "слив защитан" можна залишити для дошкільнят.
P.S.
Шануймося.
Дякую Тобі, Боже ...
спасибо на добром слове.
по статистике 60-70 процентов убитых - гражданские лица.
кладбища немецких солдат в России сейчас существуют, уничтоженные восстанавливаются. а что делаете вы?ну не я же написал, что украинцев депортировали на Дальний Восток и тут же - что знаю 4 семьи, которые приехали после войны с Кавказа, правда?P.S.
Я не оттожнював Кавказ і Схід. На схід депортували , сюди привозили, зокрема з Кавказу.
я знаю семьи, которые после войны из Казахстана вернулись, и что?
эвакуация, юноша.так ты же - за. что еще надо?Усе, допоки не побачимо реального знесення пам'ятників, обговорення теоретичного знесення всерівно залишається за представниками ОМС.
Всі обвинувачення типу "слив защитан" можна залишити для дошкільнят.сам шануйся, в уголке.P.S.
Шануймося.
не брат ты мне (с)
нормально относятся. я сам испанец.
[QUOTE]Диссительно жили бы Деусы в Польше а мы бы дули им украинские крутили...Лохонулся Йоська...Сообщение от [B
Последний раз редактировалось ALKA; 11.04.2009 в 11:22.
Шляхом проведення референдуму, коли Схід і Захід дійшли висновку що разом краще.
Дякую Тобі, Боже ...
Социальные закладки