|
Жидорептилоиды с планеты нибиру отаке? Ящерики овладевать вас?
А вам реально смешно это читать? У вас душа не болит за то, что страна в жопе? Лишь бы посмеяться над соседом?
Суть політичної деградації нашої держави в тому, що держава в Україні досі ніяк не поєднана з народом: він не знає ні ідеї-мети, ні концепції, ні програми нинішнього державотворення, а тому оцінює державу через зростаючий рівень власного зубожіння.
Василь Іванишин
Rostyslav Demchuk
Кусайте лiктi кремлiвськi потвори. Рвiть горлянку путiнськi глашатаї на усiх ваших теле-радiорупорах про те, що на українському боцi воюють проти росiян чужоземнi найманцi. Скаженiйте вiд злоби московськi посiпаки, але перший нарiжний камiнь в боротьбу проти росiйського неоiмперiалiзму закладено. Добровольчий спецбатальйон "Азов" пiд командуванням Андрiя Бiлецького сьогоднi поповнився 23-ма бiйцями-добровольцями з Грузiї. I це лише початок у створеннi широкомасштабного антиросiйського фронту.
Спасибi браття грузини!
Героям Слава!
Ну вот и итоги информационной войны. С той стороны так называемая "киселёвщина" старается, с этой вот выложили. Это мы были когда-то одним народом, в древности. А вот теперь кому-то выгодно между нами устроить войну. Вы "до хрипоты, до драки" готовы спорить и осквернять тех, кто защищал ваших предков, при этом продавая свою землю, свою Родину. Во имя чего? Называйте иеня ватником, но я не понимаю вас. За счёт чего вы собираетесь быть Украиной, которой стоит кричать Слава? За счёт чего? Я патриот этой земли, но мне стыдно за это государство. И чем дальше, тем страшнее.
Простите ватника, но я не вижу что вы "здобулы". Вот в упор не вижу. А деградацию моральную вижу. И мне больно от этого. А вы продолжаете усугублять. Зачем?
[IMG][/IMG]
ИринаД
От, а мене мало не з їли два тижні тому на цьому форумі, коли я дала об єктивний прогноз, що так і буде.
Згадаєте мої слова, що це тільки початок. Один мій знайомий, що народився в Донецьку, але вже понад 10 років живе в Києві, жартує, що треба й собі назватися біженцем і вимагати у держави житло, аби самому не наймати квартиру і компенсацію заодно
Але це не найстрашніше. Скоро "найінтелігентніша" частина з них підніме бунт і почне вимагати - постійного житла, мотивуючи це тим, що в Донбасі у них лишилося (або зруйноване) житло. Так що, добросердні панове волонтери, уже можете оголошувати збір коштів на нові квартири потерпілим. Бажано одразу ж в Києві.
А тепер до справи.
Наша держава разом з роботою і тимчасовим прихистком повинна зобов язати їх відвідувати кілька разів на тиждень курси української мови + лекції з української історії та патріотизму, де розповідати про Майдан і про складні взаємовідносини Росії та України. Потім прийняти екзамени. Не здав - не отримуєш допомогу.
Якщо цього не зробити зараз, то їм ще більше промиють мізки заслані казачки з ФСБ, які добре розуміють, що ці переселенці - це їхній останній шанс викликати в Україні громадянську війну.
чьоткая свадьба..ровные пацаны и шмары решили реально от тянутцца на раёне и забабахали реальный тусняк со стволами
Социальные закладки